Tilbud

Jeg prøvde Kim Kardashian's Shopping App. Det prøvde å kle meg som en banan

Jeg prøvde Kim Kardashian's Shopping App. Det prøvde å kle meg som en banan

Enhver med minst en interesse for mote, kjenner følelsen: Du ser et klærmerke på en kjendis, sosial media-påvirker eller TV-tegn, og du vet på et øyeblikk at du må ha det.

Men å finne utseendet - eller noe lignende til en lavere pris - kan være utfordrende og tidkrevende.

Hva er en travel, spirende fashionista å gjøre?

Vel, det er en app som ønsker å hjelpe.

Kim Kardashian's New Fashion App er ... Interessant

Kim Kardashian West er en rådgiver for en ny Apple og Android-app kalt ScreenShop, som inviterer deg til å laste opp skjermbilder av antrekk for praktisk mote-matchmaking. Velg å sortere resultater etter likhet, pris eller merke for å finne en versjon av kjendisens utseende som fungerer for deg.

Det er gratis å bruke, med partner merker som deler inntekter med appen.

"Jeg har aldri sett en app hvor du kan skjermbilde noe, og innen få sekunder får du opp en helt digital moteshop for å kunne plukke ut fra alle utvalgspriser og størrelser av lignende ting til det du har på deg," fortalte Kardashian West Buzzfeed Nyheter.

Ideen om å kunne finne en budsjettvennlig versjon av stjernens utseende, viste dette Penny Hoarder-hodet. Med en database på 10 millioner produkter fra ca 460 butikker, må den være idiotsikker, ikke sant?

Nei. Ikke enda, i det minste.

Min Initial ScreenShop Test: Ikke engang litt Insta-Worthy

Jeg opprinnelig lastet opp bilder jeg skjermbilder fra Instagram: et blikk fra en favoritt indie designer og et bilde av en yoga lærer poserer i elegante par leggings.

ScreenShop hadde problemer med dem begge, viste meg bare tanker i stedet for yoga bukser og presenterte Nary en bluse som matchet min favorittdesigners tilbud.

Jeg ble litt kreativ og lastet opp et bilde av Taylor Swift i en lyseblå romper ved 2014 MTV Video Music-priser. Mens ScreenShop spyttet ut massevis av rompers, hadde ingen av dem med den røde løpebaketten jeg håpet på.

Deretter prøvde jeg Rihanna i 2015 Met Gala, hvor hun hadde donned en forseggjort, luksuriøs pelsskåret kjole. Jeg forventet ScreenShop å tilby gule ballkjoler, men alle resultatene var slanke kjoler som ville få meg til å se ut som en hovent banan hvis jeg hadde på seg dem til klubben.

OK, kanskje jeg hadde tatt forsøket for langt.

Jeg lastet opp et Instagram-bilde av tre nyhetsshow-verter som stod sammen, og håpet jeg ville få noe nær minst en av sine kjoler. ScreenShop låst på en svart kjole med hvite, vertikale, stiplede linjer som samlet seg i et bredt hule med hvite prikker.

Appen genererte rader av horisontalt stripete kjoler, men da jeg fortsatte å rulle, poppet opp en kjole som var ganske nær en av kjolen. Hjulet var annerledes, men silhouetten var den samme. Jeg trodde det var en kamp, ​​og dupe, som var fra NY Collection og tilgjengelig hos Macy, hadde en rimelig pris på $ 60.

Lisa: 4, ScreenShop: 1.

Hva skjedde da jeg lastet opp bilder av meg selv

Da gikk dette eksperimentet helt av skinnene.

Jeg vet hvor jeg kjøpte alle klærne mine og hvor mye jeg brukte, så jeg begynte å laste opp bilder av meg selv og tilfeldige bilder fra dypet av telefonen min.

Min beste venn i et gammelt marinen ble lastet opp, og gjorde et tilfeldig skjermbilde jeg hadde tatt av en beskyttende mesh-hette for å holde mygg unna (#FloridaProblems). Opp gikk på videregående skoleeksamen, en tilfeldig arbeidsdagsensemble, en 80-årsfest, en skinnjakke selvjevn i kontorheisen og hundens sjef kledd opp som en lumberjack.

ScreenShop prøvde virkelig, veldig hardt.

Det kunne ikke matche min venns sundress, selv om det ga noen alternativer på mellom $ 10,99 (Forever 21) og $ 1,495 (Dolce & Gabbana). En grå ermeløs knapp-opp generert grønne, langermede skjorter for å bla. My leather jacket-bildet trakk opp mange skinnjakker, men ingen av dem i to-tone-stilen hadde jeg slitt. En selfie av meg iført en grå T-skjorte og en rosa bandana rundt halsen min resulterte i muligheter for maroon menns V-hals tees. For min 80-talls nattportrett tilbød ScreenShop armbånd for å matche kransen i håndleddet mitt.

Hunden produserte imidlertid mange vinterhorter å velge mellom.

Bedømmelse: ScreenShop virker som en magisk, glamorøs enhjørning her for å hjelpe kresne shoppere, men dens vitenskap er ikke perfekt ennå. Hvis du liker å bla gjennom ShopStyle-appen, hold deg til den. Hvis du curate mote ser på Pinterest, hold deg fast. Men ikke forvent ScreenShop for å forenkle kjøpslivet ditt helst snart.

Lisa Rowan er en senior forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar