Banker

7 ting som gir gode økonomiske cent for studenter

7 ting som gir gode økonomiske cent for studenter

Dette er et gjestepost fra Studenomist of Studenomics. Hvis du er en 20 noe som ønsker å eliminere gjeld mens du fortsatt nyter livet, så er dette stedet for deg! Hvis du liker det jeg har å tilby, så vurder å abonnere på min feed.

For noen måneder siden la Jeff Rose sammen en liste med 107 ting som gir gode økonomiske cent. Jeg ble inspirert av listen og ønsket å skrive om 107 ting som gir gode økonomiske cent for studenter. Vel, jeg ville ikke gjøre Jeff ser dårlig ut (ok, jeg kunne ikke tenke på 107 ting), så jeg legger sammen en liste over 7 ting som gir gode økonomiske cent for studenter?

1. Spar penger på lærebøker.

En ting som jeg stadig stresser på leserne, er at det er viktig å redusere kostnadene på lærebøker. Dette er uten tvil de største utgiftene for studenter ved siden av studieavgiftene dine. Kjøp online, kjøp brukt, dele venner, eller kjøp ikke i det hele tatt hvis forelesningsnotatene er tilstrekkelig.

2. Skaffe et kredittkort med lav grense og bruke den til å bygge din kredittvurdering.

Hvis du har anstendig selvkontroll og håper å kjøpe et hjem en dag, må du begynne å bygge din kredittvurdering så snart som mulig. Å bygge kredittvurdering kan gjøres ved å foreta rutinemessige månedlige kjøp med ditt kredittkort. Du kan også frivillig til å foreta kjøp for familie og venner med kredittkortet ditt når de har kontanter på hånden.

DeOppdag det® for studentkorter det perfekte kortet for studenter fordi det er lett å kvalifisere seg for, rapporterer til tre kredittrapporteringsbyråer, og du kan til og med tjene premier for hver dollar du bruker. Les her for å lære mer om Discover det® for studentkort før du registrerer deg.

3. Spare penger på fest så du kan reise.

Ingen liker å ha noen øl mer enn jeg gjør, men hvor mye moro kan du muligens ha ved å gå til baren hele tiden? Jeg kuttet min tid brukt på stolper drastisk etter mitt første år av høyskole og jeg satte pengene til å reise i løpet av min tid fra skolen.

4. Arbeid på fritiden.

Jeg vet at hver universitetsstudent mener de er det travleste mennesket på planeten Jorden. Det morsomme er at alle synes å klare å holde følge med den nyeste kjendissladderen og statusen til alle 85.000 venner på Facebook. Vi har alle fritid og det gjør store økonomiske cent til å tilbringe den tiden som tjener en inntekt. Det er mange måter studenter kan tjene penger på, uavhengig av om du driver et entreprenørskap eller jobber for noen andre, vil inntekter som du tjener, hjelpe deg med å komme nærmere utdannelsen fra college gjeld gratis.

5. Kjøper kvalitets klær, ikke følger motetrender.

Sikker på at du kan kjøpe noen dunne par jeans som vil være i stil før altfor mange mennesker begynner å bære dem, eller du kan kjøpe et kvalitets par jeans som vil se bra ut hele året med alt du har på deg. Siden dette ikke er en moteblogg, vil jeg forlate på dette kjøpet med holdbarhet i tankene, ikke hva som vil se kult denne helgen.

6. Bruk offentlig transport for å komme seg rundt.

Jeg vet ikke hvorfor så mange studenter føler behovet for å kjøre til skolen og bruke tusenvis av dollar når bussen bare krever lommeskifte. Når du kjører til skolen må du håndtere gass-, forsikrings-, parkerings- og vedlikeholdskostnader. Å spare tusenvis av dollar per år gjør perfekte økonomiske cent.

7. Ta fordeler av høyskolens ressurser.

Hvis din høyskole har et treningsstudio så bruk det i stedet for å betale for et månedlig treningsmedlemskap. Hvis din høyskole tilbyr veiledningstjenester, bruk da det i stedet for å betale opptil $ 100 en time for privat veiledning. Hvis din høyskole har et karrierehjelpsenter så få dem til å skrive redigere ditt CV. Du får poenget.

Hva er det som gjør gode økonomiske cent for studenter?

Meningene som ble uttrykt i dette materialet er kun for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar