Tilbud

Denne mamma fant en måte å få gratis leker fra Pampers

Denne mamma fant en måte å få gratis leker fra Pampers

Penny Hoarder staffer Kalynn Harshbarger er ikke nødvendigvis en Pampers-lojalist. Men hun og hennes ektemann fant Pampers å være best egnet for sin en og en halv år gamle sønn, så hvorfor ikke bli med et belønningsprogram?

"Vi kjøper dem likevel," sier Kalynn, "Så vi kan like godt få noe gratis."

The Pampers Rewards-programmet ser ut til å virkelig belønne lojale kunder uten fangst.

Paret lærte om programmet ganske enkelt: Hver kvalifiserende pakke med Pampers bleier, kluter og treningsbukser har en tag med en belønningskode på den.

Besøk Pampers.com for å registrere deg. De vil be om e-postadressen din og be deg om å opprette et passord. Når du har opprettet en konto, sender du belønningskoder, samler poeng og gir dem inn for en rekke gratis gaver.

Pampers gjør prosessen ganske enkelt, og belønningskoder er på etiketter som du enkelt kan fjerne fra emballasje. Kalynn eller hennes ektemann har en tendens til å fjerne og lagre kodene i noen måneder, og deretter skrive inn fem eller seks om gangen.

Selv da sier Kalynn, det er en rask prosess. "Ikke engang fem minutter - det tar sekunder."

Hvor mange poeng kan du tjene?

Denne familien har brukt Pampers Rewards nesten siden deres sønn ble født.

I 18 måneder har de tjent totalt 2.190 poeng. Det er med å bruke rundt $ 50 per måned (samme som USAs gjennomsnitt), å kjøpe en boks bleier omtrent hver sjette uke.

Hver boks med bleier eller kluter gir et annet antall poeng, og du kan se på Pampers nettside hvor mye hver vil være verdt før du kjøper den.

Med en mengde måter å spare penger på bleier, score gratis pakker eller tjene ekstra fordeler når du kjøper dem, mener Kalynn at belønningspunkene hun tjener for å kjøpe bleier, er en ganske stor verdi.

Du kan også tjene poeng uten å kjøpe bleier.

Pampers gir deg flere poeng for oppgaver som å se på produkter, lese utvalgte artikler og se fremmer videoer. Du får også spesielle bonustilbud som øker poengene dine - ting som trippelpunkter på den første boksen med bleier du kjøper denne måneden.

Hvordan Pampers Belønninger Fungerer

Trinnene er enkle:

  1. Finn belønningskoden på pakken din med Pampers bleier, kluter eller treningsbukser.
  2. Skriv inn koden på Pampers.com, via mobilappen eller via SMS.
  3. Logg inn på kontoen din på Pampers.com for å se belønningene dine når som helst.
  4. Når du har tjent nok belønninger, innløs dem for varen du vil ha.
  5. Nettstedet sier at artikler skal ankomme i fire til seks uker.

Den eneste advarselen om belønningsprogrammet er at kodene er litt uhåndterlige. Hver kode er en tilfeldig kombinasjon på omtrent 15 bokstaver og tall, slik at du kan skrive dem riktig kan være vanskelig.

For å unngå kjedelig innføring av hver kode for hånd, anbefaler Kalynn at du bruker Pampers Rewards smartphone-appen. Bare ta et bilde av koden og appen kommer inn for deg.

Men appen er ganske ny og har litt kinks å trene. Du må logge på hver gang du åpner den, og må manuelt taste inn koder for kluter. Men for bokser med bleier, er det fortsatt en verdifull timesaver.

Hva kan du få?

Du kan når som helst løse et hvilket som helst antall poeng for gaver til din baby eller familie - eller å behandle deg selv.

Så få som 10 poeng kan tjene deg til en konkurranse for babyartikler.

Du kan få dette søte Dora og Diego potty treningskort for 100 poeng. Tonnevis av kule Shutterfly gaver er tilgjengelig, som dette settet av egendefinerte kort til 600 poeng. Denne yoga-DVDen for mamma går for 1100 poeng.

Etter ca 16 måneder innfri Kalynn 1,750 poeng for a Melissa & Doug Tool Kit, som retails for $ 14,99 på Target. Hun måtte ikke vente de estimerte 4-6 ukene for leketøyet; Den kom fram til omtrent en og en halv time.

Få flere freebies med Grow On

Bonus Grow On-programmet er en automatisk fordel for medlemmer av Pampers Rewards.

Bare skriv inn minst én kode per måned, og du får velge mellom et bonusvalg av gaver hver tredje måned.

Hold lagringspunkter

Pampers Belønninger ser ikke ut til å være utløpt, slik at du kan holde fast på poengene dine og innløse dem når barnet ditt vokser eller for å få freebies til neste.

Bare vær sikker på at du ikke haster poeng for også lang uten å legge til mer. Du kan miste dem hvis kontoen din er inaktiv i seks måneder.

Vilkårene i programmet oppgir at det utløper 31. desember 2015. Men det sa det også om desember 2014, og datoer før det, ifølge medlemsfora. Som hver terminasjonsdato nærmet seg, sendte Pampers medlemmer til å fortelle dem programmet ville bli utvidet uten hitch.

Så vi har grunn til å tro at programmet vil holde seg fast, og poengene dine vil være like bra etter nyttårsaften.

Din sving: Har du prøvd Pampers Belønninger? Hva har du tjent med poengene dine?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Dana Sitar (@danasitar) er en Staff Writer på The Penny Hoarder.Hun skriver også om skriving, arbeid, liv og kjærlighet til blogger og bøker og noen ganger ting folk bryr seg om, som Huffington Post, og den gangen hadde hun en artikkel publisert i Løk.

Skrive Inn Din Kommentar