Pensjonering

Beste pensjonsplan for små bedrifter

Beste pensjonsplan for små bedrifter

Da jeg jobbet for mitt gamle meglerfirma, var jeg en W-2-ansatt og pensjonsplanene var enkle. Jeg hadde 401k og kunne også gjøre en tradisjonell eller Roth IRA utenfor den. Ting endret seg litt da jeg startet mitt eget selskap.

Jeg ble offisielt en liten bedriftseier og hadde mann flere valg på pensjonsplaner. Hvilke alternativer har hands-on eieroperatører og hvilken er den beste for deg? Hvis du har et lite selskap og ønsker et pensjonsprogram, vil du vurdere disse planvalgene.

Den enkle IRA.

Disse planene er svært enkle å skape, og de har svært lave administrasjonskostnader og ingen årlige IRS rapporteringskrav. Du setter opp tradisjonelle IRAer for hver kvalifisert medarbeider; De kan bidra til IRA på utsatt skattefordel (via lønnsfradrag, og du kan enten matche bidragene til plandeltakere eller bidra med en fast prosentandel av all kvalifisert arbeidstakers lønn. De ansatte eier pengene i deres IRA.

Jeg hadde vurdert å gå med Simple IRA i utgangspunktet, men det ene elementet jeg ikke likte er at det har en 25% tidlig trekke straff for de første to årene. Dette er godt over standard 10% alle andre planer har. I tilfelle jeg kom inn i et bind, likte jeg ikke ideen om å måtte betale ekstra for å få det ut.

SEP IRA.

En forenklet ansattspensjonsplan gir deg mulighet til å bidra til pensjonering og dine ansattes pensjon. (Du kan til og med ha en SEP og en annen slags pensjonsplan i din bedrift samtidig.) En SEP tillater bedriftseiere årlige avdragsberettigede bidrag tilsvarende 25% av kompensasjonen din (hvis du har et selskap) eller 20% av selvstendig næringsdrivende inntekt (for eneeier).

Dette er for øyeblikket det jeg har og skal tilfredsstille meg i noen flere år. Jeg åpnet selv to separate kontoer, slik at jeg kunne investere med bedre og en annen hvor jeg kontrollerer mine egne investeringer. Ganske snart håper jeg å oppgradere til neste nivå ....

Solo 401 (k).

Er du klar til å fly solo? Som i en "Solo" 401 (k). Ja, du kan ha 401 (k) når du er selvstendig næringsdrivende. En bedriftseier kan etablere en og inkludere sin ektefelle i planen, forutsatt at ektefellen er en ansatt i virksomheten. En solo 401 (k) kaster inn en fortjenestefordeling på standard 401 (k). Solo 401ks kan finansieres av arbeidstakeren (utsatt kompensasjon) og virksomheten (en prosentandel av overskuddet).

Som ansatt i virksomheten din kan du bidra med et beløp opp til standard årlig 401 (k) bidragsgrense (innhente bidrag tillatt hvis du er 50 år eller eldre). I tillegg tillater solo 401 (k) -planer at du kan få fradragsberettiget fortjenestepenger som tilsvarer 25% av kompensasjonen din (bedriftens enhet) eller 20% av egeninntektsinntektene (eneeier). Det er også mulig å ha en solo Roth 401 (k). Disse planene krever en TPA (tredjepartsadministrator).

Til slutt vil Solo 401 (k) tillate meg å bidra mest mulig før skatt, men min inntekt må først komme meg dit 🙂

Fortjenestefordelingsplaner.

Her er en måte å konkurrere med større selskaper for førsteklasses ansatte. Bidrag er vanligvis fradragsberettigede både på føderalt og statlig nivå, med bidragsgrenser som tilsvarer en SEP. Bidrag er ikke obligatoriske. Hvis bedriften din har et dårlig år, trenger du ikke å lage dem. Aktivene som er plassert i planen, vokser på utsatt skatt. Igjen kan årlige avdragsberettigede bidrag gjøres i henhold til regelen på 25% / 20% avhengig av forretningsenheten.

Nye sammenligningsplaner.

I utgangspunktet er dette en form for fortjenesteplan som belønner eldre eller nøkkelpersoner mer enn andre. Den klassiske situasjonen for denne planen er når du har en liten bedrift hvis flere eiere tar hjem lignende inntekter, men har ulike årstider. Planen må testes for å oppfylle Internal Revenue Code nondiscrimination krav, selvfølgelig. Det tillater ulike nivåer av kompensasjon til ulike grupper innenfor en liten bedrift.

Hvilken plan er best for din bedrift?

Hvis du leser dette, tenker du sannsynligvis på å sette inn en plan på plass eller bytte til et pensjonsprogram som er lettere administrert enn det du har nå? Men hvilken skal du velge - og hva er neste skritt? Ta et stort skritt i dag og dra nytte av alt som er tilgjengelig på markedet - konsulter en uavhengig finansiell profesjonell og en CPA for å gjennomgå alternativene dine og finne programmet som passer dine behov.

Skrive Inn Din Kommentar