Penger

12 rare (men helt lovlige) måter å tjene ekstra penger i Canada

12 rare (men helt lovlige) måter å tjene ekstra penger i Canada

Penny Hoarder deler ofte fleksible måter amerikanere kan tjene penger hjemmefra, men vi kan ikke glemme deg, våre vennlige nordlige naboer.

Dessverre er noen av de pengeproduserende mulighetene vi vanligvis deler ikke tilgjengelig i Canada. Men du har fortsatt mange alternativer, så vi legger sammen en liste over måter å lage en ekstra kanadisk dollar.

Hvordan tjene penger i Canada

Vi kjempet gjennom alle våre tips for å filtrere ut de beste fleksible måtene å tjene penger på i Canada. Du kan gjøre mange av disse uten å forlate ditt hjem.

1. Del hva som står i kjøleskapet ditt

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Vel, nå vil det vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

2. Fyll ut dette mens du ser på TV

Vi skal være ekte her: Survey nettsteder er ikke vår favoritt måte å tjene ekstra penger, fordi det er vanskelig å pose mye. Men hvis du bare henger ut og ser på TV, hvorfor ikke klikk på noen knapper på telefonen din og slå ledig tid til penger?

Her er noen av våre favorittsteder for å tjene penger på fritiden din:

  • VIP Voice tilbyr spørreundersøkelser som er relativt raske å fullføre og belønne deg med poeng du kan da innløse for kontanter eller gavekort.
  • Opinion Outpost: Hva skiller dette fra andre undersøkelsessider, det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10.000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!

3. Få betalt for å komme i form

Lytte. Å miste vekt og komme i form er lettere sagt enn ferdig.

Men vil litt penger motivere deg?

Det motiverer Marcie Hagner, 44, som har satset på sine vekttapsmål gjennom HealthyWage. Hvis hun kan miste 50 pundene hun satser hun kunne, vil hun lomme $ 862.

"Penger er en stor motivator for meg," sier hun. "Spesielt fordi jeg ikke har mye. Jeg vil ikke gi noen $ 500, spesielt for noe jeg kan kontrollere og gjøre. "

Les mer om hvordan hun finner Motivasjon til å gå ned i vekt gjennom HealthyWage.

4. Oppgi ekstra plass på Airbnb

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
  • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

5. Tutor Kids (Fra Bak En Dataskjerm)

Visste du at du kan veilede barn - uten å forlate huset ditt? Og uten at de kommer inn i huset ditt?

Angela Brumbaugh er en lærer fra QKids. Hun lærer 36 halvtimer økter i uken og gjør opp til $ 20 i timen.

"Læreplanen er satt for deg før klassen, og jobben din er å bare veilede barna gjennom leksjonen, gi veiledning, smiler og tonn oppmuntring," sier hun. Det er en stor fordel for mange: Ingen leksjon planlegging.

QKids er en nettbasert læringsplattform som har eksistert siden 2015. Det er fokusert på å undervise engelsk som et morsmål for studenter mellom 5 og 12 år. Akkurat nå er det ansatt.

Her er de grunnleggende kvalifikasjonene:

  • Du må være en engelsktalende engelsktalende basert i USA eller Canada.
  • Du bør ha en bachelorgrad eller være påmeldt i et universitetsprogram.
  • Du må være tilgjengelig for å lære minst seks timer i uken. Det er 12 halvtimersklasser.
  • Du må vurdere deg selv digitalt litterat, ha en utadvendt personlighet og vis lidenskap i klasserommet.
  • Tidligere lærerfaring er foretrukket, men ikke nødvendig.

6. Kjør med uber

Nyt å finne den beste ruten rundt i byen? Hvorfor ikke prøve å få betalt for det?

Som en føreren partner med Uber, du lager din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på: Du må være minst 21 år, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse (tre år hvis du er under 23 år), har et gyldig førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

Også din bil må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

7. Tjen opptil $ 60 per time som deltid Bokholder

Betyr $ 60 en time lyd tiltalende? Hva med friheten til å jobbe eksternt mens du hjelper andre til å lykkes?

Det er fordelene med å jobbe som bokholder, sier Ben Robinson, en sertifisert offentlig regnskapsfører og bedriftseier som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers gjennom sin online kurs, Bookkeeper Business Launch.

Og nei, du trenger ikke å ha en CPA for å lykkes i denne virksomheten. Faktisk, alt du virkelig trenger er anstendig datakompetanse og en lidenskap for å hjelpe bedriftseiere takle virkelige problemer.

Det er en flott mulighet for mødre som ønsker å jobbe deltid, tusenårige som bare er ute av college og alle som ønsker å ta med ekte penger mens de jobber hjemmefra.

8. Rengjør søkemotorfeil

Søkemotorer bruker kompliserte algoritmer for å bestemme resultatene du ser. Men de får ikke alltid det riktig ...

De er faktisk fulle av feil, så bedrifter trenger virkelige mennesker å se på resultatene og dømme dem for kvalitet, relevans og nytte. Det er der du kommer inn.

Du kan finne søkemotor evaluator jobber gjennom Lionbridge. Du tar en kvalifiseringstest, og noen selskaper utfører også et telefonintervju. Når du er akseptert, kan du sette din egen tidsplan og jobbe så mye eller lite som du vil.

9. Arbeid hjemmefra som transkripsjonist

Transskribere krever lite eller ingen tidligere erfaring og tilbyr fleksible timer og arbeidsbelastninger. I tillegg kan du gjøre det hjemmefra.

Arbeidet lyder enkelt: Lytt til lyd og skriv hva du hører. Men det kan være repeterende og krever mye oppmerksomhet på detaljer.

Men lønnen er et ganske godt salgsargument: Tjen rundt $ 15 til $ 25 per time for generell transkripsjon, og mer hvis du lærer å spesialisere seg på det juridiske eller medisinske feltet.

10. Gå Se en film

Hvis du vil bli betalt for å se på filmer, fyll ut et søknad med mystery shopping selskapet Market Force Information.

Søknaden er bare noen få spørsmål lenge, og nesten alle i USA og Canada er kvalifisert.

Når du er akseptert som revisor, må du holde øye med e-postvarsler for nye oppdrag i ditt område. Du kan godta eller avslå noen oppdrag - så hvis en film ikke engang er verdt å se på for $ 30, trenger du ikke se den.

In-theatre-sjekker kommer ikke med store betalingsdager, men du får en gratis film og tjener omtrent $ 10 til $ 20 en time for din tid.

11. Selg dine iPhone-bilder

De gjennomtenkte bildene du tar, kan få deg mer enn bare Instagram-liker.

Last opp iPhone-bildene dine til arkivfotosider. Mange av dem prøver å komme seg bort fra det "perfekte" bildet og ser etter mer realistiske bilder. Etter en rask opplasting får du en e-postvarsling når noen kjøper arbeidet ditt.

Du vil sannsynligvis ikke bli millionær; nettsteder som Foap betaler omtrent $ 5 per kjøp. Men hvis du har et bedre kamera, kan du sette opp spillet som Eliza Snow, som sluttet sin bedriftens jobb til å selge lagerfotografier på heltid.

12. Barnevogn Nets hus

Hvis du føler deg røysom, henger du ut i et nytt rom - kanskje i en ny by eller et nytt land.

Vurder huset sitt. Du kan tjene store penger ved å holde noens husfirma. Det er mange nettsteder der ute som hjelper deg med å finne den perfekte konserten også. Sjekk ut noen av disse huset sittende markedsplasser.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar