Penger

Mer penger som artist: 3 enkle tweaks for presssettet ditt

Mer penger som artist: 3 enkle tweaks for presssettet ditt

Mange musikere vil gjerne bli betalt for å spille musikk. Det samme gjelder for mange artister med talenter de vil tjene penger på, for eksempel crafters, dansere, høyttalere og artister.

Den vanlige tråden blant alle disse kreative sidehustlene? De stoler alle på markedsføring og salgssett for å lande gigabiter.

Men trykksett er ikke alle skapt like. Et Word-dokument med kontaktinformasjon og bilder av det siste kunstprogrammet eller ytelsen din, kan få informasjonen over til potensielle kunder. Det vil imidlertid ikke etablere autoritet, troverdighet eller profesjonalitet - tre egenskaper som styrer en høyere sats.

Klar til å sette presssettet ditt på jobb og hjelpe deg med å tjene mer penger? Her er hva du skal gjøre.

Hva skal inkluderes i pressesettet ditt

Som kunstner er pressesettet ditt ledende salgs- og markedsføringsverktøy. Det er en enkel, visuell brosjyre som lar målgruppen din vite mer om håndverket ditt, enten det er din prestisjefylte forestillinger, høye salg eller spennende funksjoner i Oprahs O Blad.

Her er hva du trenger å ha i pressesettet ditt for å sikre at det oppfyller dine kunders behov:

En biografi: Introduser deg selv! Craft en innbydende "Om" historie som vil introdusere deg som artist eller band og gi viktige detaljer om din erfaring, utdanning eller inspirasjon.

Høyoppløselige bilder: Ta med minst to bilder av deg som utfører arbeidet ditt, uansett om det foregår foran skrikende fans eller å selge varer på en lavmesterskapsmesse. Du vil også gjerne ha relevant relevant merkevarebygging, for eksempel din logo og tagline.

Kontaktinformasjon: Hvis de ikke vet hvordan du får tak i deg, kan de ikke ansette deg! På en egen side, ta med telefonnummer, nettside, e-postadresse og postadresse.

Bestillingsdetaljer: For å gjøre tingene enklere for potensielle kunder, ta med informasjon om hvordan du bestiller tjenestene dine. Inkluder viktige betalings- og planleggingsdetaljer, for eksempel om du trenger et innskudd og om hvor langt du aksepterer bestillinger.

Med de grunnleggende elementene i presssettet ditt montert, er det på tide å finjustere presentasjonen. Å gjøre hver del av pressesettets presentasjon mer profesjonell øker din appell for potensielle kunder og etablerer arbeidet ditt som profesjonell. Begge disse faktorene vil tillate deg å belaste flere penger for dine ferdigheter og skildre et mer sammensatt bilde til dine fans.

Her er tre innsidertips for å hjelpe deg med å designe et pressesett som gir deg mer virksomhet:

1. Bruk et gratis designprogram for å lage ditt trykksett

Din pressesett er det første en potensiell kunde eller bookingagent vil se, og det er ofte et viktig element i beslutningen om å bestille tjenestene dine. Men hvis du designer dine viktige markedsføringsaktiver ved hjelp av enkle programmer som Microsoft Word eller PowerPoint, blir resultatene langt fra profesjonelle. Ofte skjærer disse programmene av kantene på dokumentene dine når de skrives ut, eller misfarger designvalgene dine basert på kvaliteten på skriveren!

Heldigvis trenger du ikke å slippe $ 99 per måned på en serie kreative produkter for å skape noe profesjonelt. Bruk ett av de mange gratis designprogrammene som PicMonkey, InkScape eller Pixlr for å redigere bildene dine og designe presssettet ditt.

De fleste retningslinjer for innsending tillater elektroniske trykksett, men hvis du trenger å skrive ut settet ditt, må du sørge for at du arbeider med en profesjonell skriver i stedet for å skrive ut hjemmefra. Toppmoderne skrivere gir deg flere muligheter for utskrift (glanset eller matt, tyngre eller strukturert papir, alt etter dine preferanser) og bedre kvalitetskontroll for hvert sett. Ikke bare vil sluttproduktet være mer tiltalende, men å etablere et forhold til en skriver tidlig vil gjøre det lettere å forhandle rabatter på fremtidige kreative prosjekter.

2. Bruk enkle designprinsipper

Du får alltid bedre resultater ved å ansette en profesjonell grafisk designer, men noen ganger trenger du bare å gjøre det selv. I den sammenheng må du huske på disse tre designprinsippene for å hjelpe deg med å skape det mest attraktive produktet som er mulig:

Tredje regelen

Regelen for tredjedeler refererer til det visuelle avstanden mellom et bilde, en video eller et dokument. For en grunnleggende forståelse, divisjon uansett størrelse overflate du arbeider med i tre jevnt fordelte vertikale seksjoner og tre jevnt fordelte horisontale seksjoner. Den beste presentasjonen vil jevnt dekke de stedene hvor linjene overlapper.

Fargepaletter

Farge er en byggestein av merkevaren din, så dessverre "din favorittfarge" kommer ikke til å klippe den. Bruk gratis fargesider som ColourLover og ColRD for å finne eller designe en palett som passer din bransje, sjanger og målgruppe. Ved å bruke profesjonelle anbefalinger kan du gi potensielle bestillingsagenter og magasinredaktører tillit til nivået på dyktighet og erfaring.

Font behandlinger

Det er fristende å prøve flere av de millioner tilgjengelige skriftene, men bruk av mer enn to vil skape en forvirrende designpresentasjon.For å presentere en kreativ, men balansert design, hold deg til denne formelen: velg ett stilig, skript "designer font" for overskrifter og callouts, og par det med en enkel "enkel skrifttype" for resten av teksten på nettstedet ditt og skriv ut elementer .

3. Ordfør gebyrstrukturen forsiktig

Åpenbart er målet ditt å tjene penger med dine kunstneriske talenter. Men noen ganger når du nettopp har begynt, er du åpen for å utføre gratis eller redusert avgift for å bygge målgruppen din. Så hvordan lar du potensielle kunder vite grunnprisen din, rabattprisen og din gratis policy uten å forlate penger på bordet?

Den magiske er alt i ordlyden. Begynn med å inkludere et uttrykk som "Kontakt for produktpriser" eller "Prestasjonspriser starter på $ 50 per time." Dette indikerer at du regelmessig tar betalt for dine tjenester og at det er en prosess på plass for å bestille bandet eller bestille produktene dine i engros.

Deretter, inkludere en setning som indikerer at du tar på veldedighet, gjennomgang og stipendprosjekter fra tid til annen, avhengig av tilgjengeligheten din. Et uttrykk som, "fra tid til annen tar vårt band spesielle arrangementer og fundraising forestillinger til gratis eller redusert pris. Hvis du har en hendelse som kommer opp i denne kategorien, vennligst kontakt oss for å se om det passer godt, "formidler profesjonalitet, samtidig som du viser at du er interessert i prosjekter av alle slag. Tweak uttrykket for å reflektere ditt kreative arbeid, enten du er åpen for å donere kunstverk eller tilby gratis produkter til vurdering.

Hvis du vil tjene penger på dine kunstneriske talenter, ikke stopp med et nettsted. Bruk disse tipsene for å sette den beste foten frem med et profesjonelt sett trykksett.

Din sving: Bruker du et presssett for ditt kreative arbeid? Hvordan har du hjulpet ditt kit skille seg ut?

Sarah Greesonbach er den magiske bønnen bak Greesonbach Creative, et karakteristisk copywriting og innholdsstudio, og en tidligere budsjett-hater. Sammenlign feil i personlig økonomi og spis Paleo at Life [Comma] Etc.

Skrive Inn Din Kommentar