Investere

Den beste megleren for en tillitskonto

Den beste megleren for en tillitskonto

Jeg skrev for en måned siden hvordan jeg åpnet en tillitskonto for den tilbakekallbare levende tilliten vi opprettet som en del av vår bo planlegging. Vel, å skape tilliten var trinn ett, og i det siste har vi jobbet med å utøve tilliten (som betyr at vi flytter alle eiendelene til tilliten).

For noen ting, som å overføre huset vårt, tok vår advokat seg av det. For andre ting, som våre investeringer, måtte vi ta vare på det. Og etter å ha gått gjennom prosessen, ble jeg overrasket over hvor vanskelig det var å få en megler til å åpne en tillitskonto og deretter overføre alle våre forskjellige eiendeler og kontoer til den.

Dessverre virker det som om å ha en tilbakekallelig levende tillit ikke er like vanlig som den burde være. Og det er enda mer sjeldent at folk har en meglerkonto (og ikke en IRA) som eies av en tillit.

Prosessen med å åpne en trustkonto

For det meste kan hver megler åpne en tillitskonto for deg - men det overraskende jeg oppdaget var hvor uvillig flere meglere gjorde det. Du tror at hver megler (online og offline) vil ha virksomheten. Det var bare ikke tilfelle. Jeg hørte flere unnskyldninger, men jeg kunne fortelle årsaken til at de ikke ønsket å håndtere det.

Når du skal åpne en konto for tilliten din, må du gå inn på kontoret, eller du må poste i alle dine papirer. Uansett grunn, kan du IKKE åpne en tillitskonto online. Selv på nettsteder som Fidelity, kan du bare skrive ut søknaden - du må fortsatt sende den inn.

Jeg fant at det å gå inn på kontoret var en bedre innsats uansett, fordi papirarbeidet er forvirrende. Mitt gjetning er, hvis du sendte det inn, ville du sannsynligvis måtte gå inn på kontoret likevel for å fikse det opprinnelige programmet. Så lagre deg selv og gå inn på kontoret. Det er en av grunnene til at vi anbefaler Fidelity og TD Ameritrade som våre rabattmeglere - de tilbyr ikke bare lave priser (og gratis i noen tilfeller), men de har filialer i de fleste byer som kan hjelpe med dette.

Endelig er det bare å åpne kontoen. Deretter må du overføre eiendeler til din nye konto. Og du trenger virkelig megleren til å hjelpe deg med dette, fordi jeg var overrasket over å se hvor vanskelig overføringsprosessen var. Den store hang-upen som de fleste kontoer møtte var navnet: Vi flyttet fra individuelt navngitte kontoer til tilliten.

Uansett årsak, et par kontoer vi hadde hos en annen megler, likte ikke dette og ga oss problemer som tok litt å løse. Vi måtte sende det kopier av våre fødselsattest og andre dokumenter for å lette overføringen, som jeg aldri har hatt å gjøre med før.

Etter å ha gått gjennom prosessen, ønsket jeg å markere de beste meglerne jeg opplevde, og den jeg valgte for min tillitskonto.

Den beste aksjemegleren for en tillitskonto

Jeg så virkelig på tre forskjellige meglere da jeg gikk om å åpne min tillitskonto. Jeg så egentlig ikke på de billige investeringsstedene jeg har nevnt før, fordi jeg trengte mer med min tillitskonto enn billig opsjonshandel. I tillegg har de fleste av dem ikke grener - de er billige fordi de er nesten utelukkende online.

gjengivelse

Fidelity startet som mitt første valg for å åpne en tillitskonto, fordi jeg har brukt dem før med min mors tillitskonto og jeg liker virkelig grensesnittet. Imidlertid ble papirarbeidet utfordrende, og jeg bestemte meg for å se på andre alternativer. Jeg til slutt endte med å bestemme seg for å gå med Fidelity, og jeg er glad jeg gjorde - de reiste virkelig den ekstra innsatsen for å sikre at alt gikk greit.

Plus, de tilbyr provisjonsfrie handler i 2 år når du åpner en ny konto. Sjekk det ut.

TD Ameritrade

TD Ameritrade var en annen megler jeg så på, rett og slett fordi jeg elsker deres lave kostnader, og de har noen kontorer. TD har også de enkleste nettstedene for å åpne en tillitskonto, som var hyggelig. Vi elsker også TD Ameritrade fordi de tilbyr en gratis IRA, så jeg håpet at det ville være noe lignende med deres tillitskontoer. Til slutt gikk vi med Fidelity, men TD Ameritrade var en sterk runner-up.

Sjekk ut TD Ameritrade her.

E * Trade

E * Trade var mitt tredje valg for en tillitskonto fordi jeg bruker E * Trade til min Solo 401k. Vi fant E * Trade å tilby den beste Solo 401k-planen, så vi vurderte dem sterkt for å åpne en tillitskonto. De trengte mye papirarbeid og gikk i hovedsak til et kontor, men det som holdt meg tilbake var deres høyere provisjonspriser og brukervennlighet. Kort av vår Solo 401k, alt annet vi har er hos Fidelity. Men hvis de fleste av våre investeringer var på E * Trade, ville vi vurdere det enda mer.

Sjekk ut E * Trade her.

Sporing av vår tillitskonto

Endelig er det viktig at vi sporer våre kontoer. Jeg gir Personal Capital en annen prøve, og jeg vil dele hvorfor i et annet innlegg, men jeg liker dem igjen for online porteføljestyring. Hvis du ikke har prøvd Personal Capital (som ergratis), Anbefaler jeg at du ser om deres gratis programvare fungerer for deg.

Har du en tilbakekallelig levende tillit? Har du en megler som du liker for din tillitskonto?

Skrive Inn Din Kommentar