Penger

Panda Express serverer opp 4000 stillinger i juli i løpet av ukes lang karrierehendelse

Panda Express serverer opp 4000 stillinger i juli i løpet av ukes lang karrierehendelse

Sulten for en jobb i restaurantbransjen? Panda Express serverer dem.

Ønsker å fylle 4000 nye jobber, holder den panda-themed kinesiske restaurantkjeden sin andre årlige Panda Career Event. Den ukelange massive jobbmessen går fra 18-24 juli på 400 steder i USA og Canada. Interesserte søkere kan registrere seg for intervjuer på et nærliggende sted.

"Vi ser frem til å oppdage kandidater som har de ubehagelige egenskapene til grit, nåde, gi og ydmykhet - de er verdiene vi pris og ser hver dag på våre Panda Express-restauranter," sa Leonard Yip, Panda Restaurant Groups sjefperson, i en pressemelding.

Panda Express er et eksempel på en sann innvandrer suksesshistorie. Andrew og Peggy Cherng åpnet sin første restaurant etter emigrering fra Kina. Trettiifem år senere har den familieeide kjeden over 35 000 medarbeidere og legger over hundre steder i året.

I 2017 investerte Panda Express 200 millioner dollar i sine ansatte, uttalte pressemeldingen. De pengene har bidratt til en ganske omfattende fordelerpakke.

Ansatte kan forvente en start timelønn minst 50 cent over minimumslønn, betalt tidsavbrudd, helseforsikring og stipendlønn eller studiegodtgjørelse for kvalifiserte studenter.

Så ta en jobb mens det er varmt. Eller, du vet, legg det i kjøleskapet og lagre det for i morgen.

Adam Hardy er en redaksjonell assistent hos The Penny Hoarder. Han lever av en diett av foreldede ordspill og iskaffe. I likhet med pandaer er han en klumpete vegetarianer. Les hans full bio her.

Skrive Inn Din Kommentar