Penger

Å donere min familie ekstra ting er mer lukrative enn å selge den. Her er hvorfor

Å donere min familie ekstra ting er mer lukrative enn å selge den. Her er hvorfor

Vi amerikanere har mange ting.

En undersøkelse bestemte at det gjennomsnittlige amerikanske hjemmet hadde 300 000 elementer. En annen avslørt en av 10 amerikanere har lagringsplass på stedet, selv om den gjennomsnittlige hjemmestørrelsen har tredoblet seg de siste 50 årene. Å tjene penger ved å rydde ut noen av de greiene gir mye økonomisk sans.

Når det gjelder å selge ting på nettet, har du mange alternativer: Craigslist, eBay, Facebook garasje salg grupper, hage eller garasje salg, eller sendingssteder eller butikker.

Jeg har brukt disse forskjellige metodene de siste fem årene. Men jeg kom nylig til en realisering: Som freelancer kan det gi mer økonomisk sans for meg å donere varene til veldedighet i stedet for å selge dem.

Å tjene penger kan også koste deg

Rummage eller garasje salg er ofte spioneringen som enkle måter å tjene penger på, og jeg har holdt flere gjennom årene.

Men jeg vil være ærlig - når jeg skjønte hvor mye tid jeg tilbrakte med å få varene klare, satt opp og satt der, for ikke å snakke om å rydde opp, skjønte jeg Jeg kunne ha brukt de timene som skriver for klienter. Jeg er sikker på at jeg ville ha tjent mer enn $ 200 i salvelsalget brakt inn. Eller enda bedre, jeg kunne ha avslappet og brukt tid sammen med familien min.

Et annet eksempel er forsendelsesbutikken hvor jeg tar varene mine. Den ligger 20 minutter unna, og jeg kan sjekke online for å se hvor mye penger jeg har gjort. Min nåværende kontosaldo er $ 2,50; Jeg antar at alle klærne jeg tok inn i begynnelsen av sommeren ikke selger. Kjøring til den andre siden av byen og tilbake akkurat nå er ikke verdt $ 2,50.

Deretter er det min siste eBay-salgserfaring. Min sønn er en Boy Scout, og jeg hadde noen odds og ender - tenk merker og nakkebånd - jeg trodde jeg kunne selge for litt penger. Jeg tok feil.

Ebay foreslo jeg liste det første elementet på 99 cent, som jeg gjorde, og noen kjøpte den. Men da jeg inkluderte kostnaden for emballasje, pluss eBays selgeravgift, skjønte jeg at jeg tapt penger på avtale.

Dette har imidlertid sannsynligvis å gjøre med elementene jeg solgte; Jeg har solgt smykker på eBay tidligere og gjort et godt fortjeneste.

Til slutt, la oss innse det: Selge ting selv kan være et problem.

Med eBay må du sende varer til deres destinasjoner, og med Craigslist eller Facebook-grupper må du ordne en opptakstid og et sted. Noen ganger er møtestedet nær huset ditt. Andre ganger er det ikke.

Og så er det de uunngåelige no-shows, som setter deg rett tilbake i begynnelsen. Noen ganger er det ikke verdt å spore noen ned for å møte og bytte ut et element for $ 5 eller $ 10.

Hvorfor velger jeg å donere i stedet

Selv om familien min er solid i middelklasse, og vi har to barn og foretar boliglånsbetalinger (de to sistnevnte er gode skattefradrag), betaler vi tusenvis av dollar i skatt hvert år på grunn av freelance-skriving.

Det fikk meg til å tenke: Hva om jeg økte familiens velgørende inntekt? Det ville hjelpe oss å komme skatt tid, ikke sant? Vi donerer allerede til vår kirke og noen veldedige organisasjoner, så dette vil legge til totalt.

Ved å donere elementene i stedet for å selge dem, kan vi kreve dem som et veldedig fratrekk på våre skatter.

La oss se på klærne jeg tok til forsendelsesbutikken som et eksempel. Hvis jeg anser verdien for å være $ 30, det er $ 30 min mann, og jeg kan inkludere i vår veldedige fradrags kolonne i slutten av året. Som fradragene legger opp, minker vår samlede inntekt - som forhåpentligvis fører til lavere skattebetalinger.

En annen grunn til at donere vinne ut

Å donere varer til veldedighet har også en annen fordel enn å senke min skattebetaling og spare meg tid: Det får meg til å føle meg bra.

Vårt samfunn har et stort non-profit som gir klær til trengende familier, gratis. Det er hyggelig å vite at noen fordeler direkte fra vår donasjon.

Vi donerer ikke-klær til ikke-profitt som selger dem for å støtte opplæringstilbud for funksjonshemmede eller et lokalt kvinners husly. Organisasjonene kommer til vårt hjem og plukker opp donasjonene - en annen timesaver. Det er en vinn-vinn: Vi blir kvitt våre ting, og vi hjelper noen andre.

Din sving: Hva tror du? Er donere varer til veldedighet og hevde skattefradrag bedre enn å prøve å selge varene selv?

MaryBeth Matzek er frilansskribent og opptatt mor med to tweens. Følg henne på Twitter på @ 1bizzywriter.

Skrive Inn Din Kommentar