Penger

"The Bachelor" Runner-Up vil ikke få Rose ... Men hun kan bli rik

"The Bachelor" Runner-Up vil ikke få Rose ... Men hun kan bli rik


I kveld vil en av de endelige damene på "The Bachelor" - enten JoJo eller Lauren B. - nok ender med en stor diamantring på fingeren.

Og den andre vil bli satt i en limo, båt eller helikopter ... og fylle sine siste øyeblikk på showet med tårer og klagesang om å være alene for alltid.

Selv om hjertesorg suger - mye - her er en grunn til at kanskje du ikke burde føle at beklager for henne ...

Mange finalister har gått på å stjerne i sine egne sesonger av showet, tjent oppover på seks figurer, og kanskje mer lukrativt, lanserte vellykkede karrierer som kjendisinfluensere og TV-personligheter.

Her er noen av mine favoritter.

1. Desiree Siegfried

Du husker nok Siegfried av hennes pikenavn Hartsock. Hun var runner-up i sin første sesong på showet, men kort etter ble "The Bachelorette" og fant en ektemann.

Ikke bare scoret hun i kjærlighetsavdelingen, hun bruker nå sin berømmelse til å tjene penger på å markedsføre produkter på Instagram.

Når det gjelder hva hun tjener, fortalte hun Ad Age: "Alt som kompenserer mer enn en ukes verdi lønn på en heltidsjobb, kommer til å være verdt det ... Jeg er sikker på at noen med større etterfølgere får mer med ett innlegg enn noen måneds inntekt .”

En ukes verdi for å betale for et enkelt innlegg? Vi tar det.

2. Andi Dorfman

Dorfman - en finalist i Juan Pablo Galaviz sesong - ble noe av en bachelorlegendring etter å ha fortalt den kåte bachelorens berømmelse, og så forlot showet på egen hånd.

Hun ble engasjert i sin egen sesong av "The Bachelorette", men avsluttet det forholdet innen fem måneder.

Jeg kommer til å gjette at hun betaler inn på hennes kjære nå, skjønt - da hun etterlot seg en lovende karriere som assisterende distriktsadvokat for å flytte til New York City og gjøre hvem-vet-hva.

Hennes Instagram-mat er fylt med ulike produkter som hun fremmer til nesten en million fans.

Hvis en Instagrammer med 100 000 tilhengere kan gjøre $ 5 000 til $ 10 000 per måned, gjør hun det nokså bra.

For ikke å nevne, vil Simon & Schuster snart utgjøre sin bok, "Det er ikke greit: Slår Heartbreak into Happily Never After." Bet hun fikk et heftig fremskritt for den!

3. Jillian Harris

Som interiørdesigner har Harris skapt en tv-karriere for seg selv: Du har sikkert sett henne på HGTVs "Love It or List It."

"Det er måter å lage $$ etter showet, gjennom påtegninger, taler engasjementer, fremtredener, blogger, betalte tweets og partnerskap," skriver hun på bloggen sin.

"Og ærlig talt, hvis du ikke fikk den endelige rosen, og du er hjerteskåret og hardt oppe ... Jeg sier gripe øyeblikket og ta det du har mulighet til ... Det er ingen skam å betale av boliglån, studielån eller lære å tjene ekstra økonomi. "

Amen, Jillian!

4. Melissa Rycroft

Så, Rycroft mistet ikke akkurat.

Hun vant sesongen - ble senere dumpet av Jason Mesnick for runner-up Molly Malaney.

Hun kan ha mistet Mesnick, men Rycroft vant på en stor måte, fortsetter å gifte seg med en tidligere flamme og bli en Dallas-basert tv-vert.

Uten showet, "Jeg ville definitivt ikke ha denne karrieren som jeg har," fortalte hun New York magazine. "Hvis det tok det som skjedde ... å få meg hvor jeg er i livet, ville jeg absolutt gjøre det igjen."

5. Kaitlyn Bristowe

Etter å være den tredje runner-up for Chris Soules 'hjerte, fikk Bristowe stjerne i sin egen sesong.

Hun er fortsatt med forlovede Shawn Booth - og det høres ut som om de tjener store penger sammen.

"For hvert produkt er de Instagramming eller tweeting, de kan netto 15 000 dollar per innlegg," anslår en merkevareekspert for reality-tv-bloggen Wet Paint.

Hvem vet om hun faktisk tjente $ 15K for det, men som et eksempel, her er en av hennes innlegg som en ambassadør for TRESemme.

Så, selv om jeg sannsynligvis vil gråte i kveld - uansett hvem som blir foreslått, og hvem blir dumpet - forestiller jeg at den tapende kvinnen ikke vil gråte lenge.

Hun vil etter hvert finne den rette mannen ... og i mellomtiden vil kunne bygge opp et ganske godt bryllupsfond.

Din sving: Ser du "Bachelor"? Visste du hvordan deltagerne tjente penger etter showet?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar