Penger

Ønsker du et betalt redaksjonelt internship i NYC? Bedriftsinspektør er ansatt

Ønsker du et betalt redaksjonelt internship i NYC? Bedriftsinspektør er ansatt


Er du en høyskole student som bor og puster personlig økonomi? Har du gode skriveferdigheter? Ønsker du å tilbringe et semester i NYC?

I så fall kan vi ha funnet det perfekte praktikstedet for deg!

Digital media behemoth Business Insider (BI) ansetter a Betalt redaksjonell intern for sin personlige økonomi vertikal.

Interessert? Her er hva du trenger å vite:

Detaljene

Du vil tilbringe seks måneder på fulltid på BIs hovedkvarter i Manhattan. Selv om stillingen ble lagt ut i august, ikke bekymre deg; Vi sjekket med forfatteren, og fordi de aksepterer praktikanter på rullende grunnlag, kan du fortsatt søke.

BI nektet å fortelle oss posisjonens lønnsområde, men minimumslønn er New York State er $ 8,75 i timen - og i henhold til endringer i Fair Labor Standards Act, "praktikanter i" for-profit "privat sektor som kvalifiserer som ansatte i stedet for trainees må vanligvis betales minst minimums lønn og overtidskompensasjon for timer arbeidet over førti i en arbeidsuke. "

Pliktene

Du vil bruke tiden din til å undersøke, skrive, pitching og produsere funksjoner, sier BI.

Bonus? Du får en bylinje på hvert stykke du skriver. (Snakk om padding din portefølje!)

I tillegg til å skrive flere historier om dagen, vil BI oppfordre deg til å bygge "ditt eget publikum og personlig merkevare gjennom sosiale medier."

Kravene

Flott skriving? Kryss av. Obsession med digitale medier? Kryss av. Forskningsferdigheter? Kryss av.

Du bør også være "ambisiøs, smart, morsom, rask" og "oppriktig interessert i den daglige håndteringen av penger, fra å finne ut hvordan du får gode tilbud på dagligvarer for å lære det grunnleggende om å investere i pensjon."

Selv om de ikke krever noen spesielle kvalifikasjoner, sier BI at erfaring i følgende arenaer er nyttig: journalistikk, kopiedigering, sosiale medier, lett HTML og Photoshop.

Søknaden

Søknadsprosessen er enkel: Du må bare sende inn et følgebrev og fortsette gjennom jobbportalen sin.

Hvis du er interessert i en skriftlig eller publiserende karriere, tror vi dette er en fantastisk mulighet. Tross alt er BI tydeligvis en voksende innflytelse i det digitale mediarommet - det ble bare verdsatt til 442 millioner dollar.

Din sving: Leser du Business Insider? Vil du praktisere det?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar