Penger

Foreldreblogger og tidsskrifter som vil betale deg opp til $ 700 per fortelling

Foreldreblogger og tidsskrifter som vil betale deg opp til $ 700 per fortelling

Er du en forelder som ønsker å dele foreldre tips og historier med verden?

Forskning har vist at 81% av mødre går til blogger for råd og underholdning. Hvis du er en forelder som liker å skrive, Det er et marked for hva du har å tilby - og enda bedre, a betale en.

Her er noen foreldre nettsteder som betaler per artikkel.

1. BabyFit

SparkPeople's BabyFit-nettsted dekker treningsfag, inkludert fitness under graviditet, graviditetsspesifikke ernærings- og postpartum-emner.

Artikler for BabyFit skal variere mellom 500 og 1200 ord. SparkPeople betaler deg alt fra $ 25 til $ 90 for hver artikkel, avhengig av legitimasjon og erfaring.

2. Lies om foreldre

Lies om foreldre ønsker artikler som er forskningstunge, men likevel relatable. Hvis du har tips som kan hjelpe leserne foreldre bedre uten å være over-involvert i sine barns liv, er Lies about Parenting et godt sted å kaste.

Nettstedet ønsker "overraskende råd, grunnet i forskning og dagligliv" for sine kjennetegn. Disse innleggene betaler $ 50. Det spesifiserer ikke et ordtall, men nettstedet ber om 400 til 700 ord for andre typer artikler.

Artikkelen din vil bli markedsført på nettsidens sosiale medier (Twitter, Facebook, Pinterest) og til e-postabonnenter, noe som gir deg litt eksponering.

3. Adoptive Familier

Hvis du vil skrive om infertilitet og adopsjon i alle dens former, bør du vurdere "Adoptive Families." Nettstedet dekker alt fra transrasjonell adopsjon til perspektiver for adopterte.

Hvis du har en personlig adopsjonshistorie, kan du sende inn essayet ditt for vurdering. For rapporterte artikler, bør du spørre først.

Forfattere av publiserte personlige essays vil motta et års abonnement på "Adoptive Families" magasinet og dets nettsted. Betaling for rapporterte artikler varierer, så forbered deg på å forhandle om din sats.

Merk: Det kan ta åtte til ti uker før du hører noe om artikkelen eller spørringen din.

4. PTO i dag

Hvis du har erfaring som foreldre-lærerorganisasjon (PTO), frivillig og har noe å si til likesinnede foreldre, bør du vurdere å skrive for PTO Today.

Nettstedet er rettet mot et publikum av for det meste kvinner i slutten av 20-tallet til midten av 40-tallet, som er PTO-medlemmer i K-8 skoler. PTO I dag ønsker forfattere å takle emner, inkludert foreldrenes deltakelse i skoler, lederskap, lekeplassprosjekter, innsamling av fond, gruppeledelse og organisering og utdanning.

Magasinet betaler etter oppgave, ikke for ord. Avdelingsstykker (600 til 1200 ord) kan netto mellom $ 150 og $ 400, og betale for funksjoner (1.200 til 2.200 ord) varierer fra $ 200 til $ 700.

Du vil bli betalt ved aksept eller innen 30 dager etter at du har sendt en faktura.

5. Frilans mor

Freelance Mom er et nettbasert fellesskap for mødre som streber etter å skille ut en identitet som er skilt fra morskapsel. Bloggen legger vekt på freelancing og entreprenørskap.

Nettstedet ser etter handling og dybdeinnhold fra alle foreldre. Du kan sende inn personlige historier, godt undersøkte artikler med statistikk og ekspertvurderinger, og pedagogiske artikler som dreier seg om nyttige verktøy og prosesser.

Pass på at gjestenes artikkel er 900 til 1500 ord lang og inneholder en 30-minutters handlingsplan i slutten. Hvis artikkelen din er akseptert, Du vil bli betalt alt fra $ 75 til $ 100 via PayPal.

6. En fin mor

En finforelder opererer på temaet at "gode foreldre er laget, ikke født." Artikler er rettet mot å hjelpe leserne til å bli bedre mennesker og foreldre.

Du trenger ikke å være en profesjonell forfatter, bare nuggets of wisdom å tilby basert på foreldreopplevelsen din. En fin foreldre er stedet å dele dem med.

Før du pitcher, ta en titt på nettstedets aktuelle emner. De fleste artikler spenner fra 1500 til 3000 ord, og betalingen er $ 50 per artikkel.

Redaktørens notat Nov. 2017: Nettstedet har innhold til å vare gjennom tidlig 2018 og er stengt for innleveringer. Du kan imidlertid registrere deg for å bli varslet når innleveringene er åpne igjen.

Ovenstående liste er på ingen måte avgjørende, men det er et godt utgangspunkt. Husk å lese retningslinjene for forfatterinnlegg før du legger ut og være smart med pengene du lager.

Ellie Matama er en Kenya-basert frilansskribent. Når hun ikke skriver, leser hun, ser på matlaging og fantaserer om globale reiser.

Skrive Inn Din Kommentar