Banker

10 Vanlige feil Studentene får det til å holde dem i gjeld

10 Vanlige feil Studentene får det til å holde dem i gjeld

Mens studenter kan være på skolen for en utdanning, betyr dette ikke at de lærer alt den virkelige verden har å lære dem. Og mens utdanningsinstitusjoner bruker noen av de lyseste sinnene der ute, går fokuset på universitetets læreplan ofte bort når det gjelder å lære studenter om personlig økonomi. Selv de som regner med regnskap, økonomi eller økonomi, har kanskje ikke en god forståelse for sin egen personlige økonomi og hvordan man kan unngå feil som kan føre til at de samler gjeld. Men det er måter å unngå eller i det minste redusere sjansen for å møte de vanligste feilene elevene gjør som holder dem i gjeld.

1. Forbruk av kredittkort

Det er enkelt for studenter som plutselig er ute av foreldrenes hus og alene for å finne kredittkort som et vanlig middel til kjøp, og belønningene om at pengene tilbake og det mest gunstige kredittkorttilbudet er svært tiltalende. Når de begynner å sveipe for alt fra mat og underholdning til bøker og undervisning, blir totalsummene samlet på kredittkort og fremtidige konsekvenser, og det kan være obsequious og kunnskapsrike kredittkortbrukere lærer at de kan flytte sine saldoer til 0 april kredittkort og beholde på lading.

Det kan være for sent før studentene innser hullet i hvilke de har gravd seg med kredittkortgjeld, og høye renter kan gjøre dette til en byrde som holder dem i gjeld i mange år, til og med flere tiår fremover.

2. Overindulging i gjeld

Lett å skaffe studielån er en annen måte at elevene kanskje finner seg i over hodet når det gjelder gjeld. Bare fordi lånene er der, betyr det ikke nødvendigvis at en student må dra nytte av dem. Lav rente og fristelsen til enkle penger betyr at studentene kan ta ut mer penger enn de trenger, og ignorerer det faktum at en dag det må bli tilbakebetalt, med interesse.

3. Budsjettfeil

Noen studenter har bare ikke hatt øvelsen eller behovet for budsjettering i fortiden. Derfor, når de kommer i skole, kan det være få retningslinjer fastsatt for å begrense deres utgifter. Uten en skikkelig ide om inntekter og utgifter, kan en student begynne å leve utenfor hans eller hennes betyr uten å innse det før det er for sent og gjelden allerede har lagt seg opp.

4. Kostnader uvitende

Det kan ikke være manglende evne eller manglende evne til å budsjettere, men heller uvitenhet om hva kostnaden for skolegang kan være. Det kan komme som et sjokk når en student realiserer kostnadene ved bøker, undervisning, rom og brett, transport og alle de andre elementene som kan følge med på oppnådd høyskole. Å være uforberedt på slike kostnader kan føre til at studenten kommer inn over hodet når det gjelder forutsetningen om gjeld.

5. Overspenning

Erfaringen i seg selv kan være et av de mest pedagogiske aspektene ved høyskolen. Denne erfaringen kan imidlertid føre til overspenning hvis studentene ikke er ansvarlige for sine kjøp. Skal ut til campusbarer, spiser ut jevnlig og tar fattige utgiftsbeslutninger, kan få en student å legge betydelig gjeld til utdanningen sin.

6. Ikke bruk av College Cost Cutters

Det finnes en rekke måter å redusere utgifter på høyskolen, noe som igjen reduserer nødvendig obligatorisk gjeld også. Det kan være en kostbar feil hvis elevene ikke benytter seg av slike muligheter. Ting som en deltidsjobb, arbeidsstudie, studentrabatter på forsikring, filmer, etc., lærebokhandel eller videresalg, å ha romkamerat, campus-freebies og lignende, kan hjelpe en student å holde kostnadene nede.

7. Utvidet oppholdskole

Mens de fleste foreldre og muligens mange studenter håper eller forventer et høyskoleprogram for å vare ikke lenger enn fire år, kan dette ikke være tilfelle. Å gå på skole lenger enn forventet, selv med ett år, kan øke kostnadene ved en utdanning, samt den sammenfallende gjelden dramatisk. Og hvis ytterligere skolegang som en mastergrad eller en slags sertifisering eller praktik er nødvendig, kan kostnadene utvides enda mer.

8. Avfall somre

Sommerferier kan være en betydelig mulighet som studentene kan dra nytte av. Å ta ekstra klasser for å forkorte varigheten av et studieprogram eller arbeide for å tjene ekstra penger, kan tillate en student å redusere gjeldsbelastningen de måtte ta på for sin skolegang. Det å kaste bort sommerdager som slapper av, kan kaste bort denne muligheten og være en kostbar feil.

9. Splurging etter skolen

Følelsen av frihet og voksenliv som en student kan oppleve etter uteksaminering kan være ledsaget av en utgiftsbonus som hindrer evnen til å redusere gjeld og kan til og med få studenten til å ta på seg mer gjeld. Å være alene, kan elevene oppleve at ting som leie, nye møbler for leiligheten sin, en ny bil og lignende store billettposter er beckoning. Begrensning av disse kjøpene til de har en ide om levekostnadene på egen hånd og hvor mye utdanningsrelatert gjeld de må anta, kan hjelpe elevene til å betale sin gjeld raskere.

10. Har ikke en gjeldsplan

Å ha en plan for å veilede en student i betalingen av gjeld, kan gjøre det lettere å holde seg på sporet når det gjelder betaling. Uten en slik plan kan gjeld sakte i flere tiår, akkumulere store mengder interesse og koste studenten mye mer i det lange løp enn det kunne ha dersom de hadde gjort ekstra utbetalinger mot en slik gjeld.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar