Banker

6 Online veiledningsjobber for studenter

6 Online veiledningsjobber for studenter

Hvis du ønsker å tjene ekstra penger i år, er en høyskole student eller bare ha omfattende kunnskaper i et bestemt emne, veiledning kan være en god form.

Online veiledning gjør det mulig for både studenter og veiledere å sette opp tider som fungerer i sine travle liv. Dette gjør online veiledning en svært fleksibel og etterspurt jobb. Denne jobben betaler også godt for et arbeid hjemmefra jobb med timepriser fra $ 9 - $ 23 per time for nye veiledere!

Hvis du tror veiledning kan være den perfekte siden hustle for deg her er 6 legitime online veiledningsjobber for studenter.

Tutor.com

Tutor.com har eksistert siden 1998 og er en av de mest populære nettstedene for høy kvalitet veiledning. Dette nettstedet hevder å bare ansette "det beste av det beste." De ser etter studenter, lærere, professorer og industrieksperter til veileder i ett av de mange fagene de dekker.

Tutor.com tilbyr tjenester til K-12 studenter, studenter og voksne elever.

For å bli veileder for Tutor.com må du fullføre en søknad som er funnet her og bestå en eksamen i fagområdet du vil veilede deg på.

Betale: Du vil bli betalt en fast timepris avhengig av emnet du underviser. Det ser ut til at veiledere kan tjene $ 9- $ 16 per time, men $ 9 / time er startfrekvensen for nye veiledere.

Chegg.com

Chegg.com har eksistert siden 2003 og forbinder studenter som trenger hjelp med online veiledere. Chegg.com har som mål å primært veilede mellomskole, videregående skole, studenter og fagfolk.

Med Chegg kan du logge inn når det er praktisk for deg. Chegg vil da matche deg sammen med elevene. Hvis du vurderes høyt, vil flere muligheter bli presentert for deg.

Du kan opprette en online veiledningskonto hos Chegg.com her.

Betale: Alle veiledere betales $ 20 per time for tiden brukt i en leksjon, og tiden til å skrive en elevs lektieforklaring. Betalinger gjøres hver torsdag via PayPal.

GetStudyRoom.com

StudyRoom er litt annerledes enn de to første mulighetene, da denne lar elevene hjelpe andre studenter fra deres høyskole eller universitet.

Med StudyRoom-studenter som trenger hjelp, kan du stille spesifikke spørsmål eller be om en-til-en veiledning for en bestemt klasse eller emne. Hvis denne klassen eller emnet gjelder deg som veileder, vil StudyRoom sende deg et varsel og du kan velge om du vil ta jobben eller ikke.

Du kan søke om å være en StudyRoom veileder her.

Betale: Ifølge deres hjemmeside kan lærere tjene opptil $ 20 per time.

Student-Tutor.com

StudentTutor tilbyr SAT prep, ACT prep og veiledning både online og i deres fem steder over hele USA. Dette nettstedet passer til 6-12th klasse studenter trenger hjelp i matte, vitenskap, engelsk og mer.

StudentTutor ansetter studenter med minst et gjennomsnitt på 3,0 poeng eller bedre. Det er også andre krav som å ha sterke matematiske ferdigheter, bestå en bakgrunnskontroll, og ha tidligere erfaring veiledning 6-12th klasse. SAT-veiledere må ha en score på 700+ per seksjon og ACT-veiledere en 30+ per seksjon.

Du kan sjekke ut de andre kravene og søke om å være veileder her.

Betale: Lønn for Student-Tutor.com er $ 16 per time for online akademisk veiledning og $ 23 per time for online ACT / SAT prep.

StudyPool.com

StudyPool er en nyere plattform som gjør at veiledere kan by på spørsmål fra studenter.

Slik fungerer det: Når en student har et spørsmål de sender til StudyPool-nettsiden. Veiledere kan da by på spørsmål med pris og leveringsdato. Hvis studenten velger budet ditt, går de frem og betaler StudyPool, og da må du levere på slutten av kjøpet. Når din økt med studenten er avsluttet, og studenten er fornøyd, sender StudyPool betaling til deg.

Du kan opprette en konto hos StudyPool her.

Betale: Når du vil ta ut pengene dine, vil StudyPool betale deg via sjekk (hvis du bor i USA) eller via PayPal, innen tre virkedager.

StudyPool tar en 20-30% provisjon av det du tjener, slik at timeprisen din avhenger av spørsmålene du svarer og bud som aksepteres.

StudySoup.com

Mens StudySoup er det ikke nøyaktig veiledning det er i student-hjelp-student sjangeren. Med StudySoup får du betalt for notatene dine. Hvis du er en detaljert notattaker, kan du tjene opp til $ 450 ved å sende inn notatene dine til Study Soup. (Selvfølgelig vil betalingen avhenge av hvor mange andre studenter faktisk trenger tilgang til notatene du har sendt inn.)

Du kan lese vår fullstendige gjennomgang av StudySoup her eller registrere deg her.

Betale: Lønnen for StudySoup varierer. Elite notat takers kan tjene opp til $ 1200 per måned. Inntekter betales gjennom hele semesteret via PayPal eller direkte innskudd.

Hva annet du bør vite

Online veiledningsjobber er et godt egnet for studenter som de tillater fleksibilitet og svært konkurransedyktig lønn. Hvis du har tid, kan du også bli veileder for flere nettsteder som øker dine inntjeningsmuligheter.

Det er viktig å gjenkjenne skjønt at når du tar en av disse online veiledningsjobben, blir du ansatt som en uavhengig entreprenør og ikke en ansatt. Dette betyr at du er ansvarlig for å betale egne skatter og bør planlegge tilsvarende.

Skrive Inn Din Kommentar