Penger

Dette firmaet betaler deg $ 10k i måneden for å bo i Cancun (Seriøst!)

Dette firmaet betaler deg $ 10k i måneden for å bo i Cancun (Seriøst!)

Hvis du hater gratis ferier, er det femstjerners hotell som bor og utforsker tropiske destinasjoner, og du bør nok ikke slutte å lese akkurat nå.

Vi er seriøse. Hvis du absolutt forakter solen, og foretrekker å være koblet til et kabinett, tapping bort på tastaturet ditt åtte timer om dagen, er denne jobben ikke for deg (selv om det er mange andre muligheter på The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook).

Nå som vi har det ut av veien, er du klar til å høre om den aller beste kickbutt-jobben på dang-planeten?

De reise teknologi selskap bak nettsiden Cancun.com ønsker å betale deg $ 10.000 i måneden for å dokumentere utflukter og kulturen i den sjarmerende meksikanske byen i seks måneder. Du ville være konsernsjef - sjefserfaring. * Justerer smokingskjorta *

Så hva gjør dette drømmespesialt akkurat?

Ok, så som opplevelsesoffiser vil du ikke bli teknisk betalt for å ta en ferie i Cancun. Det er aktuelt arbeid involvert. (Jeg mener, avhengig av hva du vurderer å jobbe med.)

Konsernsjefen forventes å kutte videoer, snapfotografier, skrive om sine erfaringer i byen og dele det innholdet på sosiale medier. (Se?)

Du vil også bli en ekspert som vil samhandle med lokale medier, delta på markedsføringsarrangementer og gi ærlige vurderinger av området og dets attraksjoner. Tenk på deg selv Cancun.com's merkevareambassadør.

Konserten går fra mars neste år til august - det betyr at du vil lomme totalt $ 60.000. I tillegg er alt, inkludert hotell- og feriested, utflukter og utstyr betalt av selskapet.

Åh, og hvis dette virker som for tungt å løfte for et enkelt menneske, kan du søke som et lag.

Her er hvordan å snag denne ferien drømjobb fra Cancun.com

Du trenger ikke å være Steven Spielberg, men hvis du er et ess med Snapchat-videorammer, vil du sannsynligvis ha en kant i å lande denne konserten som Cancun.coms administrerende direktør.

Det er fordi å søke, Selskapet vil at du skal sende inn et minutt video som viser hvorfor du ville være den ideelle lederopplevelsen. Jeg gjetter at de vil ha noe spennende, så ikke bare sette opp et stativ foran hengekøya din (selv om vi ikke har noe imot relax-core arthouse kino).

Søknaden krever et profilbilde, og de ber om koblinger til alle dine sosiale medier kontoer. Cancun.com vil også ha en 140-tegners heiskast - husk hva Shakespeare sa: Brevity er sjelen til vitt.

Du har til 17 desember å søke. Men prøv å sende den videoen ASAP, fordi avstemningen allerede har startet for de 100 beste kandidatene.

Stemmegivning løper gjennom 24. desember. En annen runde løper fra 5. januar til 13. januar for å begrense søkelyset til 50.

Et panel av Cancun.com-representanter vil da velge topp fem for et live intervju-arrangement som inkluderer fysiske og ferdighetsbaserte tester.

Nå er jeg ute av støv av mitt gamle videokamera. Adios!

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han er stolt av å ha oppfunnet en filmgenre i dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar