Tilbud

30 Veterans Day Freebies og tilbud for aktive og pensjonistiske medlemmer

30 Veterans Day Freebies og tilbud for aktive og pensjonistiske medlemmer

Ingen kan si det ofte nok: Takk for din tjeneste, veteraner og aktive militære medlemmer.

Men like bra som det er å høre disse ordene, er gratis godbiter også et fint tegn på takknemlighet.

Og siden denne lørdagen er veteransdag, det er rikelig med konkret takknemlighet som kommer.

Gratis mat for veterinærer og militære medlemmer Denne veterandagen

Leter du etter noen gratis spiser? Følgende restauranter har bekreftet gi bort måltider, kaffe og mer til veterinærer denne lørdagen.

1. Applebee s

Veteraner og aktive militære medlemmer kan score et gratis måltid fra Applebee denne lørdag med bevis på service. Du kan velge mellom syv Applebees signaturretter, inkludert Butcher's Meat and Potatoes, Chicken Tender Platter, Oriental Chicken Salad, Fiesta Lime Kylling og Double Crunch Reker - og selvfølgelig en god amerikansk burger.

2. Bob Evan er

Bob Evans vil tilby militære medlemmer og veterinærer a gratis måltid fra en overdådig seks-meny-meny som inkluderer frokost, lunsj og middag alternativer. Du kan løse inn denne freebie når som helst 11. november med bevis på service.

3. California Pizza Kitchen

Enten det er pasta, salat eller pizza du er ute etter, spiser du det gratis på California Pizza Kitchen denne lørdagen.

Veteraner og aktive servicemedlemmer kan få en gratis hovedrett når de kommer i uniform eller viser deres militære ID denne lørdagen. Velg fra en spesiell meny som inneholder noen av CPKs favoritter, som BBQ kyllingspizza, Thai crunch salat og Bolognese spaghetti.

4. Denny er

Aktivt, inaktivt og pensjonert militært personell kan blinke sine militære ID-er, og Denny vil gi dem en gratis Bygg din egen Grand Slam på fredag ​​10. november mellom kl. 5 og kl. 12.00.

Retten inkluderer ditt valg av fire frokostvarer, fra pannekaker til egg til hashbrunt til bacon.

5. Friendly's

Denne fugen kan være best kjent for sin iskrem, men den serverer også frokost, lunsj og middag. Du kan få en av dem måltider gratis hvis du dukker opp på Friendly s med ditt militære ID denne lørdagen.

Du kan velge mellom to menyalternativer: den tilpassbare Big-Two-Do Breakfast, eller hvis lunsj eller middag er mer din stil, en all-amerikansk burger med frites og en drink.

6. Hooters

Stoppe ved Hooters denne lørdag 11. november for en gratis hovedrett fra sin spesielle Veterans Day-meny, som inkluderer 10-delte tradisjonelle eller utbenede vinger, en Hooters burger, en Buffalo kyllingsalat og en Buffalo kyllingesandwich. Deltakelse og menyelementer kan variere etter sted, og du trenger å kjøpe en drikkevare å få freebie - men i det minste kan du ha det som helst du vil!

7. Mission BBQ

Denne Southern og Midwestern joint er tagline er "The American Way", så vi var ikke overrasket over å finne ut at det vil støtte veterinærer denne lørdag med et måltid og dessert!

Slett av din favoritt Mission BBQ sted 11. november for å få en gratis sandwich og stykke kake (mens den varer).

Mission BBQ hylser også militærtjenestemedlemmer hele året ved å dele "Stories of Service" på sin hjemmeside og tilby karriere for veteraner.

8. På grensen

Klar til å krydre det opp? På grensen fortsetter sin Veteransdagstradisjon ved å tilby alle militære medlemmer et gratis, skapt eget combo måltid - det er 150 kombinasjoner å velge mellom, så vær forberedt på å ta en tøff beslutning! Men ikke bekymre deg, du har tid til å bestemme fordi dette tilbudet vil være tilgjengelig hele dagen lang! Bare vær sikker på å ta med bevis på service.

9. Rød Hummer

rød hummer vil tilby dyrlæger og aktive servicemedlemmer a gratis forrett eller dessert fra en spesiell meny. Menyen inneholder seks forrettalternativer og fem dessertvalg. Alt du trenger å gjøre er å blinke ID-en din eller din tjeneste på Lørdag 11. november.

10. Red Robin

Denne lørdag kan du nyte en gratis Red's Tavern dobbel burger og en bunnløs rekkefølge av bifffries når du viser bevis på service på Red Robin (Yummm).

Det er ikke nødvendig å kjøpe noe, men det regnes ikke for din Red Robin Royalty-belønning.

11. Ruby Tuesday

Alle tidligere og aktive militære medlemmer kan nyte noen forrett - opp til en $ 10 verdi - gratis på Ruby Tuesday på lørdag 11. november ved å blinke deres militære ID.

12. Texas Roadhouse

Swing av Texas Roadhouse til lunsj i lørdag for å nyte et kostnadsfritt måltid og drikke med service. Du har 10 entrees å velge mellom, hvorav noen inkluderer to sider, så sørg for at du blir sulten! Du får også ditt valg av drikke: iste, søt te, brus eller kaffe.

13. IHOP

På fredag ​​10. november grip din militære ID og hodet til IHOP å bli fri røde, hvite og blå pannekaker - det er kjærnemelk pannekaker kvalt med blåbær pålegg, spredt med glasert jordbær og ferdig med pisket krem.

IHOP vil også donere $ 1 fra hvert rødt, hvitt og blått kombinasjonspakke fra 1. til 30. november til Children of Fallen Patriots Foundation.

14. Buffalo Wild Wings

Trenger varme, deilige vinger? Hvem er ikke?

Hodet til dine lokale B-Dubs for en liten, liten ordre med vinger og en side av frites når som helst på lørdag 11. november.Tilbudet inkluderer ikke en drink, og du må spise i.

15. Fazoli er

Klar for litt karb-lasting? Fazolis vil tilby aktive, inaktive og pensjonerte militære medlemmer a gratis servering av spaghetti med marinara eller kjøtt saus når du blinker din militære ID eller dukker opp i uniform, ingen kjøp nødvendig. Denne avtalen går fra fredag ​​10. november til søndag 12. november, så det er ikke nødvendig å haste inn. Fazoli vil også rulle ut året rundt 10% rabatt på ethvert kjøp til alle militærtjenestemedlemmer som viser bevis på service.

16. Sizzler

Lunsj er på Sizzler til 4 pm På lørdag, så sørg for å få bevis på service eller dukke opp i uniform og være klar til å velge mellom tre deilige entrees, inkludert seks jumbo sprø reker, 6 ounce tri-tip mørbrad biff eller Malibu kylling. Du får også ditt valg av side og drikke.

17. Cracker Barrel

Hvis du sparer plass til dessert denne veterandagen, så stopp med Cracker Barrel for et gratis stykke Double Chocolate Fudge Coca-Cola Cake når du viser bevis på service.

Cracker Barrel vil også hedre militærtjenestemedlemmer ved å donere 20% av inntektene fra online og i butikk kjøp av Lodge-kokekar til Operation Homefront, en nasjonal ideell organisasjon som har som mål å "bygge sterke, stabile og sikre militære familier, slik at de kan trives i de samfunnene de har jobbet så hardt for å beskytte. "

18. Little Caesars

Hvis du er i humør for pizza denne lørdagen, stopp ved Little Caesars mellom kl. 11 og 2 for en gratis $ 5 Hot-N-Ready lunsj combo. Alt du trenger å gjøre er å nevne dette tilbudet og vis bevis på service, og du vil være på vei med fire skiver DEEP! DEEP! Dish pepperoni pizza og et 20-unse Pepsi produkt.

19. Krystal

Hvis du har en begivenhetsrik Veteransdag planlagt til lørdag, sving av Krystal mellom 6-11 for å score det viktigste måltidet på dagen gratis. Alle militærtjenestemedlemmer som opptrer i uniform eller presenterer en militær ID, kan nyte en gratis pølse-kjeks. Tilbudet er tilgjengelig både i butikk eller på kjøre-gjennom.

20. Dunkin 'Donuts

Siden "Amerika kjører på Dunkin" og du beskytter Amerika, sørg for å kreve din gratis doughnut av valg fra Dunkin 'Donuts denne lørdag med bevis på service.

Dunkin 'Donuts vil også donere $ 10,000 til Homes for Our Troops, en privat finansiert ideelle organisasjon som "bygger og donerer spesialtilpassede tilpassede hjem landsomfattende for alvorlig skadede etter 9/11 veteraner." Opptil 100 veteraner som har vært eller vil være , som leveres med tilpassede boliger gjennom organisasjonen, vil også motta et års verdi av Dunkin 'Donuts K-Cup pods sammen med et nytt Keurig bryggesystem, som alle doneres av donutbutikken.

21. Golden Corral

Hvis du ikke har middagsplaner for mandag 13. november, gjør du nå! Golden Corral vil være vertskap for militærvurdering kveld fra 5-9 p.m. og vil gi ut gratis mat til alle militærtjenestemedlemmer med bevis på service.

22. Shoney er

Hvis du føler deg super-sulten når du våkner opp i lørdag, går du til Shoney. Alle veteraner og aktive militære medlemmer kan nyte gratis tilgang til den helt tilberedte frokostbaren fra kl. 6-11 med en gyldig militær ID.

23. Spaghetti Warehouse

Spaghetti Warehouse vil feire Veterans Day hele helgen med en tre-dagers kjøp en, få en kupong. Fra og med fredag ​​10. november og løper gjennom søndag 12. november, kan alle militærtjenestemedlemmer, venner og familie bruke denne utskrivbare kupongen til å kjøpe en hovedrett og få en gratis. Pass på å skrive ut kupongen før du går eller presentere den til serveren din på mobiltelefonen din.

Du kan velge mellom lasagne, noen originale oppskriftsspaghetti eller grillet kylling Alfredo. Sammen med dette får du surdeigbrød og ditt valg av salat eller suppe.

24. Smeltedigelen

Hvis du elsker biff, er denne for deg! Smeltepotten vil hedre alle militærmedlemmer på lørdag 11. november og søndag 12. november med en gratis biff-elskere hovedrett. Ingen kjøp er nødvendig - alt du trenger å gjøre er å vise din militære ID for å nyte denne freebie.

25. Perkins Restaurant & Bakeri

På lørdag 11. november inviteres alle militærtjenestemedlemmer til Perkins Restaurant & Bakery for å nyte en gratis frokost. Ta bevis på service for å motta en gratis Magnificent Seven-frokost, som inkluderer to egg tilberedt, to stykker kjøtt - pølseforbindelser, bacon eller skinke - og tre pannekaker, så sørg for at du blir sulten!

Andre Veterans Day Freebies og tilbud

Nå som magen din er full, sjekk ut disse andre freebies og avtaler som støtter veteraner og militære medlemmer denne måneden. Noen av disse er åpne for sivile, så Du kan bidra til å feire våre militære medlemmer 'ofre selv om du aldri har tjent!

26. Great Klipp

Kjenner en dyrlæge hvis coif ser litt mindre ut enn skipsform? Trenger du en rask snip deg selv?

Drar mot Great Clips for en haircut denne lørdagen, og du får en gratis hårklipp kort å gi til din favoritt veteran. De kan innløse det til 31. desember 2017, med bevis på militærtjeneste.

Hvis du er en veterinær selv, Hodet inn på den 11. for en gratis frisyre da og der, eller ta et kort hvis du vil komme tilbake senere.

27. Nasjonalparkstjenesten

Trenger du litt frisk luft etter alt det gratis mat, dyr?

Gå til din favoritt nasjonalpark denne lørdagen, og du kommer inn gratis. Faktisk vil det også alle dine venner og familie, selv om de aldri har tjent.

Hvilken bedre måte å ære ditt offer enn å gå ut og faktisk være på landet du kjempet for?

28. Bed and Breakfasts for Vets

Kanskje du vil feire Veterans Day med en ferie.

I så fall bør du vurdere å bo på bed and breakfast. Flere vertshus og B & Bs har gått sammen med B & Bs for veterinærer å tilby et gratis rom for en natt på eller rundt Veterans Day. Alt du trenger er bevis på service og et kredittkort for å holde rommet - vær oppmerksom på at alle avbestillingsregler vil være i kraft ved deltakende eiendommer.

29. Publix

Psst, veterinærer i sørlige stater: Kanskje lagre matbutikken din for lørdag.

Publix vil tilby aktive militære medlemmer og veterinærer 10% av sine kjøp på Veterans Day når de viser sine IDer. Dette kan være en god tid å lager opp!

30. Dollar General

Dollar General vil ære veteraner, aktiv militær og deres nærmeste familiemedlemmer med 11% rabatt på alle kvalifiserte kjøp, både online og i butikk lørdag 11. november.

Jamie Cattanach er en forfatter, hvis arbeid også har vært omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.


Skrive Inn Din Kommentar