Penger

7 Entreprenører som gjorde morsomme ideer til innovative bedrifter

7 Entreprenører som gjorde morsomme ideer til innovative bedrifter

Dette innlegget ble levert av HP Matter. Innholdet og meningene som er uttrykt nedenfor, er den av The Penny Hoarder.

Hva er idéøkonomien? Og enda viktigere, hvordan kan du bruke den til å tjene penger?

Vel, hver virksomhet starter med en ide. Noen ganger kommer denne ideen som en måte å løse et problem på. Selvhjelpsstangen, for eksempel, løste problemet med å ta langdistanse-selvbetjeninger. Andre ganger er ideen bare for moro skyld. Hva om stearinlys luktet som fersk pizza i stedet for friskt sengetøy?

Når du jobber i Ideøkonomien, tar du ideer, legger til nyskapning og skaper penger.

Disse virksomheten er ofte forstyrrende, noe som er en fancy måte å si at de forandrer måten vi gjør ting på, som hvordan så mange byboere bruker Uber i stedet for drosjer. Du overraske, glede og gi noe folk ikke engang visste at de ønsket.

Vi skriver om mange interessante og morsomme måter å tjene ekstra penger, men i dag skal vi ta en nærmere titt på ideøkonomien, og hvordan å slå en ide inn i en bedrift. HP Matter har en ny videoserie, Velkommen til Ideøkonomien, det handler om banen fra idé til bedrift, så bruk det - og dette innlegget - som veiledning og inspirasjon.

Som Meg Whitman, administrerende direktør i HP, sier det, "[I ideøkonomien] er suksess definert av evnen til å gjøre ideer til verdi raskere enn konkurrentene dine."

Her er vårt store spørsmål for deg: hva er din ide, og hvordan kan du gjøre det til en pengeproduksjon?

Inspirerende Eksempel # 1: Selfie Sticks

Ordene "selfie stick" er nå en del av alles ordforråd, så det er vanskelig å huske at det var bare 2014 da Good Morning America kalt Selfie on a Stick "hotteste 2014 ferie gave".

Selfie on a Stick ble lansert av Jacqueline Verdier og Dominic Suszanski etter at de så noen turister ved hjelp av en selvpinne mens de reiste i Asia. Da duoen ikke kunne finne en selvpinne som var tilgjengelig for kjøp, bestemte de seg for å lage sine egne - og selfie-stick-virksomheten ble født. De løste sitt eget problem, og hjalp mange av oss med å løse våre.

Ta bort: Hva daglig problem trenger du å løse? Kanskje det er ideen din.

Inspirerende eksempel # 2: Pet Detectives

Hva gjør du når hunden din går tapt? Sett kjæledyrdetektiver på saken! Pet detektiver utforske nabolaget ditt og bruk alt fra trente hunder til rettsmedisinske verktøy for å finne kjæledyret ditt og ta med din furry venn hjemme.

Ta bort: Hvilke spesielle ferdigheter har du som kan hjelpe andre med å løse problemer? Kanskje det er ideen din.

Inspirerende eksempel nr. 3: Man-bokser

Du trenger ikke å være et forretningsmiljø for å ha en god ide. Du trenger ikke engang å være i videregående skole. Da Hart Main var 13, lanserte han Man Cans, som er - du gjettet det - de pizza-duftende stearinlysene vi nevnte tidligere. Noen av dem lukter også som bacon.

Hoved ideen ble født da han ble lei av søsters "girly-duftende" stearinlys. Han ville ha et stearinlys som luktet som noe han likte, og så begynte han å lage stearinlys ut av hjemmet kjøkken og slått sin pizza-duftende lysidee inn i en bedrift.

Ta bort: Hva hverdagen du ønsker var formet / luktet / smakt på veien du som? Kanskje det er ideen din.

Inspirerende eksempel nr. 4: Lei kyllinger

Det er mange urbane bønder der ute, drømmer om å sette en flokk kyllinger i bakgården deres. Tyler Phillips og Diana Samata of Rent a Coop gir disse menneskene en sjanse til å sjekke ut kyllingbrukets liv uten å måtte forplikte seg til en egen brød.

Ja, Lei en Coop kan du leie kyllinger for å teste ut om du vil gjøre en full investering i bakgårdsoppdrett. Dette er bare en av de flere kyllingutleieene der ute, forresten.

Ta bort: Hvilken hobby eller livserfaring vil du "leie før du kjøper?" Kanskje det er ideen din.

Inspirerende eksempel nr. 5: Crossy Road

HP Matter Velkommen til ideen økonomien merker det Ny teknologi er ofte en stor del av å skape en vanlig ide til en vellykket bedrift. Da Matt Hall opprettet den populære appen Crossy Road, brukte han teknologi til å lage et spill som gledet seg og underholdt brukere - og tjente app-utviklerne 10 millioner dollar i de første 90 dagene.

Hall modellerte Crossy Road etter andre vellykkede apps som Flappy Bird. Han og hans utviklingsteam studerte andre populære apper for å finne ut hvilke funksjoner som ble hentet inn i de fleste brukere, og lagt til lignende funksjoner - som ulåste tegn - til eget spill. Dette fokuset på "hva som gjør et spill moro" bidro til å gjøre Crossy Bird en hit.

Ta bort: Hvordan kan du underholde og glede folk? Kanskje det er ideen din.

Inspirerende Eksempel # 6: Tegneserie-videresalg

Teknologi hjalp også Carl Forrest til å slå det som ellers ville være et vanlig tegneserie-videresalgsprosjekt i en bedrift som tok med penger. Forrest brukte dataanalyse for å identifisere de mest verdifulle tegneseriene - som Avengers # 55, som inneholdt Ultrons første utseende - og fokuserte sin tegneserieavspillingsstrategi på disse profittene.

Forrest har også bygget sitt eget relasjonsstyringssystem for å holde oversikt over sine beste kunder og gi dem beskjed når han hadde lagt til nye tegneserier i sin samling. Uten dataanalysen og CRM-systemet, kunne Forrests tegneserieforhandlingsprosjekt vært en vanlig sidestrøm. Med teknologi ble det en bedrift.

Ta bort: Kan du bruke teknologi for å forbedre hverdagen? Kanskje det er ideen din.

Inspirerende eksempel nr. 7: Hangover-hjelpere

Når du tenker "bakrus hjelper", tenker du sannsynligvis på å drikke en flaske Gatorade. Men Hangover Helpers tok den ideen et skritt videre, og skaper en virksomhet som ikke bare gir Gatorade, men også frokostburritoer og housecleaning-tjenester til hengende parti-verter. De er som dine egne Fairy Godmothers som dukker opp morgenen etter ballen.

Hangover Helpers-virksomheten virker fordi den gir en tjeneste som hjelper folk - og ved $ 20 per person, holder tjenesten rimelig til de som trenger det mest.

Ta bort: Hvordan kan du hjelpe folk til å forbedre livet deres? Kanskje det er ideen din.

Er du inspirert enda? Ikke glem å sjekke ut HP Matter Idea økonomi og forstyrrelse for mer inspirasjon og ideer. Vi har traileren (Watch Now).

Din tur: Har du noen gang tenkt på å starte en Idea-økonomi-bedrift? Hvilke av disse eksemplene får de fleste tannhjulene i hodet?


Skrive Inn Din Kommentar