Liv

Denne organisasjonen har som mål å gjøre pricy høyskole lærebøker en fortid

Denne organisasjonen har som mål å gjøre pricy høyskole lærebøker en fortid

I løpet av collegeåret mitt bestemte jeg (dumt) å kjøpe en konsertbillett viktigere enn å kjøpe en dyr - men nødvendig - lærebok for en av mine klasser.

Jeg kjempet gjennom det semesteret, lånte boken fra en klassekamerat eller fra biblioteket da det var tilgjengelig. Jeg til slutt passerte klassen, om enn med en ganske liten margin.

Men kan du klandre meg? Jeg mener, med noen lærebokpriser som svinger i $ 200-området, er det vanskelig å vikle hodet rundt tanken på å skjule ut den typen penger, og vite at du ikke kan gjøre enda en brøkdel av det tilbake på slutten av semester når du prøver å selge boken tilbake til bokhandel.

Og mens det finnes måter å lagre på lærebøker - og på resten av din høyskoleopplevelse - pricy lærebøker kan fortsatt føles som en ganske stor ripoff.

Men hva om jeg fortalte deg at du ikke måtte betale for lærebøker i det hele tatt?

Hva om det var en ressurs som vil gi deg tilgang til lærebøker og kursmaterialer helt gratis?

Vel, det er, og det kalles Open Textbook Network.

Gratis høyskole lærebøker gjennom Open Textbook Network

Open Textbook Network er en organisasjon som har til hensikt å forbedre og fremme bruken av åpen lærebok deling praksis på college campus.

Den opprettholder Open Textbook Library, som inneholder en ressurs av peer-reviewed akademiske lærebøker på nettet.

Lærebøkene er "gratis, åpenlyst lisensiert og fullført", som betyr det Studentene har full tilgang til hele teksten - uten å betale en prosent.

Universitetsfakultetsmedlemmer er invitert til å velge hele kurset gjennom nettverket, noe som gjør at elevene kan unngå de høye avgiftene som tradisjonelle bokselgere betaler.

Hvordan bruker jeg Open Textbook Network?

Open Textbook Network har mer enn 500 medlemmer over hele USA, inkludert skoler som Clemson og Ohio State.

Studentene på disse universitetene kan bruke sin student e-postadresse eller en URL fra et fakultet medlem for å få tilgang til ressursene på organisasjonens nettsted. Disse ressursene inkluderer datainnsamlingsverktøy, skyvedekker, instruksjonsstøtte og de nevnte lærebøkene.

Biblioteket har lærebøker på alt fra kjemi til filosofi, og professorer og fakultetmedlemmer er selv velkommen til å skrive og sende inn egne lærebøker for bruk i Open Textbook Library.

Hvis du tror at universitetet ditt må bli medlem av Open Textbook Network (slik at du kan få hendene på noen gratis bøker), snakk med en fakultet medlem i skolen om å bli med. De kan gå her for å starte søknadsprosessen.

Siden nettverket vokser gjennom samfunnsbidrag og universitetsdeltakelse, fortsetter biblioteket å utvides, og tilbyr flere lærebøker og kursalternativer.

Og hvem vet? Kanskje en dag overpriced lærebøker vil være en ting fra fortiden. Så forhåpentligvis vil studentene kunne fokusere litt mindre på økonomi og litt mer på cramming for den store testen.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar