Penger

Gode ​​nyheter, dårlige nyheter: Walmart Boosts Pay, lukker Sams Club Stores

Gode ​​nyheter, dårlige nyheter: Walmart Boosts Pay, lukker Sams Club Stores

Walmart, nasjonens største private arbeidsgiver, kunngjorde det er øker inngangsavgift til $ 11 i timen for alle sine amerikanske ansatte. Det vil også gi ut bonuser opp til $ 1000.

For et selskap som stoler seg på rollbacks, er denne lønnsøkningen alt annet enn.

Endringen kommer på samme dag som Walmart annonserte det er lukker 63 Sam's Club butikker over hele landet.

Detaljhandelskriget krediterer lønnsoppgangen til den nylige skatteoverhaling, noe som reduserer bedriftsskattesatsen fra 35 prosent til 21 prosent. Mens selskapet forventer å legge til 300 millioner dollar i årlige utgifter takket være lønnsøkningen, ser det ut til å spare milliarder takket være den nye regningen.

Walmart er ikke den første som kunngjør en lønnsoppgang for sine ansatte etter skatteskåret. Wells Fargo øker minimumslønnen til $ 15 i timen, og AT & T Inc. vil gi ut bonuser til de fleste av sine amerikanske ansatte.

Hvem vil se disse endringene?

Så hvem får akkurat disse fordelene?

Alle fulltids- og deltidsansatte i USA er kvalifisert for engangsbonusen, maxing ut på $ 1000. Mottatt beløp er basert på hvor lenge medarbeider har vært hos selskapet. De som har vært der i minst 20 år vil få hele $ 1000.

Med over 1,5 millioner ansatte i USA forventer Walmart å bruke opptil 400 millioner dollar på bonuser i år.

Økningen i minimumslønn, opp fra $ 10 i timen, begynner i februar 2018 og gjelder for alle timepersonell. Mens dagens heltid Walmart-ansatte gjør gjennomsnittlig $ 13,85 i timen, vil denne lønnsoppgangen bringe den opp til $ 14,50.

Takket være konkurransen i arbeidsstyrken, er dette tredje gangen på to år at Walmart har økt minimumslønnen. Byer og stater over hele landet har økt timelønnen de siste årene, og 2018 ser ikke ut som om det kommer til å bli mye annerledes.

Beefing Up Benefits

Sammen med økningen av timelønn og distribusjon av bonuser, Walmart flytter for å øke noen av fordelene sine, inkludert foreldreorlovspolitikken.

Heltidsansatte timer kan nå få 10 uker fullpensjonsorlov, opp fra åtte uker. I tillegg er betalt foreldrepermisjon økt til seks uker.

Selskapet tilbyr også økonomisk hjelp for de som ønsker å adoptere. Heltids timelønnede og lønnede ansatte kan få opp til $ 5000 per barn, som kan brukes på utgifter som følger med adopsjon, for eksempel adopsjon og domstolsavgift.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar