Banker

Kan du bruke en 529 å betale for college utenlands?

Kan du bruke en 529 å betale for college utenlands?

Reise til utlandet er spennende, men få studenter får denne erfaringen, fordi de ikke vet hvordan de skal gjøre det til et rimelig og tilgjengelig alternativ. Mens de fleste studenter ønsker å reise utenlands og lære mens de blir nedsenket i en annen kultur, er de svimlende kostnadene et stort hinder for å bruke tid på å studere i utlandet og få livserfaring.

Ikke la kostnaden motvirke deg - det kan være en skattefri måte å studere i utlandet og ha de opplevelsene og opplevelsene du vil huske for livet, så fortsett å lese!

Hva er en 529 Plan?

529 planer, lovlig kjent som, kvalifiserte skoleplaner, er sponset av stater, statlige byråer eller utdanningsinstitusjoner og er autorisert etter § 529 i Internal Revenue Code.

En 529-plan er en skattefordelte spareplan utformet for å oppmuntre og belønne folk som sparer for fremtidige høyskoleutgifter. De 529 planene for høyskole-sparekontoprogrammer er også regulert av Internal Revenue Service. Fordi 529 planer er spesielt utpekt for høyere utdanning, gir de også skattefordeler.

Utdelinger tatt fra en 529-plan fordeles mellom rektor og inntekt på pro rata basis, noe som betyr at hver tilbaketrekking inkluderer en inntjeningsandel. Som et resultat er det håndhevet begrensninger på 529 planlagte kvalifiserte utgifter.

SEC gir at det er to typer 529 planer: forhåndsbetalt studieplaner og høyskolebesparelsesplaner. Alle femti stater og District of Columbia sponsor minst en type 529 plan. I tillegg sponser en gruppe private høgskoler og universiteter en forhåndsbetalt studieplan.

Fordi 529 Planer er statssponsorerte høyskolebesparelser, kan reglene som bestemmer bruk av plan og bruk av tilbakekallingsfunksjoner, variere, så det er av største betydning å snakke med 529-planleverandøren for informasjon om vilkårene for å trekke seg tilbake.

Også rentenivåene (hovedårsaken til en 529 plan) varierer betydelig etter fond, så undersøk alternativene dine før du velger dine midler. Du bør også budsjett et månedlig bidrag til å finansiere 529-planen din.

Fordeler med en 529 Plan

Det er mange fordeler å delta i statenes 529 plan. Men med disse fordelene kommer restriksjoner, siden kvalifiserte uttak er strengt begrenset til spesifiserte høyere utdanningskostnader.

Når du investerer i en 529-konto, vokser besparelsene betydelig raskere enn din gjennomsnittlige sparekonto. Dette er den største fordelen med en 529 som gjør at studiekostnaden i utlandet er mye mer overkommelig enn en tradisjonell sparekonto.

Hvordan A 529 kan brukes til å hjelpe studenter studere i utlandet

De fleste (men ikke alle) studiekostnader programutgifter kan finansieres gjennom uttak fra en 529-konto. 529 utdelinger er skattefrie hvis de er vant til å betale for kvalifiserte høyere utdanningskostnader på et høyskole eller universitet som er kvalifisert for Tittel IV høyere føderalt utdanningsstøtte.

Disse høyere utdanningsinstitusjonene vil ha en føderal skolekode som kan bli oppført på Free Application for Federal Student Aid (FAFSA). Det er mer enn 100 utenlandske høyskoler som er kvalifisert for føderalt studenthjelp.

Du kan bruke 529 pensjonsmidler til å betale for utlandsstudiekostnader dersom studiet ved utlendingsinstitusjonen er kvalifisert for kreditt på studentens amerikanske hjemsted, og hvis utenlandsk institusjon er kvalifisert for Tittel IV føderalt studenthjelp, som kan bestemmes av ser etter den føderale skolekoden.

Enkelt sagt, skolen din må gi kreditt for studiet i utlandet, og utenlandsk college hvor du skal studere i utlandet, må være berettiget til økonomisk støtte.

For mer informasjon om typer studier i utlandet programmer, sammenlign vurderingene sortert etter land, program og varighet for å se hvordan de kan ha nytte av utdanningen din. Ved å skape et budsjett- og spareplan for dine internasjonale studier, vil du raskt kunne finansiere din 529-plan og oppfylle målet ditt.

Lær hvordan du begynner å lagre med en 529-plan, og se på at kontoen din vokser.

Hvilke utgifter kan en 529 bli brukt til å betale når man studerer i utlandet?

Kvalifiserte utgifter for innmelding eller oppmøte på institusjonen faller normalt inn i en av disse tre hovedkategorier:

1. Undervisning, gebyrer, bøker, rekvisita og utstyr

Flertallet av utlandsutgifter består av undervisning, gebyrer og godkjente kost-og-board-utgifter, som er kvalifisert til å bli finansiert gjennom uttak fra en 529 plan for høyskolebesparende konto. Nødvendige lærebøker og rekvisita (som kan bli dyre veldig fort!) Er også dekket.

2. Rom og styret

Rom og brett inkluderer kostnadene ved leie (enten det er på eller utenfor campus) og mat. Utgiftene må være mindre enn eller lik rom- og styretillskudd fra høgskolen, dvs. kostnader for oppmøte (eller det faktiske beløpet som belastes av skolen dersom studenten bor på campus) for å bli vurdert som kvalifiserte utgifter. Også studenten må ha minst halvtidsmeldingsstatus for å kvalifisere, uansett om de bor på campus eller ikke.

IRS krever at for utgifter for rom og kost for å kvalifisere for 529 uttak, må de være en direkte utdanningskostnad. Hvis du tar ferie mens du studerer i utlandet og bor på et annet sted, vil ikke dette rom og kostnaden bli kvalifisert.

3. Datamaskiner, perifert utstyr, dataprogramvare og internettilgang

Tidligere måtte skolen spesifikt kreve datamaskiner, perifert utstyr, programvare og Internett-tilgang for å kunne vurdere disse som kvalifiserte utgifter.Med de siste endringene som observerer nødvendigheten av teknologisk utstyr i utdanning, er de alle ansett som kvalifiserte utgifter.

Hva kan A 529 ikke bli brukt til å betale?

Mens definisjonen av en "kvalifisert utgift" ser ut til å være altomfattende, er det mange utgifter som ikke dekkes som en kvalifisert utgift. Faktisk hevder mange mennesker feilaktig noen av disse utgiftene for å finne ut at de ikke er kvalifiserte utgifter, noe som kan føre til uventede skattepålegg.

Reise: Kostnader for å pendle til og fra skolen kvalifiserer ikke. Overraskende, er gass-, flypris- og busspris ekskludert fra transportkostnader. Et ord av forsiktighet - hvis du går på helgeturer eller spring-break-turer som ikke er relatert til pedagogiske aktiviteter borte fra studiet i utlandet, vil disse utgiftene ikke dekkes.

Idretts- og aktivitetsgebyrer: Utgifter for fritidsaktiviteter som sports- og fritidsaktiviteter kan ikke refunderes fra en 529-konto. Interessant nok, selv om mottakeren har et sportsstipendium, kan utgiftene knyttet til idrettsaktiviteter fortsatt ikke betales fra en 529-konto.

Studielån: En 529 konto kan ikke brukes til å betale tilbake studielån.

Visse elektronikk: Mens datamaskiner og programvare nå er tillatt som en kvalifisert utgift, er andre elektronikk tradisjonelt brukt til underholdning, for eksempel teaterutstyr, projektorer ikke kvalifiserte utgifter (med mindre varene spesifikt kreves av skolen for innmelding eller oppmøte).

Forsikring: Medisinsk utgift og helseforsikringspremie kvalifiserer ikke. Det er heller ikke internasjonale helsekostnader eller, ikke overraskende, utenlandske transaksjonsgebyrer. Slike ikke-støtteberettigede utgifter må regnes ut i totalprisen på turen.

Viktig informasjon om American Opportunity Tax Credit (AOTC) eller Lifetime Learning Credit - Utgifter som brukes til å kvalifisere for AOTC eller Lifetime Learning Credit må utelukkes fra kvalifiserte utgifter.

Når straffene gjelder

Ikke-kvalifiserte uttak er gjenstand for inntektsskatt, samt en 10 prosent straff på inntjeningsdelen av uttaket. Derfor er det viktig å være sikker på at du deltar i en IRS-kvalifisert utdanningsinstitusjon, utgiftene kvalifiserer, og du er innmeldt på minimum som en halv tid student. Det er sjeldne unntak å trekke seg uten straff, som veterans hjelp, delta i et amerikansk militærakademi, uførhet eller død.

Først må du være sikker på at utgiftene er kvalifiserte utgifter fra en kvalifisert utdanningsinstitusjon. Deretter må du sørge for at en kvalifiserende person pådrar utgiftene når kostnadene oppstod.

De kvalifiserte utgiftene må pådras av studenten i forbindelse med oppmøte eller innmelding på et universitet. Mens foreldrene kan betale den faktiske regningen, må gjelden selv tilhøre studenten.

Utbetalinger tatt fra en 529 plan må også tas i samme kalenderår at de kvalifiserte utgiftene blir betalt.

Hvis noen andre betaler utgiftene dine og du refunderer dem, er du fortsatt i stand til å trekke tilbake fra 529-planen din. Tilbaketrekningen vil generere en 1099 til deg som kontoinnehaver, og du må spore tilbaketrekningen tilbake til bekostning.

Du kan bruke 529 til å studere i utlandet hvis du følger reglene

Mens de fleste drømmer om å studere i utlandet og oppleve liv utenfor landet, forhindrer den høye prislappen som er knyttet til undervisning og rom- og styreavgift de fleste studenter fra å søke på utlandet. Heldigvis gir 529-planen deg håp ved at studentene kan spare penger på kvalifiserte utgifter, og kvalifiserte utgifter er størstedelen av studiekostnaden i utlandet. Gjør din forskning for å få en klar forståelse av hvor mye det vil koste, slik at du kan jobbe mot målet ditt.

Nøkkelpunkter for å huske

  • 529-distribusjonen må brukes til å betale for kvalifiserte høyere utdanningskostnader.
  • Utdanningsinstitusjonen må være berettiget til studentens amerikanske hjemsted.
  • Utlendingshøgskolen må være Tittel IV føderalt studenthjelp.
  • Studenten må minst være innmeldt som en halvtid student.
  • Når den brukes riktig, reduserer 529-planen byrden av denne dyre (men verdt) opplevelsen!
  • Fortell oss dine planer for hvordan du skal bruke din 529 plan for å studere i utlandet i kommentarene nedenfor!

Når den brukes riktig, reduserer 529-planen byrden av denne dyre (men verdt) opplevelsen!

Fortell oss dine planer for hvordan du skal bruke din 529 plan for å studere i utlandet i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar