Banker

3 enkle trinn i å betale for høyskolefinansieringsprioriteringer

3 enkle trinn i å betale for høyskolefinansieringsprioriteringer

College blir stadig dyrere. Som et resultat er det sannsynlig at du må søke midler for å betale for college fra flere kilder.

Først og fremst er det imidlertid en god ide å sette penger til side i en slags fordelaktig konto, hvis du fortsatt har tid.

Om dette er en 529 plan eller en Coverdell, er det en god ide å være vant til å sette bort penger til college.

Men hvis du er bekymret for at det som er på en høyskolekonto, ikke vil være nok til å dekke kostnadene ved høyskolen, er det en god ide å vurdere flere kilder til høyskolefinansiering.

Hvordan betale for college i 3 enkle trinn

Før vi ser på noen av de spesifikke alternativene for finansiering av høyskole, skal vi se på noen av de generelle typene hjelpemidler.

Det er to kategorier av hjelpemidler:

  • Merit-baserte - Som du sikkert kan dechifrere fra navnet, er dette penger som er gitt ut basert på ytelse. Disse er vanligvis gitt ut basert på akademikere, men det kan være for andre ferdigheter eller evner.
  • Trenger baserte - Denne typen hjelp er gitt til studenter basert på deres økonomiske behov. Vanligvis er det få krav andre enn økonomi.

Noen typer collegefinansiering er mer ønskelige enn andre, som du kanskje forestiller deg.

Nedenfor finner du ideer for høyskolefinansiering - i rekkefølge bør du søke dem.

1. Gratis penger: stipend og stipend

Din første innsats bør være rettet mot å få gratis penger for å hjelpe deg med å betale for college.

Regjeringen tilbyr tilskudd basert på inntektene dine. Hvis du kvalifiserer, kan du få statlig hjelp til å betale for skolingen din.

I tillegg er det stipend tilgjengelig for ulike prestasjoner. Noen av dem er tilgjengelige på grunn av visse kvaliteter du kanskje har (for eksempel å være høy, eller være av et bestemt etnisitet). FastWeb er et nettsted som kan hjelpe deg med å finne stipend for å søke om. Sjekk med skolen, og i ditt lokalsamfunn, for stipend.

Fordi dette er gratis penger, bør du være forberedt på å bruke mye tid på å undersøke og søke om disse. Det kan virke tungvint nå, men det vil være verdt det når du begynner å betale tilbake lån.

Når du forsker på stipend og stipend, ikke glem å se lokalt.

Det er mange lokale grupper og bedrifter som tilbyr stipend og stipend. Disse vil sannsynligvis være mindre mengder, men det kommer også til å bli færre personer som søker. Du har en mye større sjanse til å vinne disse stipendiene.

Gratis penger er gratis penger.

2. Federal Student Loans

Stipendier er vanskeligere å komme fram i disse dager, så du kan trenge ekstra lån.

Din første stopp for studielån skal være det føderale statslånsprogrammet. Du kan få lån til lavere rente.

Du bør først få så mye som din føderale finansiering i subsidierte lån. Med disse lånene betaler regjeringen din interesse til du er ferdig med skolen.

Hvis du ikke kvalifiserer for subsidierte lån, kan du få usubsidierte lån. Med disse lånene kan du betale renter når du går, eller vente til du er ferdig med skolen og den påløpte renter er kapitalisert.

3. Privat studielån

Du kan også få studielån fra private kilder.

Bankene tilbyr studielån, men rentenivået og vilkårene er ofte ikke like gunstige som de som tilbys av regjeringen.

Du kan gå til nettsteder som teri.org for å finne kilder til private studielån.

En annen mulighet er å gå gjennom et nettsted som Undervisning U, som tilbyr P2P utlån samt tilgang til banker og kredittforeninger over hele landet.

Før du går til en bank, kan det være verdt å sjekke vilkårene du kan få med peer to peer-utlån. I noen tilfeller kan du få bedre tilbud.

I tillegg kan du be venner og slektninger for å hjelpe deg med utdanningen din ved å låne deg en del av summen gjennom et P2P-nettsted.

Finansieringsverktøy

Når du står overfor disse massive høyskolelovene, er det viktig at du får all den hjelpen du kan.

Du kan enkelt tilbringe dager og dager for å undersøke stipend, lån eller stipend. Heldigvis er det et par måter du kan gjøre hele prosessen enklere. Vi har allerede nevnt FastWeb, men det er ikke den eneste ressursen der ute.

Vi kunne ikke gå lenger uten å inkludere Gratis søknad om føderal studiestøtte (fAFSA).

Omtrent alle er kvalifisert for noen form for økonomisk hjelp.

Avhengig av situasjonen kvalifiserer noen mennesker for mye mer hjelp enn andre mennesker. Den beste måten å bestemme din kvalifikasjon på er å opprette en FASFA-konto og fullføre et søknad.

FASFA forvaltes av US Department of Education, og de deler ut over 150 milliarder dollar hvert år i studenthjelp.

Hvis du ikke har fullført en FASFA ennå, kan du gå glipp av noen seriøse midler. Det er gratis å fylle ut skjemaet, og kontoret vil gjennomgå søknaden din og levere eventuelle lån og økonomisk støtte du kvalifiserer for. Det kan spare deg for timer og timer.

En vanlig forvirring er FASFA er det samme som en CSS-profil, men de to er veldig forskjellige.

CSS (College Scholarship Service) er et skjema noen høgskoler bruker til å distribuere sin egen finansiering. Disse skjemaene gir deg ikke tilgang til andre midler enn hva det bestemte høyskole gjør internt.

Bunnlinjen

Finne finansiering for college er ikke alltid lett - og det kan være dyrt.Det finnes imidlertid en rekke alternativer som kan hjelpe deg med å finne noe av den hjelpen du trenger for å betale for college. Start med å arbeide mot å finansiere deg selv gjennom besparelser og stipend, og undersøk deretter andre alternativer hvis det er nødvendig.

Skrive Inn Din Kommentar