Liv

Ikke la barnet bli en av de 60% av studenter som tror disse pengene myter

Ikke la barnet bli en av de 60% av studenter som tror disse pengene myter

Studentene har mye å lære om å administrere penger - og de vet det.

Mange studenter sier at de ikke er velutdannet om personlig økonomi, ifølge en nylig studie fra US Bank. Det undersøkte 1.640 heltids- og deltidsstudenter i alderen 18 til 30, veid for å matche demografi av undergrad påmelding i USA

Studien ga noen viktige - men kanskje ikke overraskende - resultater. Studentene tror ikke at de har sterke pengestyringsferdigheter, og deres svar på grunnleggende økonomiske spørsmål viser at de sannsynligvis er riktige.

Hvilke studenter vet ikke om budsjettering

Mens de fleste studenter (66%) rapporterer å ha en jobb, sier 44% at de har lite eller ingen kunnskap om å skape og opprettholde et budsjett.

Og 21% sier at de "knapt holder opp" med sin personlige økonomi.

Å være brøt under college virker par for kurset, så du kan ikke se et problem med dette.

Men når du ser på de bredere økonomiske problemene som unge voksne synes å være uklare om, begynner du å se potensielle problemer i fremtiden.

Hvilke studenter vet ikke om deres kreditt score

Vurder kreditt score, for eksempel.

De fleste studenter vil forlate høyskolen med ett stort merke på sin kreditthistorie: studielån. Mange av oss får også et kredittkort i 20-årene, muligens andre lån til bil eller boliglån.

Denne studien viser en skremmende mangel på kunnskap om hvordan kreditt beregnes:

  • Mer enn halvparten av studentene sjekker ikke sine kredittpoeng.
  • 60% tror å bruke sjekker og debetkort bidrar til å bygge opp kreditt.
  • 47% tror et studentlån cosigner vilje ikke holdes ansvarlig for å betale lånet dersom studenten ikke finner en jobb.
  • 61% tror at en gang et misligholdt lån, kredittkortbalanse eller regning er betalt, det fjernes fra en kredittrapport.

Hvis du spotter på disse fakta, flott; du vet sikkert mer om kredittpoengsummen enn de fleste jevnaldrende.

Hvis du er overrasket over å lære at disse ikke er sanne, er du ikke alene. Og du er i fare for å ta noen dårlige beslutninger som kan skade din kreditt score - uten å vite det.

Hvilke studenter vet ikke om pensjonering

Det er overraskende at folk i 20-årene deres i stor grad er engasjert i pensjon.

Når du blir bedt om å rangere faktorer som vil bidra til et godt liv, prioriterte elevene jevn arbeidsløshet, betalte lån og gjeld og var økonomisk uavhengig.

Å eie et hjem, ha høy inntekt og planlegge for en behagelig pensjon var lav på listen.

Det betyr at studentene ikke er bekymret for å bygge opp kreditt, øke besparelsene, lære å styre 401 (k) eller bidra til trygdeordninger.

Hvorfor studenter er uklare om personlig økonomi

Mens tallene kan virke sjokkerende, er disse fakta egentlig ikke en stor overraskelse. Tenk på din egen økonomiske utdanning.

Jeg vet at videregående skole tilbys en Valgfag i Personfinansiering. Det var ikke så attraktivt blant valgfagene som kunne lære meg å spille et instrument, snakke et fremmed språk eller bake kaker hele ettermiddagen.

I stedet sa studentene at de var stolte av foreldrene sine for å lære å håndtere penger. Det er mye press på foreldrene, som mest sannsynlig også lært av eksempel - eller prøving og feiling.

Dessuten kom foreldrene våre nok ikke i en kultur der studentlånsgjelden var omtrent like vanlig som førerkort og plast hadde alle eliminert penger.

Lære barn om penger

Så hvordan skal vi bedre utdanne oss selv og unngå å øke neste generasjon som uklart om penger som vi har vært?

Først innrøm det er tøft. Investering er komplisert, pensjonering virker lett år unna og kredittkortselskaper banker på at ingen av oss forstår hva halvparten av deres politikk betyr.

Deretter, forenkle det du kan.

For deg selv, begynn med å lære hvordan du bidrar til din 401 (k) og hva det betyr for pensjonering. Lær hvilke faktorer som bidrar til kredittpoengsummen din og om nødvendig hva du kan gjøre for å forbedre ditt.

For barna dine, start med noe lite som en spargebyr og et bestemt mål for pengene. Dette kan vise verdien av ellers kjedelige stykker papir og metall.

Sjekk ut disse ni morsomme måtene en mamma hevder fremtidige Penny Hoarders for å få ideer for å lære barna om å spare og budsjettere.

Og for din skyld og barna dine, husk at spare penger ikke trenger å bety å gi opp moro!

Gjør et spill av det, belønn deg selv når du oppnår målene dine og finn kreative måter å tjene ekstra penger.

Lære om personlig økonomi trenger ikke å være kjedelig - fordi det tilsynelatende når det er, lærer vi ikke mye, uansett.

Lær mer og se hele rapporten fra US Bank.

Din sving: Gjør noen av disse statistikkene deg?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar