Liv

Dette parets alvorlig rare pengerbesparende strategi er også et fantastisk partitur

Dette parets alvorlig rare pengerbesparende strategi er også et fantastisk partitur

Entreprenør Scott Alan Turner og hans kone Katie har slått systemet når det gjelder å eie katter: De har ingen søppelkasser i huset.

I 2006 bestemte Scott og Katie seg for å eliminere rotet og Kostnaden for kattavfall i huset deres ved - Får du oppmerksomhet? - Toalett trener sine katter.

Du har kanskje hørt om det før og tenkt på en toalettet trenet katt som et pent trick eller en raritet å skryte av til vennene dine.

Men har du tenkt på hvor mye penger det kan spare deg for?

Hvorfor vil du trene en katt på toalettet?

Den gjennomsnittlige katteeieren bruker 165 dollar per år på kattavfall, ifølge Kiplinger. I løpet av kattens liv betyr det en besparelse på $ 2000 - $ 3000.

På toppen av det behøver du ikke å kjempe over hvem som gjør det, er det å rense søppelboksen. Og Scott legger til, "Det gir et flott festtrick."

Før opplæring, skjønner Scott at han bruker omtrent gjennomsnittet på søppel til katten Riker (Star Trek fans?). Da han og Katie flyttet inn i et 1200 kvadratmeter rekkehus, la de til en annen katt til familien.

Tommelfingerregelen er å ha en mer søppelboks enn du har katter. Det betyr for sine to katter, Scott og Katie måtte finne plasser for tre søppelkasser i sitt nye hjem. De trengte en mer kreativ løsning.

Med litt forskning på nettet lærte Katie om kattetoalettopplæring, "men informasjonen var over alt," forklarer Scott.

Så bestemte de seg for å ta opplæring i hendene.

"Det var et morsomt prosjekt, sier Scott," fordi vi må gjøre det sammen. Og kattene hadde ikke noe imot å være i fokus [for treningsvideoene]. "

Ja, treningsvideoer

Det er riktig. Dette wiley-paret fikk ikke bare to katter til å bruke et humant toalett, men de opprettet og solgte også en DVD med tittelen "Scoop No More!" Med instruksjoner for å gjenopprette suksess.

På grunn av fremskritt i internettteknologi og besværet med å pakke og sende et fysisk produkt, er DVDene ikke lenger tilgjengelige. I stedet kan du se treningen gratis på YouTube.

Hvordan å toalett trene en katt

Hvordan får du en katt ut av esken og på toalettsetet?

Prosessen er faktisk ganske enkel.

Det innebærer, i et nøtteskall, skaper en mock søppel boks å sette inn i toalettet bolle. Gradvis øker du et hull i midten til katten står på toalettsetet og går direkte inn på toalettet.

Kommersielle katte toalett treningssystemer følger en lignende metode, men koster rundt $ 20 til $ 50. De tillater heller ikke tilpasninger for å møte kattens individuelle behov.

"Vi valgte å gjøre DIY fordi off-the-shelf produkter [bruk] faste trinn [for å øke hullets størrelse]," forklarer Scott. Med deres DIY-metode kan du øke størrelsen på hullet i den provisoriske toalettsykeboksen i et tempo som holder katten din komfortabel.

Deres DIY-system koster ca $ 30 på forhånd i forsyninger, hvorav det meste du kanskje allerede har rundt huset, eller kan kjøpe på en dagligvarebutikk eller hjemmeforsyningsbutikk:

  • Duct tape
  • Polstret eller tre toalettsete (anbefalt)
  • Litter boks og scoop
  • Spylbart kattavfall
  • Luktfjerner (anbefalt)
  • Cat behandler
  • Trinn / avføring (hvis katten trenger et løft for å nå toalettsetet)
  • Aluminiumspanne eller Sitz Bath
  • Tremel (hvis du bruker Sitz badmetoden)

Hva med å skylle på toalettet?

Scott og Katie kjøpte også en automatisk flusher å installere på toalettet. Det er en investering på forhånd på rundt $ 150, men vil spare deg for å skylle etter katten din og sannsynligvis gjøre badet ditt litt mer innbydende for familien og gjestene.

Med den automatiske fluseren, som fungerer som de du ser i offentlige toaletter, skylles toalettet så snart katten (eller et menneske) bruker det.

For parets to katter betyr det noen ekstra flushes hver dag, men de har ikke sett en merkbar økning på vannregningen for det.

"Vann er billig," peker Scott ut.

Hvor lenge skal katt toalettopplæring ta?

Det viktigste "verktøyet" du må ta med på treningsprosessen, sier Scott og Katie, er tålmodighet.

"Katter er ikke vant til å gjøre dette," minner han oss. "Du spør katten din om å stå over en bolle med vann."

Ikke trykk katten din for fort, og bli ikke opprørt hvis (når) de har en ulykke. I stedet belønne katten din når de har det bra, og vær forberedt på ulykker.

Hold katten din i et stort bad eller kjøkken, som for eksempel har linoleum eller tregulv som er enklere å rengjøre enn teppe eller absorberende møbler.

Parets katter, Jake og Riker, tok omtrent en og en halv time til fullt toaletttrein. Jake var litt raskere, Riker litt tregere. Noen kunder rapporterer at kattene har trent på bare to uker; noen tar opp til 12

Yngre katter er mye lettere å trene, spesielt kattunger som ikke er vant til å bruke en søppelboks. "Men katter av alle aldre kan gjøre det så lenge de er sunne," sier Scott.

Du må bare være villig til å vite og jobbe med din individuelle katt.

Prøv det

Og for de som, som meg, tenker på den største utfordringen for en katt som bruker et toalett, ville balansere seg på setet, minner Scott oss, "Katter er veldig smidige." Selvfølgelig - jeg burde ha tenkt på det!

Det er imidlertid merkelig eller utfordrende at det kan virke, hvis du er en kattinnehaver som leker med ideen om toalettopplæring, oppfordrer Scott deg til å gå for det.

"Det er verdt. Det er gøy, billig å prøve, og du kan spare mye penger på å gjøre det. "

Din sving: Har du en katt som er toalettopplært? Vil du vurdere at toalett trener katten din?

Opplysning: Vi setter pris på at du lar oss inkludere tilknyttede lenker i dette innlegget. Det hjelper å holde øl kjøleskap lager i Penny Hoarder break room.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar