Penger

4 Cool Seasonal Jobs for å holde deg varm hele vinteren (noen inkluderer boliger!)

4 Cool Seasonal Jobs for å holde deg varm hele vinteren (noen inkluderer boliger!)

Når termometeret har lest 70 grader, er mitt Floridian selv kaldt.

Jeg bodde i Missouri og Colorado litt, og ekstremiteterne mine frosset nesten. Nå er jeg tilbake i Florida, hvor vinterlivet er bra.

Jeg skryter alle som står overfor vinterpartier med snøhodet på. Men blir du ikke lei av det?

Kom med meg i Florida for en sesong. (Jeg forstod egentlig ikke at det skulle høres ut som en havfrue som koaxerer deg til de varme strendene. Men det gjør det, og jeg vil ikke ta det tilbake.)

4 sesongmessige jobber for de av oss som hater snø

Snarere enn å snikke en vintergig på bakkene (selv om vi har dekket deg om det er din ting) Vi fant fire sesongbaserte jobber for de som virkelig bare forakt snøen.

En er i Florida, men du kan også finne deg under Arizona, California eller Texas sols.

Ikke mer overdimensjonerte, kvelende strøk, folk - for det meste, i det minste. Du er trygg på å bryte ut tanktoppene og svømme trunksene.

Nøkkel: Boligen er gitt eller tilbakebetalt på alle disse stedene.

1. Arbeid på et feriested i Death Valley National Park

Kanskje gikk jeg litt over de beste finner sizzling sesongmessige jobber. Tross alt er Death Valley et av de heteste stedene på jorden, ifølge Verdens Meteorologiske Organisasjon.

Det er der Panamint Springs Resort ligger. Denne familiedrevne operasjonen i vestlig stil sitter inne i nasjonalparkens grense og har hotell, restaurant, campingplasser og bensinstasjon.

Motell med 24 rom har en umiddelbar åpning for en husholderske - perfekt for deg som Type der ute. Dette er en inngangsposisjon, og du vil være ansvarlig for strippelokaler, rengjøringsrom og bad, restocking-fasiliteter, sammenlegging og organisering av sengetøy og senger.

Du vil jobbe heltid og tjene "konkurransedyktige lønninger", ifølge noteringen. Store fordeler? Boliger og måltider tilbys. Plus: Merch rabatter.

Interessert i å jobbe i Death Valley i vinter? Finn ut hvordan du søker på CoolWorks.

2. Lev øya livet i Florida Keys

Hei, paradis.

Jeg har dør for å ta en tur ned til tastene, så det virker som om absolutt himmelen å jobbe på denne øya for vinteren.

Ocean Reef Club startet som en liten fiskerlandsby, men nå har ansatte mer enn 600 medarbeidere.

Og akkurat nå er det opping stab for alle de snøfuglene som kommer til byen og trenger ansatte i følgende avdelinger: mat og drikke, kulinariske, innoperasjoner, salong og spa, medlemskap og husholdning.

Alle medarbeidere tilbys boliger i en av to tre-etasjes, dorm-stil bygninger på $ 75 per uke - det er $ 300 per måned å bo på en øy. Andre fordeler inkluderer tilgang til en volleyballbane, treningsstudier, bassenget, filmer, paddleboards, golfbiler og sykler - for bare å nevne noen.

Det er mye å utforske i området, så jeg er allerede solgt. Er du? Du kan søke etter jobbmuligheter på sin nettside.

3. Kjør (Pink!) Jeeps gjennom Grand Canyon

Ok, Grand Canyon blir kald om natten, men fortsatt er det ingen snø. I tillegg er dette bare for moro å ikke inkludere.

Pink Jeep Tours, Inc. (det er bare det du tror) trenger en kundeservice veileder og reiseleder veileder for de kommende vintermånedene.

Ikke bare vil du utforske Grand Canyon i en spiffy rosa Jeep, og tilbyr også konkurransedyktig lønn og fantastiske fordeler, inkludert medisinsk, tannlege, visjon og livsforsikring, 401 (k) og betalt tid.

Ansatte bolig er også tilgjengelig på Grand Canyon plassering. Det er også en Las Vegas-plassering hvis det er mer av hastigheten din.

Så du må kanskje pakke noen kåper til denne konserten, men det er ingen is involvert. Du finner all informasjonen på CoolWorks.

4. Arbeid på et luksuriøst feriested i Southwest Texas

Snø her er uvanlig, og de frodige golfbanen greenene vil holde tankene dine faste på Mother Natures gode side.

Lajitas Golf Resort and Spa er en oase på 27 000 hektar. Ligger mellom fjellkjeder, hviler anlegget i den tørre delen av Texas (vestsiden, ifølge min forskning). Det er vert for en golfbane, spa, restaurant, salong (poengsum!), Tre bassenger og tonnevis av utendørsaktiviteter.

Akkurat nå håper feriestedet å fylle flere stillinger, inkludert front desk clerks, en resepsjonssjef, en human resource manager og linje kokker. Samlet sett virker stillingene fleksible: Heltid, deltid, du nevner det.

Feriestedet har lavprismedarbeiderboliger (kun for fulltidstimer, skjønt) tilgjengelig fra $ 47 til $ 175 hver uke. Mellomrommene er innredet, så begynn å søke. Bonus: Du kan til og med ta med kjæledyret ditt.

Andre fordeler inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring og betalt tid. Du kan tilbringe fritiden fotturer, sykling, rafting, svømming eller sightseeing.

Livet på ranchen høres ikke for loslitt. Hvis du er enig, du kan Finn flere detaljer på nettet og bruk detogså.

Vær oppmerksom på at disse fire vinterdrømjobberne (i min bok, i det minste) bare er her for å hjelpe til med å brenne din wanderlust. Hvis du vil se hva annet er der ute, sjekk ut Coolworks. Vi liker det veldig godt; jobbene er ganske kult.

Din sving: Har du tatt en sesongmessig konsert for å utforske et nytt område?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar