Tilbud

Rettssak: Polen Vårtørket opp 50 + år siden drikker vi grunnvann

Rettssak: Polen Vårtørket opp 50 + år siden drikker vi grunnvann

Hvis du er villig til å skille ut for flaskevann fra en naturlig vår, har denne søksmålet skuffende nyheter for deg.

Det vårvannet er kanskje ikke så ... fjærende.

Elleve mennesker har arkivert en klassesøksmål mot Nestle Waters North America, Polens vårerselskap, og hevder at flaskevannet er "vanlig grunnvann" fra en brønn selskapet boret.

Den påståtte metoden bryter med FDA-regelverket som krever at flaskevannet kommer fra en naturlig vår eller en brønn som åpner for naturlig kildevann. Drakten hevder at Polen Spring flasker altfor mye vann til kilde fra de åtte fjærene som er oppført på nettstedet. I tillegg, ifølge Courthouse News Service, saksøkerne hevder navnefangeren Poland Spring tørket opp et halvt århundre siden, og dermed gjøre merkevaren selv misvisende.

Saksøkerne søker minst $ 5 millioner i erstatning.

Polen vårens nettsted inneholder en detaljert forklarer av sin "100% naturlige vårvann" og inneholder et kart som viser åtte kildekilder i hele sørlige og sentrale Maine.

En talsmann for Nestle Waters North America stod bak selskapets kilder og metoder, ifølge en uttalelse fra Courthouse News Service.

Kostymer mot Polen Vår og morselskapet Nestle, synes å boble opp noen få år. Det beste i arkivene kan være dette: "I 2003 ble selskapet saksøkt, også i Connecticut, fordi annonseringen foreslo at vannet i Polen våren kom fra en kilde dypt i skogen til Maine da faktisk, Hovedkilden var plassert i nærheten av en parkeringsplass, " Portland Press Herald-forfatteren Edward D. Murphy sa så velsignet.

Egentlig betalte du for flaskevann?

Selv om dette er en klassesøksdrakt, er det ikke et øyeblikkelig tiltak for forbrukere som føler at de har blitt forkastet. Hvis det endres, oppdaterer vi dette innlegget.

For nå kan det være verdt å undersøke dine vannavvisende vaner. Alle tar en flaske vann fra en dagligvarebutikk fra tid til annen, men hvis du regelmessig vender deg til flasker for å unngå å drikke vann fra springen, vil du kanskje utforske et mer budsjettvennlig - og jordevennlig alternativ.

Og hvis du ikke har noen problemer med kranvannet, husk å fylle en gjenbrukbar flaske før du treffer veien.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar