Penger

Reiser til vinteren? Slik tjener du penger med ditt tomme hus

Reiser til vinteren? Slik tjener du penger med ditt tomme hus

Jeg er fra Wisconsin, og jeg bor i Florida nå, så jeg er ganske kjent med begrepet "snowbird".

Hvis du ikke er det, er det enkelt: En snowbird er noen som forlater et kaldt, snø sted - som Wisconsin - for vinteren å reise til et varmt, solfylt sted - som Florida.

I Wisconsin bruker vi begrepet med hengivenhet: "Bestemor blir til en snowbird!" Jeg har lært i Florida, ikke så mye kjærlighet. Det er vanligvis mer som, "Når skal disse snowbirds lære å kjøre ?!"

Uansett, gjør snowbirds trek hvert år, og sørger for at de sørlige økonomiene lever - og forlater nordlige boliger ledige i flere måneder.

Folk i de varme, solfylte turiststedene har funnet ut hvordan man kan tjene penger på disse rekreasjonsinnvandrerne. Men har du vurdert å tjene penger med det hjemmet du forlater tomt i det frosne Nord?

Hvordan Snowbirds kan tjene penger med Airbnb

Hvis du reiser med årstidene hvert år, er du kanskje allerede kjent med Airbnb. Det er en peer-to-peer app som forbinder reisende med folk som har ledige rom eller annen tilgjengelig plass.

Når du er en reisende, kan appen hjelpe deg med å spare penger på losji, fordi du ofte kan finne et rom gjennom Airbnb billigere enn et hotell.

For verter er det en ganske kul måte å tjene ekstra penger.

Tenk på den plassen du etterlater når du reiser hver vinter. Si at du er ute av byen fra midten av desember til midten av mars - det er tre måneder du kan potensielt tjene penger for nesten ingen jobb!

Sant, med mindre du bor i nærheten av en skihi, er ditt område sannsynligvis ikke det mest populære målet denne tiden av året. Det er derfor du drar, ikke sant? Men du kan fortsatt kontanter inn.

Her er noen ideer:

  • Gi plass i måneden for kortsiktige leietakere som trenger et midlertidig sted å bo.
  • Tilbyr det om natten eller uken for folk som besøker familie i ferien.
  • Hvis du bor i nærheten av en høyskole, tilbyr du plass til å besøke fakultet eller andre campus gjester som besøker utenfor den typiske semesterplanen.
  • Tilsvarende tilbyr rom for studenter eller fakultet som bor i byen forbi høstsemesteret eller kommer tidlig for vårsemesteret, for å dekke hull i fellesleiligheter.

Bonus: Ditt hus vil ikke sitte tomt, så du trenger ikke å spørre naboen din for å stoppe ved å vanne plantene og kjøre kranene hver uke.

Hvordan oppgi ditt rom på Airbnb

Hvis du ikke allerede har en konto, så er det hvordan du kommer i gang:

  1. Registrer deg som vert med Airbnb her.
  1. Oppgi din plass når du skal være ute av byen (eller når du har et ledig rom tilgjengelig).
  1. Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  1. Hvis du har en ønsket plass, kan du tjene hundrevis (eller tusenvis!) Av dollar i måneden. (Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

Fordi du kommer til å være ute av byen, bør du vurdere å ansette noen i nærheten (nabo, venn, familiemedlem eller assistent) som en poengperson for dine gjester.

Det vil hjelpe deg med å sikre god, rask service hvis gjestene har noen bekymringer. Den personen kan også komme inn for å rengjøre og sjekke mellomrommet mellom gjestene. Tilbyr å betale per time eller en prosentandel av det du tjener.

Eller, Airbnb har en funksjon som heter co-hosting som kan hjelpe. I utgangspunktet får du velge en erfaren Airbnb-vert for å håndtere logistikken for å få folk inn i og ut av rommet ditt og sørge for at de har en god opplevelse. Du kan være så involvert som du vil.

Hvor mye penger kan du gjøre?

Priser for Airbnb varierer basert på plassering, plass og tid på året. Som alle andre overnattingsmuligheter, jo større etterspørsel i ditt område er, desto mer vil du kunne belaste plassen din.

Se gjennom andre Airbnb-oppføringer rundt deg for å finne ut hvor mye andre tar betalt. Du kan også sjekke sine vurderinger og vurderinger for å finne ut hva andre verter tilbyr som gjør gjestene villige til å betale sine priser.

Klar til å sjekke det ut? Her er linken for å registrere deg hos Airbnb.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar