Penger

Slik lagrer du 97% ved CVS uten klippingskuponger: 7 Hacks from a Pro Shopper

Slik lagrer du 97% ved CVS uten klippingskuponger: 7 Hacks from a Pro Shopper

Noen mennesker elsker spenningen av blackjack, fallskjermhopping eller dragkonkurranse. Jeg elsker spenningen ved å spare penger på CVS. Det er spenning, vantro og prestasjon, alt rullet inn i en.

Jeg får et slikt rush å se en stor total redusere til bare noen få dollar. På et nylig besøk i butikken lagret jeg 97% mens jeg kjøper ting jeg egentlig trenger. Selv om forskjellen ikke alltid er så dramatisk, sparer jeg vanligvis minst 60% på kjøpene mine.

Men det er ikke rettferdig å beholde alle mine CVS-hemmeligheter til meg selv. Slik sparer du penger på CVS, og reduserer regningen med de dobbelte tallene hver gang du handler.

1. Ikke kjøp når Desperat

Den beste måten å score dype rabatter på toalettsaker på CVS? Aldri shoppe når du går tom. I stedet handle når prisen er riktig. Akkurat som du aldri bør matbutikk når du er sulten, bør du aldri apotek butikk når du faktisk trenger noe.

Hvis du venter til du klemmer den aller siste tannkremet ut av røret, vil du sannsynligvis bruke mer enn hvis du hadde kjøpt den forrige uke under et godt salg.

Hold øye med de ukentlige salgsflygebladene og handle når CVS har en god tannkremavtale (som heldigvis er det ofte.) Selv om du ikke trenger det akkurat nå, å ha et rør eller to tannkrem på hånden er aldri en dårlig ide . Når du går tom, kan du "handle" ditt eget medisinskap.

2. Kast Brand Lojalitet ut av vinduet

Hvis du insisterer på å kjøpe en bestemt merke av deodorant, kroppsvask eller vaskemiddel, vil du ikke være så vellykket når du hakker deg til CVS-besparelser. For maksimal besparelse, la salget og spesialtilbud Kjør merkene du kjøper.

Selv om du kan finne en god del på et produkt du elsker, kan du spare større penger hvis du er åpen for å kjøpe noe merke. Selv om favorittproduktet ditt er til salgs, kan et konkurrerende produkt være enda billigere. Du sparer mer når du ser på hver prislapp, og deretter går du med den laveste.

3. Bli strategisk om ExtraCare Bucks

Alle apoteker har belønningskort, men jeg finner ExtremeCare Rewards Programmet til å være det beste pengesparende kortet til dem alle. En stor grunn: ExtraCare Bucks, eller ECBs.

Disse er hovedsakelig CVS gavekort som strekker seg fra $ 1-10 som skrives ut på bunnen av kvitteringen. De utløper vanligvis om 30 dager, men du kan bruke dem med en gang. Faktisk kan du selv dele dine varer i to transaksjoner og bruke ECBs fra transaksjon en for å få prisen ned i transaksjon to.

Så hvordan får du ECBs? Hver uke betegnes enkelte elementer som "Ekstra Buck Offers." Smart CVS-kunder vurderer ukens annonse før de besøker butikken og holder seg til elementer som har ECB-tilbud.

Når du kommer, kan du begynne å "rulle" dine ECBer. Du vet at du har nådd ekte CVS-besparelser nirvana når du overleverer en bunke med ECBs fra din siste shoppingtur, som får prisen til bare noen få dollar. Og så enda mer ut for å bruke neste gang.

4. Skann ditt ExtraCare-kort før og etter hver tur

Hver CVS har en rød maskin som ser ut som en prismatcher (og faktisk er det. Du kan også skanne produkter her for å bekrefte sine priser.)

Det første du bør gjøre når du går inn i en CVS, skanner kortet ditt på denne maskinen. Det vil spytte ut en hel rekke tilfeldige kuponger. Du kan få noe som "$ 5 fra $ 15 munnpleie kjøp" eller "$ 3 av $ 11 personlig rensing." Du vet aldri hva du får. Mange av disse kupongene utløses av det du allerede kjøper (og siden du bruker religiøst ditt ExtraCare-kort, vet CVS.)

Bruk kupongene på stedet eller lagre dem for senere. Disse kupongene er spesielt verdifulle fordi du kan kombinere dem med andre tilbud for å spare enda mer penger.

Før du sjekker ut, ikke glem å gi kortet ditt til kassereren. Hver tredje måned får du tilbake 2% av det du har brukt i form av ECB, så du vil sørge for at hvert kjøp du gjør kvalifiserer for det 2%. Husk at enkelte ting ikke teller, for eksempel gavekort, alkohol og frimerker, men nesten alt annet gjør.

5. Registrer deg for ekstra ECB-tilbud

Snag ekstra ECBs ved å benytte seg av flere CVS-programmer. Hvis du har resept, få dem fra CVS og registrer deg for ExtraCare Pharmacy & Health Rewards. Du får $ 5 ECBs for hver 10 resepter du fyller.

The ExtraCare Beauty Club er en annen fin måte å rake i ECBs. Du får $ 5-dollar for hver $ 50 du bruker, pluss $ 3-dollar hvert år på bursdagen din. Selv om du ikke kjøper mye sminke, er flere andre ting inkludert i Beauty Club som sjampo, kroppsvask og ansiktsvask.

Se etter enstendige ECB-tilbud også. CVS kan be deg om å ta en undersøkelse og belønne deg med ECBs. Akkurat nå skyver de mobilappa og gir deg 3 dollar til ECB hvis du laster ned det.

6. Legg til din epost på kontoen din

Du har gjennomgått det ukentlige CVS-rundskrivet og vet handlingsplanen din. Men vent! Ikke gå til CVS før du har mottatt denne ukens ekstra e-postkupong.

Når du har registrert ditt ExtraCare-kort, må du være sikker på å gå online for å legge til din e-postadresse på kontoen din. Du vil snart begynne å motta flere kuponger nesten hver eneste uke.Disse kupongene har en tendens til å være 20% av hele bestillingen din, $ 5 på en $ 20-kjøp eller $ 3 av et $ 15-kjøp.

Så når du handler på salgsartikler, bruk disse kupongene sammen med dine ECBer, du har potensial for store besparelser.

7. Hold deg til listen din

Det er en grunn til at du vil finne et så godt salg på CVS. Ta dette populære tilbudet CVS kjører ofte som et eksempel: $ 3 ECBs på en $ 7,99 barberhøvel, kutte prisen nesten i halvparten. Razors er notorisk dyrt, så dette er en fin måte å få kunder på døren. Og disse ECBs er en fin måte å lokke kundene på å komme tilbake.

Når du er i butikken, vet CVS at du sannsynligvis vil kaste andre ting i kurven din i tillegg til barbermaskinen. Ikke gjør det! Du vil ende opp med å bruke mer enn du trenger.

Planlegg strategien din og vet nøyaktig hvilke ting du vil kjøpe før du går i foten i CVS. Treningsbegrensning. Bare fordi du også kan hente din favoritt candy, en frossen pizza og en kartong med melk mens du prøver å maksimere besparelsene, betyr ikke at du skal. Selvfølgelig, hvis disse elementene er en del av din handleliste eller strategi, gå for det.

Sette alt sammen

Bare ett av de ovennevnte tipsene kan spare deg for penger. Men hvis du er strategisk i handelen, hold øye med salget og maksimere dine EkstraCare Card-fordeler, vil du være godt på vei til lykkelige ekstreme besparelser ved CVS.

Her er min beste poeng så langt: Jeg kombinerte de ECBer jeg hadde i lommeboken, den ukentlige e-postkupongen og flere kuponger som ble skrevet ut av maskinen (mens du bare kjøpte salgsartikler selvfølgelig) til bring ned min totale fra $ 46,63 til $ 1,27 før salgsskatt - en besparelse på 97%. Det var så episk, selv kasserer var imponert. Og nå har jeg en liten lager av toalettsaker jeg vet at jeg trenger snart. Gi meg beskjed hvis du trenger litt tannkrem!

Betsy Mikel er en Chicago-basert freelance copywriter. Hun elsker å sykle over hver by hun besøker for å finne sitt beste taqueria.

Skrive Inn Din Kommentar