Penger

Bor i Eclipseveien? Ditt sparerom kan gjøre deg $ 500 / natt

Bor i Eclipseveien? Ditt sparerom kan gjøre deg $ 500 / natt


Ring dem den geografisk velsignede.

For de heldige 12 millioner amerikanerne som bor direkte i veien for den kommende totale solformørkelsen, vil 21 august bringe et astronomisk show som en gang i livet.

Hvis du er en av dem, er ditt hjem en potensiell gullgruve. Fikk du et ekstra rom? Lei det ut. Mulighetene for å tjene penger er ganske enkelt ute av denne verden. Men du må hoppe til det, fordi tiden går tom.

Tusenvis av millioner mennesker skal reise og leie rom i solformørkelsen. De vil oversvømme hotell, campingplasser og Airbnbs oppføringer. Alt for en sjelden smak av moonshadow.

airbnb, den populære hjemdelingslisteplattformen, ser en stor økning i antall personer som noterer sine ekstra rom og hele boliger på eve av formørkelsen.

Du kan være en av dem. Det er ikke for sent, hvis du følger våre instruksjoner.

Mørkhet i midten av dagen

La oss først sikkerhetskopiere og få våre fakta rett.

Som du uten tvil har hørt nå, kommer en total solformørkelse når månen passerer direkte mellom jorden og solen, og blokkerer alt sollys.

De er super sjeldne. Dette vil bli den første på det amerikanske fastlandet i nesten 40 år.

21. august klipper solens formørkelse en diagonal 60- eller 70-mil bred over hele landet fra Oregon til South Carolina over en og en halv time.

NASA har en nyttig video her, som illustrerer hva som vil skje. Her er en annen video som viser banen i større detalj.

Alle i Nord-Amerika vil kunne se en delvis solformørkelse. Men de som kommer i den totale formørkelsen vil oppleve totalt mørke i to lange og fantastiske minutter.

Precious Real Estate for en tre-dagers helg

Tusenvis av mennesker som har en liten eiendomsmegling langs veien til formørkelsen, innløser penger, med noen parkeringsplasser som går opp til $ 100. I Oregon ble 30 campingplasser nylig auksjonert for totalt $ 60.000, eller $ 2000 per campingplass.

"Over 40 000 gjester har ankommet til Airbnb for å bestille boliger langs totalveien, og det er fortsatt tid til å bestille" Airbnb sa nylig. "Fra Oregon til South Carolina, vi har nesten 3.800 boliger tilgjengelig langs veien til totalitet."

Noen av de dyreste Airbnb-oppføringene nær starten av formørkelsen i Madras, Oregon, har blitt priset til opptil $ 3000 per natt. Nogenes ledig plass i en liten by i Oregon skulle gå for $ 500 per natt.

Et par flere poeng:

  • Den 21. august formørkelse skjer midt på morgenen på en mandag, så mange formørkere gjør en tre dagers helg med det.
  • 35% av husene som er oppført på Airbnb for natten før formørkelsen vil bli vert for nettstedet for første gang.

Bortsett fra de 12 millioner amerikanerne som bor i veien til totalformørkelse, lever ytterligere 75 millioner mennesker innenfor 200 miles av det, ifølge US-sensusdata.

Selv om du bare bor nær Den totale formørkelsen, og ikke direkte i veien, kan du fortsatt prøve å tjene penger. De største folkemengdene er forventet i South Carolina, Tennessee, Missouri og Oregon, basert på kjøremodeller.

Her er hva du trenger å gjøre

Klart er tiden ute. Men du kan fortsatt gjøre dette.

Melde deg på her å være en Airbnb-vert. Dette koster ingenting. Airbnb tar en 3% kutt av det du tjener når du lister ditt hjem eller sparerom.

Når du har opprettet en konto, har Airbnb verktøy som veileder deg gjennom prosessen.

Du vil skrive en oppføring for din eiendom, med en tiltalende men ærlig beskrivelse av stedet. Last opp noen bilder av det.

Deretter angir du en pris. Airbnb har også verktøy for det. For å få en ide om hva andre Airbnb-verter i ditt område lader, er Google "eclipse" og "Airbnb", pluss navnet på byen din.

Et par andre tips:

  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.
  • Airbnb håndterer betalinger, så du trenger ikke å håndtere penger direkte.
  • Her er Penny Hoarder er seks tips for å være en Airbnb-vert.
  • Hosting lover varierer fra by til by. Forstå regler og regler som gjelder for din by og notering.
  • Airbnb tilbyr en "vertsgaranti" som dekker skade på eiendommen din.

'Skyen snapped over the sun like a lens cover'

Den totale formørkelsen vil passere over eller i nærheten av Salem, Oregon; Idaho Falls, Idaho; Casper, Wyoming; Omaha, Nebraska; Kansas City; St. Louis; Nashville; og Columbia og Charleston, S.C.

Jeg er fortalt at det er fantastisk.

Her er hva forfatter Annie Dillard hadde å si om det i hennes klassiske essay, "Total Eclipse."

"Jeg hadde sett en delvis formørkelse i 1970. En delvis formørkelse er veldig interessant. Det har nesten ingen sammenheng med en total formørkelse. Å se en delvis formørkelse har samme forhold til å se en total formørkelse som å kysse en mann, for å gifte seg med ham, eller som å fly i et fly, faller ut av et fly. Selv om den ene erfaringen går foran den andre, forbereder den på ingen måte deg for det. "

Og så:

"På en gang skyte denne skyens sky over solen som et lokk. Himmelen snappet over solen som en linsedeksel. Luken i hjernen smeltet. Det var plutselig mørk natt, på landet og på himmelen. I natthimmelen var en liten ring av lys. Hullet hvor solen hører, er veldig liten. En tynn ring av lys markerte stedet. "

Gjør nå, tiden går tom.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han tenker at det er tid for en biltur.


Skrive Inn Din Kommentar