Penger

Test-Kjør en ny Kia, og du får en gratis $ 25

Test-Kjør en ny Kia, og du får en gratis $ 25

Kjøpe en bil er ikke spesielt morsomt. Spesielt når det er et uventet kjøp, som i kjæresten min saken.

Fra å bestemme seg for et budsjett for å sammenligne forskjellige merker og modeller for å finne frem til hvordan man får den beste prisen på forhandleren, er det mye involvert i prosessen.

Heldigvis gjør Kias nyeste kampanje bilhandel litt mer tolerabel. Fra nå til 31. mars 2016 kan du få et $ 25 Visa forhåndsbetalt kort når du test-kjører en ny Kia.

Hvordan få en gratis $ 25

Klikk her, fyll ut kontaktinformasjonen din og skriv ut kampanjesertifikatet. Ta det med til et Kia-forhandler i nærheten av deg og prøvekjøring noen ny Kia på partiet.

Deretter ber selgeren å fylle ut den angitte delen på utskriften, og send det utfylte sertifikatet til adressen på skjemaet før 15. april 2016.

Du mottar ditt forhåndsbetalte kort på $ 25 ca seks til åtte uker etter at du har sendt inn sertifikatet ditt.

Andre vilkår og betingelser for kampanjen:

  • Du må være minst 18 år gammel og ha et gyldig førerkort
  • Du får bare ett $ 25 Visa forhåndsbetalt kort per husholdning
  • Kampanjen skjer bare i det kontinentale USA

Kjæresten min og jeg besøkte en Kia-forhandler i vårt nabolag sist helg. For å redde alles tid, kutter vi til jakten og lar vår selger vite at vi var interessert i kampanjen.

Og akkurat slik tok vi en helt ny 2016 Kia Forte - med alle klokkene og plystre - ut for et spinn. Etterpå fylte han ut sin forhandlerinformasjon, og vi var inn og ut innen 30 minutter.

Dette tilbudet er begrenset til de første 10.000 fullførte sertifikatene mottatt, så flytt deg! I mellomtiden er det andre måter å tjene penger testkjøring biler.

Din sving: Vil du prøve å kjøre en ny Kia for et $ 25 Visa forhåndsbetalt kort?

Kathleen Garvin er redaktør for The Penny Hoarder og samvittighetsfull testdriver. Du kan sjekke ut sin nybegynnervennlige markedsføringsblogg på www.themaroonhouse.com.

Skrive Inn Din Kommentar