Penger

Jeg skulle ønske jeg visste om dette før jeg betalte tilbake $ 30.000 i studielån

Jeg skulle ønske jeg visste om dette før jeg betalte tilbake $ 30.000 i studielån


Da jeg dro fra University of Colorado, jobbet jeg med en politisk kampanje, som var en fantastisk jobb, men det betalte bare $ 12 i timen.

Jeg visste at jeg ikke ville være i stand til å betale ut min $ 30.000 av studielån på den inntekten. Faktisk, da jeg ringte studielånetjenesten min for å finne ut om alternativene mine, var den laveste betalingen de tilbød meg 250 dollar i måneden, og det knapt dekket interessen!

Det var ingen måte jeg kunne betale 250 dollar i måneden, så i stedet bestemte jeg meg for å utsette lånene mine - det føltes som mitt eneste alternativ. Dette betydde at jeg ikke måtte gjøre månedlige innbetalinger i noen år, men Jeg har også lagt til tusenvis av dollar i interesse for lånene mine i løpet av min utsattelse.

Når jeg begynte å tjene en bedre inntekt, begynte jeg å betale tilbake studielånene mine raskere. Da denne bloggen ble mer vellykket, hjalp det meg med å betale hver eneste krone av studielånene mine - alle $ 30.000 av dem. Jeg er nå heldig nok til å være lånfri!

Men renten min var absurd høy: 8%. Jeg skulle ønske jeg hadde kjent å refinansiere studielånene mine fordi jeg kunne ha spart mye penger.

Så jeg var ganske psyched for å høre om et nytt alternativ for refinansiering kalt CommonBond. Jeg skulle ønske jeg hadde tilgang til eller visste om et program som dette da jeg var rett ut av skolen! Jeg håper det kan hjelpe noen av dere til å unngå å betale så mye interesse som jeg gjorde.

Hva er refinansiering?

Hvis du prøver å betale tilbake studielån akkurat nå, bør du helt sikkert se på refinansieringsalternativer.

Selv om du ikke går med det alternativet jeg foreslår, kan du finne ut om refinansiering - du kan spare en betydelig sum penger på renter i løpet av tilbakebetalingstiden, og eventuelt redusere betalingen. Spesielt når du er en ny grad, teller hver øre!

Refinansiering betyr i utgangspunktet at du jobber med et selskap for å få et helt nytt lån og rentenivå.

Selskapet betaler dine føderale lån og bringer lånet over til seg selv, så du skylder det selskapet i stedet for den føderale regjeringen eller det private selskapet. Denne refinansieringen gir deg ofte lavere rente og lavere månedlig betaling, avhengig av vilkårene du er enige om.

En av de raskest voksende selskapene som hjelper studenter med lånefinansiering er CommonBond.

CommonBond grunnlegger, David Klein, fant studentlånprosessen å være helt vanskelig og frustrerende - hvem ville ikke ?! - da han søkte om lån til å delta i handelshøyskolen. Så han, sammen med to av hans handelsskole klassekamerater, medgrunnlagde CommonBond da de ble uteksaminert.

Deres mål er enkle: De ønsker å gjøre studentlønnets tilbakebetaling enklere og behandle sine kunder virkelig, veldig bra.

Hva er forskjellig fra CommonBond?

La oss se på hvordan arbeidet med CommonBond ville ha hjulpet meg, tilbake da jeg først begynte å betale tilbake studielånene mine.

Som nevnt hadde jeg $ 30.000 av studentlånsgjeld på 8% rente. Den laveste månedlige betalingen jeg kunne få, var $ 250 i måneden, som var høy nok til å få meg til å utsette studielånene mine. Som et resultat betalte jeg tusenvis av dollar i ekstra rente på disse lånene i løpet av fristen.

De fleste studenter som tar ut føderale lån i dag, vil ha en rente på 4,29% (et tall som svinger fra år til år), og de fleste studenter vil ha en rente på 5,84% eller mer. Renter for private studielån kan være enda høyere enn det.

CommonBond sier at det kan tilby slike lave renter fordi den tror på kundenes evne til å betale tilbake sine lån. Fordi grunnleggerne av CommonBond var studenter selv, vet de at studentene ikke vil ha urimelig rente. De vil bare kunne låne penger til skolen og betale det tilbake.

La oss bruke min gjeld som et eksempel for å se potensielle besparelser. Si at jeg gjorde minimum månedlig betaling over hele løpet av lånet mitt. Jeg ville ha betalt mer enn $ 30 200 i interesse alene.

Registrering med CommonBond ville ha hjulpet meg med å få tilgang til faste priser så lave som 3,74% (eller enda lavere variable priser). I stedet for å gjøre de hypotetiske minimumsmånedlige utbetalingene i 20 år, Jeg ville ha hatt en lavere månedlig betaling, betalte lånene mine fem år raskere og sparte nesten 21000 dollar i renter.

Hva? $ 21 000 ?! Det er en INSANE mengde penger å kaste ut av vinduet.

Jeg kan aldri motstå å gjøre disse typer beregninger. Hvis du er som meg og elsker å se alle detaljene, her er et diagram jeg opprettet med en studentlån kalkulator:

Mens CommonBond pleide å være tilgjengelig bare for studenter på utvalgte skoler, har selskapet utvidet til å tilby refinansiering til bachelor og utdannet alumni på mer enn 2000 skoler.

Min favoritt del: CommonBond lar deg gi tilbake

Jeg handler om å få din egen personlige økonomi i orden. Men når du kan gjøre det, samtidig som det hjelper andre som trenger det ... det var derfor dette firmaet virkelig fikk øye med meg.

CommonBond forventer å donere $ 200 000 i år til Løfteblyanter, som finansierer utdanning og bygger skoler i utlandet for barn.

Løfteblyanter sikrer at alle pengene som doneres online går direkte mot å hjelpe barn i andre land, går i skole.Siden begynnelsen i 2009 har Pencils of Promise bygget 304 skoler og bidratt til å utdanne mer enn 33 500 studenter, og CommonBonds donasjon vil bidra til at antallet vokser.

Skal du refinansiere studielånene dine?

Hvis du vil frigjøre penger hver måned for å bruke for andre ting som å investere, reise eller bare til slutt bygge opp et nødfond, kan det være verdt å vurdere å refinansiere studielånene dine med CommonBond. Du kan gå bort med en lavere månedlig betaling og betale dine lån raskere, noe som betyr at du legger mindre av dine hardt opptjente dollar mot interesse.

Jeg skulle ønske jeg hadde kjent om et alternativ som dette da jeg sliter med å betale min studentlånsgjeld. Men å fortelle deg om det er det nest beste!

Hvis du vil lære mer om CommonBond eller få et rentesats, tar det omtrent fem minutter - klikk her. Og la oss få vite hvordan det fungerer for deg!

Din sving: Har du refinansiert studielån, og hvor mye sparte du? Hvis du ikke har det, vil du vurdere å prøve det?

Sponsoropplysning: En stor takk til CommonBond for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!


Skrive Inn Din Kommentar