Penger

Hvordan tjene $ 250 i måneden Leie ut din oppkjørselen eller parkeringsplass

Hvordan tjene $ 250 i måneden Leie ut din oppkjørselen eller parkeringsplass


Bor du i en by festet for parkering, men du eier en innkjørsel? Er du på jobb hele dagen med bilen din, forlater den verdifulle eiendommen tom (og ikke gir deg fortjeneste) hele dagen lang? Du kan gå glipp av seriøse penger fra folk som ønsker å leie en parkeringsplass. Noen parkeringsentreprenører har funnet ut hvordan man kan slå tomme kjørebaner til kontanter, og de har utviklet programmer for å hjelpe andre å dra nytte av denne muligheten til å tjene penger.

"Parkeringsapp" -trenden er ikke ny, men den første bølgen av parkeringsapplikasjoner ble i stor grad ansett ulovlig av kreftene. Mange tidlige programmer fokusert på offentlige parkeringsplasser, og lar folk om å forlate et førsteklasses sted fortelle andre og lomme en "bekvemmelighetsavgift" fra vil-parkere som ønsker første dibs på det stedet. Men byens advokater og andre tjenestemenn sluttet å avslutte den øvelsen for lenge.

Nå har en andre generasjon "leie parkeringsplassen min" blitt debutert, denne gangen fokuserer på personlige parkeringsplasser i innkjørsler eller parkeringshus. Oppgi din plass når du er på jobb, på ferie eller hvis du bare har et ekstra sted som du ikke bruker. Disse appene lar deg bestemme om du vil leie ut plassen din i en time eller to, eller hvis du vil leie den i et helt år. De lar deg også nevne din egen pris på disse kontantløse transaksjonene.

Pass på at det er lovlig hvor du bor

Før du planlegger å rake i fortjenesten fra en av disse appene, sørg for at det er lovlig hvor du bor. "Leie oppkjørselen" -konseptet er ikke tillatt i alle jurisdiksjoner.

For eksempel er denne typen utleie ulovlig i Portland, Oregon. Selv om du eier oppkjørselen din fri og klar, er den sannsynligvis plassert i et nabolag med boligregleringsregler. By tjenestemenn mener at leie utkjørselen din er faktisk en kommersiell bestrebelse bedre egnet for et område med passende kommersiell sonering.

Parkering Apps for å prøve

Hvis du er interessert i å få noen penger fra den tomme oppkjørselen din, og det er lovlig hvor du bor, er det noen få apps å prøve ut. Hver app er litt annerledes, men premisset er det samme: Du beskriver hva du har å tilby, angi pris og tilgjengelighet, og appen tar seg av den kontantløse transaksjonen - pengene vises bare i kontoen din.

Når du velger en app, behold tilbud og etterspørsel i tankene. Hvis en app har mange brukere i ditt område, kan det være bra å vurdere, siden et stort antall brukere betyr et stort antall potensielle leietakere. Vær imidlertid forsiktig med å bruke mer enn en app om gangen siden du ikke vil ha dobbel bestilling.

Monkey Parkering (San Francisco)

Monkey Parking var en av de opprinnelige parkeringsappsene som mottok et oppsigelsesbrev fra San Francisco da nettstedet solgte første rettigheter til offentlige steder på gaten. Det er imidlertid revidert sine tilbud for å overholde lokale regler og forskrifter. Nettstedet tilbyr nå to alternativer: en for oppkjørsseiere og en for personer som har parkeringsplasser i en bygning. Selskapet sier at du kan tjene opptil $ 250 per måned å leie ut oppkjørselen din i bare noen få timer i uka.

Utvekslingstjenesten gjør det mulig for folk å leie mellomrom i et parkeringshus, typisk mellom beboere i samme bygning. Nettstedet viser en rekke bygninger rundt Bay Area, og det tilbyr til og med et forum for å bygge innbyggere til å kommunisere med hverandre. Appen lar folk liste opp plassen de har (eller be om en), angi pris og tilgjengelighet, og godta eller ignorere forespørsler.

Bare Park (U.K. og US)

Bare Park (tidligere ParkatmyHouse) lar brukerne søke etter en plass, enten i en halv time eller et helt år, bestille plass og bare parkere der.

For å oppgi plass, må du først opprette en oppføring, laste opp et bilde og gi kjøreinstruksjoner om nødvendig. Deretter bestemmer du om du vil tillate øyeblikkelige bestillinger, eller hvis du foretrekker å gjennomgå alle forespørsler før du godtar dem. Deretter angir du tilgjengelighet, planlegg en betalingsmåte og kom i gang.

Når du oppgir plass, angir du hastigheten (dag, uke eller måned) og JustPark legger til 25% serviceavgift, som føreren betaler - du får full avgift. Nettstedet kan skryte av at tjenesten fortsatt er 60% billigere enn parkering på gaten, med sentrale London-plasser tilgjengelig for £ 8 ($ 12,50) per 24-timers periode. Daglige flekker i San Francisco har en tendens til å ligge i $ 18-40, mens nettstedet også har flekker i Chicago for mindre enn $ 10. Just Park fokuserer på mange destinasjoner i Storbritannia, men tilbyr også mange amerikanske muligheter (inkludert flekker i Bay Area og andre store amerikanske storbyområder).

SPOT (US)

SPOT-appen lover "parkeringsfrihet" i en rekke amerikanske byer, inkludert Boston, Chicago, Washington D.C. San Francisco, Los Angeles, Miami og Philadelphia.

For å bruke den, bare last opp informasjon om parkeringsplassen, et bilde, en beskrivelse og prisen. Steder i noen Boston forsteder går for så lite som $ 2,75 per dag, mens flere sentrale steder spenner opp til $ 19 eller så for en dag. Sørg for å inkludere når den er tilgjengelig, og du vil være klar til å la parkeringsplassen virke for deg.

Eller lagre ved å leie noen annenes kjørevei

Selv om du ikke eier en oppkjørselen, kan du bruke disse appene for å spare penger.

Hvis du er på vei til et travelt område som mangler billige parkeringsalternativer, kan det hende at du bruker en app til å lagre et bunt. For eksempel, hvis du skal til et San Francisco Giants-baseballspill, kan du forlate bilen din i et kommersielt parkeringshus rundt $ 67.

Det er faktisk hvor inspirasjonen til en av disse appene kom fra. Anthony Eskinazi så mange tomme innkjørsler som han sirklet i blokken og leter etter parkering før et Giants-spill, og han ønsket at han bare kunne leie en ut. Det førte til at han grunnla Just Park (opprinnelig dannet som ParkatmyHouse), som nå lar folk finne et sted for Giants-spillet så lavt som $ 15, ifølge SF Weekly.

Din sving: Har du leid parkeringsplass ved hjelp av en av disse appene? Vi vil gjerne høre om din opplevelse!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar