Penger

Å være en voksen suger. Disse 13 pengene tips vil gjenopprette ditt indre barn

Å være en voksen suger. Disse 13 pengene tips vil gjenopprette ditt indre barn

Å være en voksen vanligvis bergarter. Du kommer til å bli oppe sent. Du kan spise og drikke alt du vil, gå der du vil, se hvem du vil ha, gjør det du vil. Du trenger ikke en tillatelse eller noe.

Men la oss innse det, noen ganger være en voksen slags suger.

Istedenfor å bruke penger på morsomme ting, som videospill eller konsertbilletter eller noen søte nye sko, er du noen ganger tvunget til å bruke alle pengene dine på noe ... ugh ... noe ansvarlig og nødvendig.

Viktige ting bryter ned og må byttes ut. En dag dør klimaanlegget plutselig.

Neste dag har du bilproblemer. Mekanikene på din lokale garasje rist på hodet og sier: "Det ser ut til at opphenget ditt er skutt. Vi må også erstatte kamakslen. Og bremsekaliprene og manifoldet. "

Og plutselig er du mye fattigere.

Adulting er vanskelig. Her er noen måter å gjøre det lettere:

1. Skrap ditt spill-Spille kløe

Som voksen blir du ikke oppfordret til å spille tiddlywinks og Pokemon lenger. Men det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, er det ikke? Likevel er det bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

I stedet kan du prøve å bruke en gratis app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen er gratis å laste ned - og spille. Få scratchin '.

2. Tjen penger hver gang du handler

Når du må kjøpe alle dine egne ting, synes disse prisene plutselig vei for høy. Vi fant en enkel måte å spare på omtrent alt du kjøper.

En av våre favoritt måter å spare på er å handle gjennom tilbakebetalingssider. For online shopping, Ebates belønner deg nesten hver gang du kjøper noe. For eksempel gir den deg 10% tilbakebetaling ved kjøp på Walmart.

I tillegg får du gratis $ 10 gavekort til Walmart for å gi nettstedet et forsøk.

Å tjene gavekortet ditt:

  1. Registrer deg for Ebates med din e-post eller Facebook-konto.
  2. Bruk Ebates-portalen neste gang du trenger å kjøpe noe. Det er koblet til tusenvis av butikker, inkludert Walmart, Amazon og Target. Du må foreta ditt første kjøp gjennom nettstedet innen 90 dager og bruke minst $ 25.
  3. Din konto vil bli kreditert med belønning poeng du kan kontanter inn for ditt $ 10 Walmart gavekort.

Overskrift til dagligvarebutikken?

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

3. Få deg selv dekket

Mange av oss vil heller ikke tenke på døden - enn si livsforsikring.

Sikring av livsforsikring er imidlertid et viktig finansielt trekk, spesielt hvis du er gift, har barn eller er i ditt beste lønnsår. Det betaler dine avhengige når du dør, noe som kan bidra til å betale for begravelse, boliglån eller annen gjeld.

Så hvis "få livsforsikring" har lingered på din oppgaveliste altfor lenge, ta de neste 10 minuttene for å finne ut det. Ikke bekymre deg - det er enklere enn du tror.

Hvis du er ung og mest sunn, bør du vurdere å kjøpe livsforsikring online fra Ethos. Det samarbeider med en stor A-rated livsforsikringsselskap for å gi retningslinjer for en lav pris. For eksempel kan $ 30 i måneden få din familie $ 1 million av dekning.

Alle, inkludert uavhengige entreprenører, kan sikre langsiktig livsforsikring gjennom Ethos uten en medisinsk eksamen eller omfattende papirarbeid; bare fyll ut en digital applikasjon.

Hvis du foretrekker flere alternativer, gå over til Policygenius. Søkemotoren lar deg sammenligne livsforsikring med øyeblikkelige sitater. Når du har funnet riktig passform, kan du søke på nettet direkte.

4. Invester i fast eiendom selv om du ikke er rik

Eier eiendom er en total sjef voksen flytte. Plutselig er du Lord eller Lady of the Manor. Ta det, barndommen!

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Gjennom Fundrise Starter Portfolio, vil pengene dine bli delt inn i to porteføljer som kjøper privat eiendom over hele USA. Du kan komme i gang med en minimumsinvestering på $ 500.

Gjennom Fundrises online dashboard kan investorer se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i sine porteføljer - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetsbygg i Charlotte, North Carolina.

Katie Smith, som nylig ble uteksaminert fra Georgetown University i Washington, D.C., bestemte seg for at hun var lei av sine hardt lagrede penger som sitter i en lavrente konto. Hun hadde ikke "kjøpe et hus" slags penger på hånden, men hun hadde mer enn nok til å begynne å investere i fast eiendom med Fundrise.

Nå?

"Jeg eier et stykke leilighetskompleks i Ann Arbor, Michigan," sier Smith. "Eiendom på vestkysten.Bits og stykker av leilighetskomplekser i Texas og Denver, et byggelån, en blandet eiendom. "

Det er det vi kaller voksenarbeid.

5. Trick deg selv i å spare og investere

Voksne sparer litt penger og investerer det. Det er en voksen ting å gjøre.

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

Du kan starte små og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto.

Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

Tanken er at du ikke vil savne den digitale lommeskiftet, og de automatiske besparelsene stabler raskere enn du tror. For eksempel vurderte vi hvordan Penny Hoarder Dana Sitar var i stand til å spare med en pris på $ 420 i året!

Med den hastigheten kan du sette bort $ 1000 på omtrent to og et halvt år - uten å prøve.

Appen er $ 1 per måned for saldoer under $ 5000, og du får en $ 5 bonus når du registrerer deg.

Vil du ha en enda mer voksen opsjon?

Ellevest er en investeringsplattform designet for kvinner, av kvinner og til støtte for andre kvinner. Den digitale tjenesten tilbyr en kostnadsfri personlig investeringsplan for deg, og for så lite som 0,25% i året av dine eiendeler under ledelse, kan du begynne å investere i bedrifter som støtter kvinner.

6. Finn din gode utgiftsmodus

Det er mange apps på markedet som vil prøve for å hjelpe deg, men de kan få deg til å føle deg frustrert og håpløs på slutten av måneden. Det er tøft å gi opp alle lykke til å holde fast i budsjettet en robot opprettet for deg.

Det er der glede kan hjelpe. Det er en gratis iPhone-app som hjelper deg med å spare og bruke penger på en måte som ikke kompromitterer din lykke.

Det vil hjelpe deg å finne ut kunsten å gi og ta. For eksempel, hvis du kutter ut den morgenen, vil latte få deg til å trekke håret ut ved middagstid, ikke gjør det. Joy s personlige penger trener vil hjelpe deg å finne måter å redde andre steder.

Hei, ingen dommer her. Uten kaffe, ville vi miste våre tanker innen 10 a.m.

7. Start et nødfond

Å vokse opp kommer med ansvar - noen ganger virkelig sucky, som å betale for dyre bilreparasjoner, nye dekk eller uventet tannarbeid for hunden din. Det er derfor du trenger et nødfond.

Digit er en nyskapende app som sparer pengene dine uten at du løfter en finger. Bare koble den til din brukerkonto, og dens algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Mengder penger for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

"Det føles rart å si" Jeg reddet, "fordi jeg virkelig ikke gjorde noe," sier han.

Det er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå. Ved hjelp av denne set-it-and-forget-it-strategien lagret Matt Wiley $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

8. Ta vare på ditt oppvokst hjem og ting

Hvis du aldri har sett på det, start med å få et gratis tilbud. Vi anbefaler det elektroniske forsikringsselskapet Limonade, gjennom hvilken leietakere forsikring starter på $ 5 i måneden og huseiere forsikring starter på $ 25 i måneden.

Utover rimelige priser, legger Lemonade et lag med gjennomsiktighet som du ikke ofte ser i forsikringsverdenen. I stedet for å tjene ekstra når den ikke trenger å utbetale krav, holder selskapet 20% av premien for seg selv, og 80% går inn i et basseng for å betale krav. Pengene igjen etter å ha betalt fordringer hvert år går til en sak av ditt valg.

Det betyr også at Lemonade ikke vil være super gjerrig om å gi kundene de krav de fortjener - fordi pengene ikke går inn i lommene.

Lemonade er tilgjengelig i Arizona, California, Connecticut, Georgia, Illinois, Iowa, Maryland, Michigan, New Mexico, New York, Nevada, Oregon, Pennsylvania, Texas, Ohio, Rhode Island og Washington, D.C.

OK, så nå som du vet at Lemonade har ryggen din, kan du få et gratis tilbud. Det er enkelt - og du kan gjøre alt på nettet. (Nei, det vil ikke skade din kreditt score!)

  1. Klikk på "Sjekk våre priser."
  2. Bli kjent med Maya, Lemonade's chatbot. Hun er fin og vil stille deg noen spørsmål.
  3. Når du har fullført søknaden, vil du motta et tilbud innen et minutt eller to.

9. Belønne deg selv med lavere rente

Har du noen gang vurdert å konsolidere gjelden din? Det kan redusere betalinger som du allerede gjør, og du kan spare mer penger hver måned.

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

10. Beveg deg selv for å gjøre smartere økonomiske beslutninger

Å gjøre gode økonomiske beslutninger er en voksen ting å gjøre. Men det kommer ikke naturlig for mange av oss.

Få deg litt høyteknologisk hjelp.

MoneyLion er en alt-i-ett app for å administrere din personlige økonomi. Den knytter seg til hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

Plus, MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner. Belønningsprogrammet gir deg poeng for å ta handlinger som:

  • Koble til en bankkonto.
  • Registrering for kredittovervåking.
  • Betaler regningene i tide.
  • Holde kredittforbruket lavt.

Du kan innløse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

11. Ta en kopp kaffe og se på kredittpoengene dine

Vi vet. Ingen av oss ønsker å gjøre dette.

Men visste du at rundt 20% av forbrukerne har en feil? 25% av amerikanerne har en feil på kredittrapporten deres som sannsynligvis reduserer poengene sine? Og de dårlige poengene kan hindre alle deler av ditt økonomiske velvære.

Banker og kredittkortselskaper er ikke de eneste som ser på kredittpoengene dine. Jeg har måttet autorisere en kredittsjekk når jeg vil flytte inn i en ny leilighet, leie en bil med mitt debetkort og kjøpe en ny telefon.

Så, hell deg en kopp kaffe og sjekk kredittpoengene dine på en gratis app som CreditWise® fra Capital One®. Du får også et gratis kredittrapporteringskort for å vise deg nøyaktig hvor kreditten din skinner ... og hvor den kan bruke litt forbedring.

12. Vær oppvokst, og vær oppmerksom på din bilforsikring

For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant?

Ja. Det er ikke noe å komme seg rundt bilforsikring, dessverre. Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året. Mindre enn 50% av oss gjør det, ifølge denne undersøkelsen fra The Zebra, selv om 81% av oss rapporterer å ha lavere priser.

Så, akkurat som du sammenligner prisene på flyreiser, sko og bærbare datamaskiner før du kjøper, hvorfor ikke sammenligne bilforsikring?

The Zebra, en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

13. Fyll ut dette mens du ser Netflix

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger ut på sofaen - eller skjermer øynene dine mens du blir tvunget til å se Final Fantasy 113 - hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men noen av de beste vi har funnet er PointClub, VIP Voice og Opinion Outpost.

Hva setter Opinion Outpost bortsett fra andre undersøkelsessteder, er det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10.000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!

Bonus: Plan for pensjon

Ja, pensjonering er et stort voksenord. Ikke bekymre deg - vi fant et selskap som gjør dette enkelt.

Hvis du er som de fleste, har du ingen anelse om at 401 (k) er på tempo for pensjonering eller bare sputtering sammen.

Sjansene er at din 401 (k) kan gjøre mye bedre. Ta kontroll med hjelp fra Blooom, et SEC-registrert investeringsrådgivningsfirma som kan optimalisere og overvåke 401 (k) for deg og holde det raskere mot pensjonering.

Det tar bare noen minutter til få en gratis 401 (k) analyse som vil vise deg om dine investeringer er tildelt riktig og om du mister penger som betaler skjulte investeringsavgifter. Det forteller deg selv hvor mye mer penger kontoen din kan tjene på den tiden du vil pensjonere.

Etter det, hvis du registrerer deg, er det bare $ 10 per måned å ha Blooom-skjerm og maksimere 401 (k). Bonus: Penny Hoarders får den første måneden gratis med koden PNNYHRD.

Tenk på Blooom som en mekaniker som kontinuerlig finjusterer bilens motor, slik at den gir deg best mulig ytelse og gass kjørelengde. Unntatt det er din 401 (k) - og din fremtid.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han leter etter å være en voksen.

Skrive Inn Din Kommentar