Penger

Er du en smarty bukser? Her er 4 måter å tjene ekstra penger å spille Trivia

Er du en smarty bukser? Her er 4 måter å tjene ekstra penger å spille Trivia

Vet du hvem som vant 1966 World Series? Eller navnet på filmen Joan Crawford vant en Oscar for?

Hvis så, legg den ubrukelige kunnskapen til jobb og begynn å spille trivia for kontanter! Det er tusenvis av dollar gitt hvert år for team trivia, trivia turneringer og trivia spilleshow. Og vi har satt sammen en liste over noen av våre favoritter ...

1. Se på TV og Play Trivia Online

Så, du kommer ikke til å gjøre massevis av penger å gjøre dette ... men har du hørt om Perk?

Det er en kul nettside som vil betale deg for å ta trivia om dine favoritt TV-programmer!

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

2. Head Out for Team Trivia

Samle alle dine smarte venner og gå ut på et team trivia natt på din lokale restaurant / bar. Team trivia ser ut til å bare vokse i popularitet som barer / restauranter søker en måte å fylle plasser på søvnige tirsdagskvinner.

Du kan vinne $ 25- $ 200 for å spille, pluss mange restauranter gir gratis mat til vinnerne.

Prøv et Google-søk i ditt område eller sjekk TeamTrivia.com for oppføringer i ditt område.

3. Prøv ut for jeopardi

Vil du tjene noen seriøse penger? Prøv å ta online Jeopardy testen for å se om du kan bli en deltaker (lenke).

Testene holdes bare, bestemte datoer og kommende tester blir annonsert på showet og på deres hjemmeside, Jeopardy.com. Online tester tilbys separat for hver av følgende aldersgrupper: voksne, studenter, tenåringer 13 og 17 år og barn mellom 10 og 12 år.

Hvis du har det bra på online-testen (Jeopardy vil ikke fortelle deg poengsummen din), blir du bedt om å prøve på et lokalt testanlegg. Etter mer testing og et personlighetsintervju med produsenter vil du bli lagt til bassenget av tilgjengelige deltakere.

Upside: Du kan vinne $ 1000s av dollar.
Ulemper: Du må delta i ubehagelig 15 sekunders intervju med Alex Trebek etter den første kommersielle pause.

4. Audition for hvem vil være millionær

Et annet fantastisk spillprogram til audition for er "Who Will Be a Millionaire".

Audisjoner holdes rundt om i landet, og du kan registrere deg på showets hjemmeside. For å bli en Millionaire-konkurrent må du først bestå skriftlig test, og hvis du består testen, må du gjennomgå et personlig intervju med en representant for showet.

Til slutt, hvis du bestiller auditionsprosessen, blir du plassert i Contestant Pool og tilgjengelig for valg for å spille spillet på et fremtidsshow.

Her er ulempen ved denne. Du må betale for dine egne reisearrangementer til New York for å være på dette showet. Så ikke bli grådig og gå bort med ingenting. 🙂

Din tur: Er du en trivia elsker? Har du noen gang spilt penger på trivia?

Skrive Inn Din Kommentar