Penger

Amazon jobber med tusenvis av mennesker over de neste få årene

Amazon jobber med tusenvis av mennesker over de neste få årene

Amazon er på vei til total verdensdominans, og det virker som om vi er alle maktesløse for å stoppe det.

OK, så det er mindre som om vi er maktesløse og mer som vi mødes i det altøkkende behovet for umiddelbar tilfredsstillelse i form av husholdningsartikler, klær, video-streaming, bøker, små apparater, elektronikk, tilbehør, matvarer og - oh yeah - bokstavelig talt alt annet du muligens kunne drømme opp.

Men du velger å se på det, selskapet vokser med en (alarmerende) imponerende rente.

Dette betyr at det vil fortsette å bygge oppfyllingssentre og hovedkvarter (og hva annet Amazonas fremtid kan bringe), som igjen vil åpne opp mange nye jobber. Det er den delen vi bryr oss om.

Amazon Jobs for alle

I år, Amazon annonserte planer om å bygge et andre hovedkvarter, lik i størrelse til det eksisterende Seattle-området HQ.

Femti byer over USA og Canada kjemper for tiden for å være hjemme til Amazons neste mega-hovedkvarter. Selskapet har sagt at det vil investere 5 milliarder dollar i oppbyggingen av denne nye Amazon-opolisen og løftene hovedkvarteret vil til slutt gi opptil 50 000 arbeidsplasser.

Men seriøst, hvorfor stoppe der?

Mens alle de store byene avventer Amazons beslutning om det nye hovedkontoret, går selskapet videre med allerede planlagte tiltak - nemlig å åpne et kontor (ikke et hovedkvarter, husk deg) på vestsiden av Manhattan i New York City.

Plassen på 360 000 kvadratmeter i den nye Manhattan West mega-utviklingen vil inneholde annonsering, Amazon Fashion og Amazon Web Services-lagene - og selskapet forventer allerede å ansette om lag 2000 ekstra personer de neste årene for å bemanne det.

Tidligere i måneden annonserte Amazon også planer om å bygge et 855 000 kvadratmeter oppfyllingssenter i New York, og skape mer enn 2.250 heltid på Staten Island.

Du får en jobb, og du får jobb - alle får en jobb

Og fordi Amazon er Oprah for lager- og oppfyllingssenter senter, har selskapet begynt å frigjøre planer for 2018, og - du gjettet det - de planene involverer tusenvis flere jobber over hele landet.

I juli annonserte Amazon planer om å åpne oppfyllingssenter i Orlando, Florida og Romulus, Michigan, og skape mer enn 1500 nye arbeidsplasser i hver by.

I august annonserte Amazon planer om å åpne oppfyllingssenter i North Randall, Ohio, og Salem, Oregon, og skape ytterligere 2000 og 1000 heltidsjobber i hver by.

I september annonserte Amazon planer om å åpne oppfyllingssenter i Shelby, Michigan, Monroe, Ohio og Portland, Oregon. Hvert senter vil skape mer enn 1000 jobber for folk i disse områdene.

Du kan gå her for å bla gjennom Amazons nåværende stillinger (oppfyllelse og ellers), men husk at mange av de nevnte sentrene ikke åpner til noen gang i 2018. Du må kanskje sjekke tilbake senere for å se alle åpne stillinger i nærheten du.

Og for de av dere som er fortsatt en gang imellom, vil du snart bli tvunget til å velge mellom: Trinn utenfor og spør din grouchy, grudge-holding nabo for en kopp sukker (som i gamle tider) slik at du kan fullføre bakingen den paien, eller vent en kort 20 minutter for en vennlig drone å levere den til ditt vindu med et drone-smil.

Hør, jeg sier ikke at Amazon er fremtiden, men Amazon kan bare være fremtiden.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar