Penger

Bekymret om mangler en bilbetaling? Ta disse 4 trinnene akkurat nå

Bekymret om mangler en bilbetaling? Ta disse 4 trinnene akkurat nå


Antall amerikanere som bruker auto lån til å betale for bilkjøp, er høyere nå enn det noensinne har vært, data utgitt av Federal Reserve Bank of New York-show.

Men etter hvert som flere og flere amerikanere tar ut auto lån for å kjøpe biler, går flere av disse lånene inn i standard.

Om lag 6 millioner mennesker er for tiden mer enn 90 dager for sent på automatisk lån, ifølge CNN Money. Og de savnede betalingene setter flere personer i fare for gjenopptakelse, noe som i mange lavere inntektsfamilier kan bety at du ikke lenger har en måte å komme på jobb med

Som med enhver gjeld, dersom du befinner deg i nærheten av mislighold, ikke begrave hodet i sanden. Jo tidligere du handler, jo flere alternativer må du holde hodet over vann og bilen din i oppkjørselen.

Om å savne en bil lån betaling? Her er hva du kan gjøre

Forbrukerfinansieringsbyrået har fire tips for deg hvis du er i ferd med å miste bilen fordi du ikke kan holde opp med betalingene.

1. Finn ut om du virkelig kan gi råd til bilen

Ta deg tid til å se over din økonomi og avgjøre om det dyre billånet virkelig er i budsjettet ditt. Kanskje da du kjøpte kjøpet, var du i en annen finansiell stilling enn du er nå.

Hvis du ikke har misligholdt og du har råd til en bil (bare ikke den du har), handel med pricier bil inn og ned til et mer rimelig alternativ kan være løsningen for deg hvis dine nåværende betalinger spiser bort i bunnlinjen din.

2. Don Dodge din utlåner

Enten du har ditt billån gjennom din bank, en lokal kredittforening eller gjennom forhandleren selv, så snart du innser at du kanskje savner din første betaling, skal utlåner være din første samtale.

Ofte kan det være alternativer for deg som kan lette din økonomiske byrde og hjelpe deg med å holde bilen din. Kontakt låneraren tidlig viser at du har tenkt å gjøre godt på lånet ditt.

3. Endre betalingsdagens sluttdato

I de fleste tilfeller er forfallsdatoen for ditt billån bestemt av datoen du kjøpte bilen. Men Noen mennesker kunne finne det lettere å betale på tide dersom datoen kom etter deres normale betalingsdato.

Din utlåner kan være villig til å gjøre den lille forandringen for deg, og det kan bidra til å sikre betalinger på tid som sparer deg for kostbare forsinkelser.

4. Opprett en betalingsplan

Tradisjonelt gjør de fleste bilene sine en gang i måneden, men kanskje to mindre betalinger som er planlagt rundt lønningsdagen, kan gjøre regningen mer velsmakende hvis du er på et stramt budsjett. Andre vil kanskje spre sin låneperiode over mer tid for å redusere sin månedlige betaling.

Men det er bare to alternativer. Din utlåner kan ha flere alternativer som gjør at du kan endre måten du betaler og lage en plan skreddersydd for deg.

Selvfølgelig, før du registrerer deg for en alternativ betalingsplan, må du forstå hvordan det vil påvirke hvor mye du betaler over tid. Gjør matematikken for å sikre at den kortsiktige løsningen også gir langsiktig følelse.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar