Penger

Hvorfor slår jeg alle mine reiser i kaldt, hardt cash

Hvorfor slår jeg alle mine reiser i kaldt, hardt cash

Du har sikkert lest om reisebloggere som søker om åtte kredittkort hver annen måned og gjør alle slags vanskelige ting for å få flere og flere poeng fra hyppige flyer- og belønningsprogrammer.

Da bruker de disse punktene for førsteklasses flyreiser, slik at de kan sammenligne et flyselskaps dyre champagne til en annen s (nei, jeg er ikke tullet).

Men jeg, som de fleste vanlige folk, bryr seg ikke om førsteklasses flyreiser og champagneårder. I stedet har jeg vendt mine hyppige flyepunkter til tusenvis av dollar jeg kan bruke på alt jeg vil ha, som min daglige utgifter.

Slik tjener jeg tonn med hyppige flyger miles - og hvorfor jeg ikke bruker dem til å reise.

Tjen kredittkort påmelding

Først søkte jeg om et kredittkort med en god påmeldingsbonus. Ulike kort tilbyr kampanjer hele tiden, så se deg om en med den beste bonusen når du er klar til å søke.

Jeg valgte Chase Safir Preferred-kortet, som på det tidspunktet hadde 50 000 bonuspoeng. Men i stedet for å bruke disse poengene for et førsteklasses fly, betalte jeg dem ut for $ 500.

Hvorfor ikke bare få et vanlig cash back-kort, spør du?

Det er enkelt. I min erfaring, Kredittkort som tilbyr poeng i stedet for kontantrabatter har en tendens til å ha mye mer attraktive påmeldingsbonuser.

Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg har en følelse av at det er fordi noen i bankens markedsavdeling oppdaget at flere søker om kort som tilbyr bonuser i pengepunksjoner som høres ut som mye, i motsetning til tilsvarende mengder penger.

Få en 5000 poeng påmeldingsbonus! " høres mye bedre ut enn "Her er $ 50 for å registrere deg på kortet vårt."

For Chase Safir Preferred-kortet er bonusen alltid minst 40.000 poeng hvis du bruker $ 4000 i de første tre månedene. Det kan høres ut som en høy utgiftsterskel, men det er egentlig ikke, spesielt hvis du legger alle utgifter på kortet ditt.

Tenk på hvor mye du bruker på dine daglige utgifter i løpet av tre måneder: dagligvarer, gass, filmer og kanskje et måltid ute nå og da. Hvis det nummeret er mindre enn $ 4000, er jeg sjalu!

Kasser ut poengene dine

Når du får poengene, har du muligheter. Min favoritt en, som de fleste banker beleilig ikke annonserer for, er det Du kan faktisk utbetale poengene dine i form av et utsagnskreditt eller til og med et direkte innskudd i din kontokonto.

Ved å bruke kortet mitt som et eksempel, er ett poeng lik $ 0,01, så etter tre måneder kan du vende rundt og utbetale poengene dine for $ 400, pluss poengene du har tjent med kortet.

Hvis noen fortalte meg at jeg kunne tjene $ 400 i opptil tre måneder ved bare å søke om et kredittkort og legge alle mine daglige kjøp på det, ville jeg ta det tilbudet i hjertet! (Faktisk så gjorde jeg det.)

Jeg har aldri sett en påmeldingsbonus som er høy for et vanlig tilbakebetalingskort, og mange tilbyr ikke bonuser i det hele tatt.

Tilbring klokt å tjene flere poeng

Reisebelønningskort har ofte fantastiske poengopptjeningsstrukturer.

Med mitt kort tjener jeg to poeng for hver dollar som tilbys på reise og bespisning, og fem poeng for hver dollar brukt på kontorforsyningsbutikker. De fleste av mine utgifter er dekket av disse kategoriene.

Nå tenker du, "Men hvorfor bruker du så mye penger på kontorforsyningsbutikker ?!"

Vel, jeg kjøper egentlig ikke tonnevis av papirclips og highlighters. Her er mitt knep: De fleste kontorforsyningsbutikker selger gavekort til et bredt utvalg av andre butikker.

Har du en bil? I stedet for å kjøpe gass med kredittkortet ditt, gå til Staples, kjøp et Chevron-gavekort og få fem poeng for hver dollar du bruker - effektivt får 5% rabatt på gass når du betaler ut disse poengene.

Gjør det samme for alle dine andre kjøp, og disse besparelsene legger virkelig opp!

Bruk Shopping Portals for alle dine online kjøp

Jeg bruker alltid en portal for min online shopping. Du vet sikkert allerede om cash-back portaler som Swagbucks og Ebates, og hvis du vil ha penger, går du sannsynligvis direkte til disse alternativene.

Men visste du at de fleste flyselskaper, hotellkjeder og kredittkort også har portaler hvor du kan tjene ekstra poeng for online shopping? De inkluderer:

  • United MileagePlus Shopping
  • Delta SkyMiles Shopping
  • Southwest Rapid Belønninger Shopping
  • Chase Ultimate Rewards (Chase login påkrevd)

Og noen ganger har disse belønningene portaler bedre lønnsfrekvenser, slik at du får mer for pengene dine.

Så derfor slår jeg alle mine reisebelønninger til kontanter. Hva med deg?

Nick Porfilio er konsernsjef og grunnlegger av Saveful, et sosialt besparelsesnettsted hvor kunder kan finne og dele tilbud og sparingstips på nesten alt. Han bygde Saveful mens han var på high school og leter etter unike måter å spare penger på, så han ikke måtte ta ut et knusende antall studentgjeld.

Skrive Inn Din Kommentar