Penger

Denne kvinnen bygde en ukonvensjonell sidehandel - og gjør nå $ 175 en time fra hjemmet

Denne kvinnen bygde en ukonvensjonell sidehandel - og gjør nå $ 175 en time fra hjemmet

Når du ser en psykisk ut, tenker du på en mystisk gammel kvinne bøyd over en krystallkule? Eller en skummel infomercial for et 1-800 nummer som lover å fortelle din fremtid?

Det er på tide å revurdere psykikk. Du kommuniserer sikkert med telepatiske folk regelmessig.

Kate Sitka er en av dem. Hun sier at hun har vært i stand til å snakke med dyr siden hun var barn. Mens psykiske evner har gått i sin familie i generasjoner, sier Sitka at hun ikke trodde at kommunikasjon med dyr ville være mye av en karrierevei.

"Jeg skjønte det ville ikke vært en jobb før jeg var egentlig gammel, "forklarte hun.

Men etter trening for en sykepleie karriere og jobber i økonomi i Toronto, Sitka trengte en endring. Hun og hennes partner ledet til Tofino, British Columbia, hvor de åpnet og drev et kaffegitteri i noen år.

Når de solgte virksomheten i 2012, var Sitka usikker på hennes neste karriereflyt. I mellomtiden begynte hun en anonym blogg der hun utforsket sine erfaringer som kommuniserer med dyr, og begynte å studere den menneskelige ånds siden av å være et medium. Hun testet hennes ferdigheter ved å utføre psykiske avlesninger for venner.

Det var da Sitka fikk ideen om å sette opp en sidekast. Nå har hun en liste over klienter som søker hjelp til å kommunisere med avreise familie og venner. Hun utfører også kjæledyravlesninger for å gi innblikk i personligheten og oppførselen til kundenes levende kjæledyr.

Hvordan en psykisk får kunder

Sitka bygde sin kundebase gjennom munn-til-munn. Hun tilbød pet psykiske avlesninger, priset til $ 50 under en fundraiser for en lokal dyre redning, og raskt økt $ 1000.

"Det viste meg at jeg faktisk kan tjene penger på å gjøre dette, og det er greit å be om det," sa Sitka.

Hun sa at 80% av klientene hennes er gjenta kunder, og hun forventer at prisen vil overstige 90% de neste årene. Hennes klientbase er jevnt fordelt mellom menneskefokusert og petfokusert arbeid, men hun innrømmer at hun elsker å jobbe med dyr.

"De er ikke så følelsesmessig kompliserte som mennesker," forklarte hun.

Innstilling av priser som en psykisk

Sitka lærte raskt at hennes priser måtte formidle verdi for både hennes og hennes klient. Da hun først startet og belastet $ 20 en økt, ville folk ikke engang komme opp.

"Det var ingen respekt for $ 20," lo hun.

Øker økt satsen til $ 100 per time over natten sikret klienter ville delta på deres avtaler.

Men Sitka skjønte snart at satsen ikke virkelig dekker sin egen tid og energi. Så hevet hun timeprisen med $ 25 hvert år, bosette seg på sin nåværende rate på $ 175 per time. Hun er fornøyd med det, som hun anser å være en middelfrekvens for psykikere.

"Når ryktet ditt øker og etterspørselen øker, øker prisen, og en del av det [justeringen] setter bremsene på etterspørselen din," sa hun.

Ved å lade mer, legger Sitka bøker færre kunder hver uke, noe som skaper balanse mellom arbeid og liv, samtidig som det gir en betydelig sideinntekt.

Sitka jobber vanligvis med tre klienter per uke. Hvis hun aldri tok avkledd tid, kunne hver tre uker på $ 175 hver tjene henne mer enn $ 27 000 per år.

Og det er på toppen av det hun bringer hjem fra sin andre jobb. Sitka jobber 30 timer i uka på et lite lokalsykehus, hvor hun administrerer budsjett og bestilling, instrumentbehandling og flere andre oppgaver.

Hun tar seg tid til å reise og planlegge sin virksomhet, men vet hvor mye du kunne gjør hver uke å ta klientenes avtaler må være en motivator for solopreneurs som Sitka.

Hvordan Sitka bygde sitt merke

Som en psykisk snakker Sitka mye. Mens hun har eksperimentert med skriving og gjesteblogging, er det sannsynligvis ingen overraskelse at hun har funnet podcasting for å være en verdifull markedsføringstaktikk for sin virksomhet.

Joyful Telepathy podcast utvides på bloggen hennes, og det er også en gateway for potensielle kunder.

"Jeg ville at folk skulle kunne høre stemmen min og vite hvordan jeg snakker, hvordan jeg opererer," sa Sitka. "For å kunne føle entusiasmen om disse emnene og hvor mye jeg bryr meg om disse tingene."

Hun kan bedre kommunisere den entusiasmen vokalt, slik at potensielle kunder kan forestille seg selv på en samtale med Sitka før de noensinne booker.

"Folk er veldig sårbare," sa Sitka om sine kunder. "Det er mange følelsesmessige ting" som blir dekket i hennes økter.

"De stoler på deg, de vet ikke hva de kan forvente. Men jo bedre ditt rykte, jo mer trygge mennesker føler seg å komme til deg, og de føler seg bedre å betale høyere priser. "

Hva det koster å være en psykisk

En av fordelene med å tilby tjenester som et psykisk eller åndsmedium: Du trenger ikke noen dyre lisenser eller sertifiseringer. Men du må fortsatt sette deg opp for suksess.

"Dekker din juridiske grunnlag om psykiske råd som ikke er en erstatning for juridisk, medisinsk, veterinær rådgivning eller psykologisk rådgivning," Sitka anbefales."Jeg sier det er for underholdning og åndelig berikelse."

Mens du arbeider med de fleste klienter over telefonen, holder Sitka virksomheten overhead lav, det er fortsatt noen investeringer hun måtte gjøre.

Først erstattet hun bærbare og håndholdte enheter. "Den største utgiften er teknologi," sa hun.

Men de verktøyene hjelper henne med å bygge merkevaren hennes, holde tritt med bloggen hennes og produsere podcasten hennes.

Da hun økte sin rente og begynte å se flere kunder, hyret hun en housecleaning-tjeneste for å ta vare på energisugende oppgaver.

En annen investering er Edgar, en sosial mediaautomatiseringstjeneste som koster $ 49 per måned. Edgar samler et bibliotek med Sitka's onlineinnhold, og fremmer kontinuerlig hennes mest populære blogginnlegg og podcast-episoder på sosiale medier.

"Jeg satte det og jeg vil glemme det i seks måneder om gangen," sa hun. Hun kan bare kunne periodisere ut nye podcaster eller blogginnlegg, men investerer i sosial mediaautomatisering "tillater meg å sikre at jeg fortsatt er til stede," sa Sitka.

"Når folk søker på" hashtag "på Twitter, vil jeg være der. Jeg vil være der hver dag. "

Men noen ganger tilsynelatende ikke-relaterte forretningsmessige elementer kan gjøre eller ødelegge en sidestrøm.
Når de først flyttet til British Columbia fra Ontario, delte Sitka og hennes partner et hus med flere andre mennesker og kjæledyr - som ikke fungerte bra da hun begynte å ta flere klientanrop.

Paret flyttet nylig til sitt eget hus utenfor Tofino, hvor Sitka har sitt eget kontor og rikelig med fred og ro.

Men det var en bytte: Flyttet lenger ut av byen krevde å kjøpe en bil for å komme seg rundt. Den investeringen var det siste vendepunktet for sin virksomhet.

"Det var et stort sprang av tro på meg selv, og tok ut billånet som jeg vet at jeg skal betale med mine forretningspenger," Sitka sa. "Det var en linje som jeg krysset med min virksomhet. Men nå har jeg et kontor! »Hun droppet hennes rengjøringstjeneste for å gjøre opp for kostnaden for hennes nye hjul.

Selv om hun vanligvis arrangerer tre klient økter per uke, har Sitka bygget tid i sin tidsplan for å fullføre et verksted for å hjelpe folk til å gjenkjenne og finpusse sine egne telepatiske ferdigheter.

"Du treffer poenget hvor dollar per time ikke er nok, men du trenger ekstra inntekt," hun sa.

I stedet for å rådgive individuelle klienter, vil skape et selvopplevd klasseromsopplevelse hjelpe henne med å nå flere mennesker samtidig.

Er hennes Side Hustle verdt det?

"Jeg vet hvordan det er å være en heltid entreprenør, og jeg vil ikke gjøre det igjen," Sitka sa om hennes kaffe-roastery år.

Men med 30 timer i uka på sykehuset, må hun være strategisk for å passe psykiske avlesninger inn i hennes tidsplan.

Sitka er opptatt, men utstråler spenning når hun snakker om å jobbe som et åndsmedium.

"Jeg kunne ha bodd i økonomi. Jeg hadde det bra i Toronto, men jeg var ikke fornøyd med livsstilen min, "sa hun. Ved å gjøre små endringer over en lengre periode, var hun i stand til å sette opp en unik karriere som virker for henne.

"Folk sier at de skulle ønske de kunne gjøre hva jeg gjorde, men det kan du. Pass på at dine valg beveger deg mot det, " hun sa.

Hva er neste store forretningsflyt for Sitka? Investerer i en La-Z-Boy-hvilestol.

"Når du sitter og snakker i telefonen hele dagen, må du være komfortabel," sa hun.

Din sving: Har du en interessant ferdighet du har forvandlet til en sidestrøm? Fortell oss om det!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster basert i Baltimore.

Skrive Inn Din Kommentar