Tilbud

Slik får du 3 måneders høydepunkter Magazine gratis

Slik får du 3 måneders høydepunkter Magazine gratis

Husker du å lese Highlights magazine som barn? Hver gang jeg er i et doktors kontorventerom, finner jeg meg fristet til å ta tak i nærmeste kopi for å se om jeg kan vinne Hidden Pictures-puslespillet.

Jeg er godt klar over at jeg ikke er magasinets målgruppe lenger. Men å lese Høydepunkter er en opplevelse jeg vil dele med mine unge nevøer - og ikke bare så jeg kan slå dem på å finne alle de skjulte bildene, jeg sverger.

Er det noen i familien din som ville elske å lese høydepunkter?

Magasinet og barnas drikkefirma Good2Grow har samlet seg for å tilby familier tre gratis måneder av Highlights magazine.

Slik registrerer du deg for høydepunkter Magazine - gratis!

Besøk denne nettsiden og bruk kode g2gdrink å melde seg på.

En av våre ansatte prøvde det, og det tok omtrent 30 sekunder. Han trengte ikke engang å oppgi kredittkortinformasjonen hans!

Hvis din favorittbarn er litt ung for Høydepunkter, som er laget for leserne 6 og opp, finnes tre andre magasiner: Hei, for barn 0-2 år, High Five, for barn 2-6 år og High Five Bilingue, på engelsk og spansk.

Det er ingen utløpsdato på dette tilbudet, men nå kan det være den perfekte tiden å bestille. Det er vinter, så dagene er korte, nettene er lange, og avhengig av hvor du bor, kan det være latterlig kaldt. Hvorfor ikke bruke denne freebie å holde Junior underholdt på lange vinterkvelder?

Eller, hei - det kan være en morsom gave til de små i livet ditt!

Din sving: Hvilket magasin vil familien din registrere deg for?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. I dag oppdaget hun at du kan spille Hidden Pictures-puslespillet på nettet.


Skrive Inn Din Kommentar