Penger

4 flotte kredittkort for nye foreldre (selv om kredittpoengene dine stinker)

4 flotte kredittkort for nye foreldre (selv om kredittpoengene dine stinker)


Hvis du er en mor eller far til små barn, lærer du raskt hvor dyrt og utmattende et barn kan være.

Jeg kjenner følelsen.

Min kone og jeg har to barn under tre år, og det har vært en fantastisk uhøflig oppvåkning, minst sagt. Tross alt koster det gjennomsnittlige barnet rundt $16,916 per år.

Heldigvis er min bakgrunn i personlig økonomi. Å vite hvor du finner de beste tilbudene - spesielt på kredittkort - har hjulpet meg med å redde hundrevis, kanskje til og med tusenvis, på barnrelaterte utgifter.

4 flotte kredittkort for nye foreldre - selv om du har dårlig kreditt

Å plukke riktig kredittkort er imidlertid ikke lett.

Det er mer enn 1000 tilbud tilgjengelig, og unge foreldre har unike behov. For eksempel kan kredittkortet ditt ha behov for litt TLC, du kan fortsatt være på college, eller du vil kanskje bare strekke pengene dine så langt som mulig.

Med alt dette i betraktning, er her fire av de beste kredittkorttilbudene for nye foreldre med en rekke økonomiske behov.

1. Best for Store Rabatter: Mål REDCARD

Selv personer med begrenset kredittopplevelse kan kvalifisere for målet REDKORT.

Target store kredittkort belaster ikke en årlig avgift og tilbyr 5% rabatt på hvert Target-kjøp - inkludert online.

Det er ganske mye den komplette pakken så langt som en budsjettbevisst ung forelder er opptatt av. Min kone har dette kortet og elsker den daglige besparelsen det gir.

Kohl-kortet er et annet godt alternativ, og tilbyr 20% førstegangsrabatt og 15% rabatt når kortet ditt kommer inn i posten.

Kohl har ikke så bredt et utvalg av elementer som Target, men så hvis du må velge en, anbefaler jeg RED-kortet.

2. Best for dårlig kreditt: Capital One Secured MasterCard

Mellom økte kostnader, en mer hektisk livsstil og mindre søvn, er det forståelig hvis kredittpoengene dine har blitt "dårlige".

Tross alt er gjennomsnittlig førstegangsforelder i samme båt. Men du vil ikke la det bli slik.

Å bruke et sikret kort er den beste måten å sprette tilbake - Det nødvendige depositumet gjør godkjenning alt annet enn garantert og reduserer behovet for høye avgifter.

Capital One Secured MasterCard er et spesielt attraktivt alternativ, siden det mangler årlig avgift og har potensial til å være "delvis sikret" - noe som betyr at forbruksgrensen faktisk kan være høyere enn beløpet på innskuddet ditt.

Du vil bli bedt om å plassere et innskudd på $ 49, $ 99 eller $ 200 mot en utgiftsgrense på $ 200 til $ 3000, avhengig av kredittverdigheten din.

3. Best for foreldre i College: BankAmericard Cash Belønning for studenter

Om lag 26% av studentene (ca fem millioner mennesker) reiser barn mens de er i skolen.

Så det er verdt å merke seg En e-postadresse for høyskole eller universitet kan tjene som billett til bedre kredittkortvilkår enn du ellers ville forvente med begrenset kredittvurdering. BankAmericard Cash Rewards for Students er et godt eksempel på dette.

Det belaster ikke årlig avgift eller renter for de første 12 månedene. Den tilbyr også en $ 100 innledende bonus, 3% kontant tilbake på gass og 2% på dagligvarer (opp til $ 1500 i kombinert kvartalsvise kjøp) og 1% kontant tilbake på alt annet.

4. Best for utmerket kreditt: Citi Double Cash

Hvis du sjekker kredittpoengsummen din og finner den faktisk utmerket, kan du søke om Citi Double Cash.

Det er et av de beste tilbakebetalingskortene på markedet, og tilbyr 1% kontant tilbake på alle kjøp, pluss ytterligere 1% når du betaler din månedlige regning.

Det tilbyr også 0% innledende finansiering for både nye kjøp og balanseoverføringer for de første 15 månedene - og det er ingen årlig avgift.

Hvilket kredittkort er riktig for deg?

Uansett hvilket kort du velger, må du sørge for å bruke det på en forsvarlig måte.

Kredittkort er våre mest effektive kredittbyggingsverktøy. De kan være gratis å bruke, krever ikke å komme inn i gjeld og rapportere informasjon til de store kredittbyråene hver måned.

Så lenge denne informasjonen er positiv, vil prosessen føre til effektive kredittverdier. Men det kan også fungere på den andre måten.

Endelig er det lurt å legge barnet ditt til din konto som en autorisert bruker. Det er ingen krav til minimumsalder, så du er fri til å ordne en stor start i hans eller hennes kreditt karriere.

Jeg vet at jeg tar denne tilnærmingen med barna mine.

I tillegg kan autoriserte brukere ikke holdes ansvarlige for feil. Så, barnet ditt kan be om fjerning av eventuelle negative poster du sender videre til hans eller hennes kredittrapport.

Din sving: Er du en ny forelder? Har du ett av disse kortene, eller har du en annen favoritt?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Odysseas Papadimitriou er administrerende direktør for nettstedet for personlig økonomi WalletHub, som tilbyr gratis kreditt score, full kreditt rapporter og 24/7 kreditt overvåking. Han er en veterinær for finansiell økonomi, som tidligere har jobbet som senior executive hos Capital One.

Skrive Inn Din Kommentar