Penger

Oppmerksomhetsgutter: Disse 4 fokusgruppene betaler penger denne uken ...

Oppmerksomhetsgutter: Disse 4 fokusgruppene betaler penger denne uken ...

Denne er bare for gutta.

Vi har hørt mer og mer at fokusgrupper har det vanskelig å få menn til å registrere seg. Og vi fant fire slike selskaper som leter etter paneldeltakere denne uken ...

De betaler deg penger og alt du trenger å gjøre er å dele din mening om politik, biler, øl, etc.

1. PineCone ($ 3 / per spørreskjema besvart)

PineCone er sannsynligvis en av mine favorittfokusgrupper, fordi de betaler deg en flat rate på $ 3 per spørreskjema besvart. Det kan ikke virke som mye, men du kan fullføre dem ganske raskt.

Det er ikke noe minimum å få betalt 0ut (via Paypal.). Registrer deg på PineCone her.

2. Media Insiders Panel (Opptil $ 15 / måned + $ 5 Bonus etter 12 uker = $ 185 / år)

Dette selskapet har et pågående prosjekt for å hjelpe mediebedrifter bedre å forstå hvordan forbrukerne bruker, ser og deler TV, sosiale, digitale og mobile medier. Og akkurat nå ser de etter gutter å bli med på panelet. De betaler deg opptil $ 15 / måned så lenge du blir på panelet.

Slik gjør du det:

1. Registrer deg på Media Insiders Panel

2. Installer og aktiver MI Mobile appen på enheten din. Deres app "måler aktiviteter som utføres på en enhet, for eksempel å dele, vise, klikke, chatte, laste ned og mer. Appen lytter også til TV-programmer, og ved hjelp av teknologi fra Gracenote, Inc., identifiserer hvilke TV-programmer som ble tatt. "

Også på et tidspunkt er medlemmets personidentifiserbare opplysninger noensinne delte eller utgitt offentlig, og de vil heller ikke samhandle med deg via sosiale medier.

3. Hvis du installerer appen, betaler de deg $ 5 / måned per enhet. Og du kan installere appen på opptil 3 enheter. I tillegg vil de sende deg en $ 5 bonus etter 12. uke.

Her er de enhetene de støtter:

Android ™ smarttelefoner og -brett som kjører Android versjon 4.0 eller nyere, og ikke er rotfestet. Vi aksepterer også Kindle Fire HD, men ikke den første generasjonen Kindle Fire.
iPhone®5, iPad®, iPad mini® og iPod touch®-enheter som kjører iOS versjon 5.0 eller nyere.
*** Du har vært bosatt i USA, 13 år eller eldre, og har en gyldig e-postadresse.

3. Springbrett Panel

Springboard Panel er en av de eldste panelene i USA.

De fleste av panelene deres betaler deg $ 1- $ 5, men jeg har noen ganger blitt invitert til å bli med på paneler som betaler $ 100 eller mer. For å søke som panelist fyller du ut deres korte skjema her, og så kontakter de deg via e-post når som helst din demografi samsvarer med en av sine klienter.

Denne er kun åpen for USA-beboere.

4. Ipsos Company

Ipsos-selskapet er et ganske godt kjent panel, og nå betaler de gutta for å gi sine meninger om en rekke emner.

Som en del av Ipsos-panelet vil de belønne deg med poeng for hvert spørsmål du svarer på, og du kan senere innløse dem for kontanter eller gavekort. Pluss, når du er med på nettstedet, blir du lagt inn for å vinne en $ 1000, og kan tjene ekstra oppføringer for hver undersøkelse du har fullført.

Din sving: Har du noen gang vært på et panel før? Hva var din erfaring som?

Skrive Inn Din Kommentar