Penger

Clueless om hva du skal gjøre etter eksamen? Denne nye appen kan hjelpe

Clueless om hva du skal gjøre etter eksamen? Denne nye appen kan hjelpe


"På Social Media High er Facebook den all-star quarterback, Twitter er skolens papirredaktør og Snapchat er den mystiske, Harley-riding transfer student."

"Det gjør LinkedIn nerden som hopper over for matematikerne. Likevel, som i hver stor John Hughes-film, tilhører underdogen faktisk i mengden. "

Det er Joanna Sterns glimrende introduksjon i hennes nylig Wall Street Journal artikkel som oppfordrer profesjonelle voksne til å bruke LinkedIn mer.

Og med lanseringen av LinkedIn Students app, kan det samme råd gjelde for studenter også.

"Med innsikt fra LinkedIns database med over 400 millioner fagfolk, er den splitter nye appen hjelper deg med å finne jobber som passer best for kandidater med din store, selskaper som har en tendens til å ansette fra skolen din og karriereveiene til nylige alumner med tilsvarende grad, "forklarer Ada Yu i et selskaps blogginnlegg.

Er du panikk daglig, og lurer på, "Hvilken karriere er riktig for meg?" Du vil kanskje prøve denne appen.

Hva er LinkedIn studenter?

"Tenk på det som din personlige jobbutforskingsguide, og gi skreddersydde jobbrelaterte anbefalinger [sic] basert på ekte data fra karriereveiene til hundrevis av millioner vellykkede fagfolk, fortsetter Yu.

Fordi det jobb søk prosess kan ofte virke overveldende, LinkedIn designet sin app som skal brukes i håndterbare, daglige biter.

Jeg har allerede en fantastisk jobb (du kan også jobbe hos The Penny Hoarder!), Men jeg bestemte meg fortsatt for å gi det et spinn.

Hva bruker den nye LinkedIn App er som

Hvis du allerede har en LinkedIn-profil, er det enkelt å registrere deg: Bare bekreft ditt universitet, større og forventet uteksamlingsdato.

Grensesnittet presenterer deg deretter med et sett med fem skjermer - hver med et annet stykke karriere råd på det - som du må sveipe gjennom. (Hvordan tusenår av deg, LinkedIn!)

Den første har en relevant karriere, komplett med en kort beskrivelse, median lønn og flere alumni i rollen.

Det følges av et anbefalt LinkedIn blogginnlegg, et firma som ofte rekrutterer på skolen din, et utvalg av alumner med hovedpersonen din (slik at du antagelig kan undersøke karriereveiene), samt en bestemt jobbåpning du kanskje vil vurdere.

For meg virket det som å sveipe gjennom settet med fem skjermer som skulle være din daglige karriereøvelse.

Noen av ideene var repeterende, og ikke all informasjonen var relevant, men det virket som en smertefri måte for studenter å kickstart deres karriere søk.

Og som LinkedIn sier det, er det en smart måte å "brikke bort på jobbsøk sjekklisten din i noen av dine mellomliggende øyeblikk - gå mellom klasser, vente i kø på kaffebaren eller ta en studiepause."

Du er allerede på telefonen hele tiden uansett - du kan like godt gi karrieren et løft mens du er på det!

Din sving: Vil du laste ned LinkedIn Students-appen?

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar