Penger

Hvordan har jeg tjent $ 80 i gavekort ved å spille spill på min smarttelefon

Hvordan har jeg tjent $ 80 i gavekort ved å spille spill på min smarttelefon


I de siste årene har jeg brukt et medlems lojalitetsprogram som heter mPLUS Belønninger. Jeg oppdaget det først på Moviefone-appen og bestemte meg for å prøve det.

Jeg liker å få ting gratis (hvem gjør det ikke?), Men jeg var forsiktig. Til min overraskelse var jeg glad for å oppdage Jeg kunne få gratis gavekort bare for å bruke Moviefone slik jeg vanligvis ville!

Mens mPLUS Belønningsprosessen har forandret seg gjennom årene, er det hvordan dagens program fungerer.

Hva er mPLUS belønninger?

mPLUS Belønninger er det nye navnet på selskapet tidligere kjent som mPOINTS. Overgangen er fortsatt relativt ny, så du kan oppleve at ikke alle apputviklere har endret navnet de bruker.

Belønningsprogrammet betaler deg i "mPLUS-poeng" for å gjøre visse ting i favorittappene dine.

Du kan innløse disse punktene for gavekort til forhandlere som IHOP, Walmart og Starbucks, eller for fysiske belønninger, som en Kindle Fire, lululemon headband og mPLUS Rewards T-skjorter. Du kan også løse inn poeng for konkurranser oppføringer; En oppføring vil koste deg 100 poeng.

Hvilke apper tilbyr mPLUS belønninger?

Du kan tjene poeng gjennom mye av apper med dette belønningsprogrammet. Eksempler er Moviefone, Weather Channel, Crackle, Daily for Craigslist, New England Patriots og NexTrack.

Noen av dem er svært vanedannende, som Wheel of Fortune, Hologram Projector og andre "lær og tjene" apps.

Merk: Enkelte apper er bare tilgjengelige på en plattform. For eksempel tjener du bare poeng med noen apper på Android og ikke Apple.

Hvordan tjene mPLUS poeng

Du tjener poeng for hver "prestasjon", for eksempel å åpne en deltakende app (fem poeng), sjekke inn i appen fem ganger i uken (10 poeng) eller sjekke inn syv dager i uken (25 poeng).

Hver app tilbyr forskjellige prestasjoner og antall poeng. For eksempel betaler enkeltspørsmålspørsmål generelt fem til 10 poeng hver.

I Crackle, en gratis film- og TV-app (tenk, gratis Netflix som betaler deg), inkluderer prestasjoner å se en film (25 poeng) eller et TV-program (15 poeng). Hvis du legger til et TV-program eller en film i listen din for å se senere, blir det 10 poeng.

På den annen side belønner spill deg basert på hva du gjør i dem. For eksempel i Splat Da Bat (lik Flappy Bird) du tjener poeng for å krasje inn i stalagmittene og stalaktittene (fem poeng hver, opptil tre ganger).

Du kan finne og innløse poengene dine under Prestasjoner-fanen på mPLUS Rewards-portalen.

Hvordan komme i gang med mPLUS belønninger

Du kan Opprett en gratis konto ved å besøke mPLUS Rewards-portalen gjennom en hvilken som helst deltakende app. Du finner det vanligvis under "innstillinger" eller i menyen.

Du blir bedt om å registrere deg med din Facebook-konto eller e-postadresse. Det er det - du kan begynne å tjene poeng!

Det er gratis å oppnå poeng og innløse dem. Alle kan bli med i programmet, men du må være minst 13 år for å delta i konkurransen.

Navigere mPLUS belønninger i en app

Hvis du har prestasjoner, ser du et nummer på en gaveboks eller mPLUS Belønninger-symbol. Under profilbildikonet ser du ditt MPLUS belønningsnivå.

Dine poeng lagres på tvers av alle deltakende apper. Nivået er viktig bare fordi du får noen ekstra poeng for å nå hver ny. Under det er kontoinformasjonen din, inkludert hvor du skal endre passordet ditt og se tidligere ordrer.

Tilbake i hovedportalen er en annonse for uansett promo mPLUS Rewards kjører. Nedenfor er Oppnåelse og Belønninger faner. Fanen Prestasjon viser hva du kan gjøre for å tjene poeng. Når du har resultater, ser du et nummer på fanen.

Rewards-delen er hvor du bruker poengene dine, enten du velger Sweeps, Shop eller Donate.

Under feier, kan du skrive inn for å vinne ting som en ninja-blender, $ 300 Visa-gavekort og et $ 200 Walmart-kort. Hver oppføring koster 100 poeng.

Under Donere tab, kan du gi poeng i trinn på 100 til flere forskjellige legitime årsaker, inkludert Ronald McDonald House, American Røde Kors, American Cancer Society, Promover Pencils og mange flere.

Noen ganger legger mPLUS Belønninger ut en meningsmåling som spør hva som forårsaker at brukerne vil donere til, og deretter med den vinnende veldedighet.

Under Butikk fan, vil du se gavekort, Roku, Kindle Fire, treningsartikler og karma kort. Gavekortene endres med unntak av Starbucks, Walmart og Amazon, som du alltid vil se.

For de fleste forhandlere vil et $ 5 gavekort koste deg 12 500 poeng, en $ 10 koster 25 000 og et $ 25 kort koster 62 500.

Amazon er unntaket: Du kan også få et gavekort på $ 1 for 2000 poeng eller et gavekort på $ 2 for 5000.

Løse mPLUS-poeng

For å innløse, velg ønsket belønning, klikk "innløs", klikk "ja", og skriv inn CAPTCHA-koden og passordet ditt.

Hvis du løser inn en fysisk belønning, som en T-skjorte, vannflaske eller Roku, blir varen sendt til deg.

Når du løser inn poengene dine for et gavekort, får du en lenke via e-post. Hvis du ikke klikker koblingen etter tre dager, vil du bli sendt påminnelser om noen dager til du gjør det.Når du klikker på det, vil du motta en bekreftelsesemail fra mPLUS Belønninger og få gavekortet ditt via din registrerte epost tre virkedager senere.

To store ting: Gavekort utløper aldri og Du kan selge dem for kontanter på en gavekortsted!

Jeg pleier å innløse poeng for Amazon, Starbucks og Walmart gavekort. Walmart vil også konsolidere gavekortskodene på et plastkort. Bare fortell kassereren du vil kjøpe et gavekort for beløpet (dvs. kjøp en $ 5 kort) og betal med poengkortet ditt (fortell dem at du betaler med gavekort).

Gavekortets innløsningsgrenser er avhengig av gavekortets betegnelse. For eksempel, du kan innløse et gavekort på $ 5 en gang i uken, mens du bare kan innløse et $ 25 kort en gang i måneden.

Hvis du ikke vil innløse poengene dine for gavekort, kan du velge å legge inn en konkurranse. Når du går inn 20 ganger, får du et gratis $ 1 Amazon-gavekort.

Utløper mPLUS-poeng?

Angivelig.

mPLUS belønninger sier poeng kan utløpe etter 90 dager med inaktivitet, men jeg har ikke hatt dette skje med meg. For å være trygg anbefaler jeg å logge inn og kreve en prestasjon minst en gang hver 90 dag.

Andre mPLUS Belønninger Tips

Her er noen andre strategier jeg har prøvd og ressurser som har hjulpet meg med å få mest mulig ut av mPLUS Belønninger.

mPLUS Belønninger Support

Facebook-grupper som mPOINTS Rockstars tilbyr tips og triks som kan hjelpe deg med å tjene flere poeng. MPLUS Rewards brukerstøtte er også en god ressurs.

Hvis kontoen din er suspendert på grunn av flere brukere i husstanden, kontakter selskapet deg. Bare svar med informasjonen du ber om, og husstandskontoene dine vil bli gjennomgått og, hvis godkjent, fryste.

Utsolgt gavekort

Hvis du vil ha et gavekort som for øyeblikket er utsolgt, vent noen dager eller sjekk Sprekk eller Værkanal for å se om de har blitt gjenopprettet. Amazon, Starbucks og Walmart gavekort noen ganger ikke vises i de andre appene.

Etter hvert som programmet blir mer populært, har jeg funnet ut at belønningene raskt etterfylles.

Tjen flere poeng med mPLACES og mTHOUGHTS

For å tjene poeng raskere, last ned appen mPLUS Places og få belønnet for å sjekke inn på favorittsteder. Bare i forrige uke løst jeg inn poeng for et $ 10 Amazon-kort. Jeg er allerede tilbake til over 6000 poeng, og det skyldes for det meste denne appen.

Du har 25 innsjekkinger tilgjengelig. Du kan også samle gaveesker hver time, og sjekke inn på hvert sted en gang i timen. Ulike steder har forskjellige innsjekking, og de fleste mor-og-pop-butikker gir ikke poeng.

Verdiene endres nå og da, men du tjener vanligvis minst 10 poeng når du sjekker inn. Dette betyr at du kan tjene minst 250 poeng per dag hvis du sjekker inn til 25 steder!

Noen kjedebedrifter tilbyr 25, 30 eller 50 poeng for innsjekking. Cricket Wireless er en sponsor og en innsjekking er nesten alltid verdt mer enn 10 poeng. Du kan også knytte din Cricket-konto til mPLUS Rewards-kontoen din og tjene belønninger for å gjøre ting som å legge til en linje eller av og til betale regningen.

Jeg har nylig lært om mTHOUGHTS-appen, som gir deg poeng for å dele dine meninger.

Jeg har ikke kvalifisert for noen undersøkelser ennå, men Du kan tjene så mange som 4.000 poeng for hver undersøkelse du har fullført på mTHOUGHTS, så jeg er håpløs!

Spesielle kampanjer

På forskjellige tidspunkter av året vil mPLUS Belønninger tilby ekstra poeng for bestemte oppgaver, for eksempel å laste opp kvitteringen for utfylling i løpet av november. Du kan også tweet fra appen og delta i avstemninger for å tjene poeng.

Er mPLUS belønninger verdt det?

Samlet sett bruker jeg noen timer på mPLUS belønninger i uken. Noen ganger er det fem minutter å spille et spill, og noen ganger er det 30 minutter å samle prestasjoner jeg har tjent.

Jeg liker virkelig programmet, og min erfaring har vært bra. På den tiden jeg har brukt det, har jeg tjent $ 80 i gavekort, og søsteren min har tjent omtrent det samme.

Du må sette mye tid på det for å få mer ut av det, men selv fem minutter om dagen får du noe, bare ikke så fort som om du brukte mer tid på det.

Din sving: Har du prøvd mPLUS belønninger? Hvis ja, hva er noen av belønningene du har hevdet?

DeeAnn Lehman ble reist i et penny-pinching hjem hvor hardt arbeid, sparsommelig shopping og kupong var normen. Hun er en freebie junkie som liker å finne morsomme og interessante måter å tjene ekstra penger på.

Skrive Inn Din Kommentar