Penger

Trøtt av Swiping? La The Tinder Whisperer hjelpe deg med å finne din kamp

Trøtt av Swiping? La The Tinder Whisperer hjelpe deg med å finne din kamp

Når du tenker på en matchmaker, hva ser du på?

Kanskje ditt sinn går til fiktive skildringer, som den skvette Yente i "Fiddler on the Roof" eller den blekkfargede "Mulan" matchmakeren som beretter en ung kvinne for å snakke uten tillatelse.

Eller du kan tro at matchmakers er unobtainable figurer som bare tjener de som er villige til å felle ut seks figurer for en kjærlighetskamp, ​​à la Bravo's "The Millionaire Matchmaker."

Du ville sannsynligvis ikke bilde Meredith Golden, New York City-baserte mor til to som lever med å håndtere andres online dating profiler.

Hun er kalt "Tinder Whisperer", og med god grunn: Golden bruker dagene sine til å logge inn og ut av datingapper, swiping, liking og hearting potensielle kjærlighetskamp for hennes klienter. Hun vil selv innlede samtalene!

Gulls datatjeneste SpoonmeetSpoon tilbyr tre forskjellige datingplaner som spenner fra $ 500 til $ 2000, basert på kundens behov og villighet til å overføre tøylene til deres kjærlighetsliv.

For de som er nede på lykken i datingverdenen eller som bare er sliten av å sortere gjennom den tilsynelatende endeløse listen over potensielle suitors, kan Goldens tjenester være svaret.

Og hei, alt er rettferdig i kjærlighet og krig, ikke sant?

Livet til en online-dating Ghostwriter

Så, hva gjør det for å være en moderne profesjonell matchmaker, og hvordan ender en til slutt i en slik karriere? Vi fikk scoop fra "Tinder Whisperer" selv via e-post. Vær oppmerksom på at dette intervjuet har blitt redigert for innhold og plass.

Kan du fortelle meg om opprinnelsen til SpoonmeetSpoon?

Jeg har alltid satt vennene mine på moro fordi jeg ville ha dem til å finne noen flotte. Vennene hvis ektemenn jeg plukket ut for dem er heldigvis alle fortsatt lykkelige gift. En haug med mine andre venner som plukket ut sine egne ektemenn, hadde ikke den samme lykkelige avslutningen. Det var da denne gruppen av venner kom inn på dating scene som jeg ble introdusert til all den nye dating teknologi - ingen av disse tingene var rundt da jeg møtte mannen min.

Å si at jeg var fascinert ville være en underdrivelse. Jeg trengte ikke lenger å sette ut følere for å finne ut hvem som er singel. De var alle på fingertuppene ... på telefonen min! Til slutt så jeg behovet for noen som meg, en moderne Yente og en superkontakt med en tidligere karriere som psykoterapeut, for å hjelpe andre singler å finne kjærlighet og denne oppdagelsen førte meg selv til å starte SpoonmeetSpoon, en kombinasjon av alt mitt beste styrker.

Er dette din heltidsjobb?

Ja, dette er veldig mye en heltidsjobb og så noen. Jeg gjør ikke bare alt "arbeidet" med online dating for mine kunder, men driver også en bedrift. Jeg klokker mange timer, men jeg elsker det jeg gjør, og det føles ikke som arbeid. I tillegg har jeg to svært aktive sønner, 9 og 4. I utgangspunktet tenkte jeg kanskje at jeg ville jobbe en time eller to om dagen mens barna mine var på skolen. Jeg hadde ingen anelse om hva det ville bli til. Jeg lanserte nettsiden min med det perfunctory Facebook-innlegget den 14. januar 2016, og innen tre dager hadde jeg mottatt 8 700 treff til SpoonmeetSpoon.com.

Har din tidligere arbeidserfaring gjeldende for din nåværende kampjobb?

Min tidligere karriere som psykoterapeut bidro definitivt til å bane vei for SpoonmeetSpoon. Jeg bruker mye av mitt ferdighetssett fra mine psykoterapeut dager i dating coaching stykke av min virksomhet. Også som en mor av to er jeg vant til å være hyperorganisert. Folk ser barnas leketøyskap og de er ikke sikre på om de vil invitere meg til å organisere sine leker eller foreslå nummeret til deres psykiater. Uansett er jeg stolt av mine organisasjonsferdigheter, og det hjelper meg å jobbe mer effektivt.

Hvordan vokste du din bedrift?

I begynnelsen var virksomheten min helt voksen med ord til munn. En potensiell klient ville ringe og si, "En venn sa bare til meg at jeg trenger en Meredith Golden, så jeg ringer." Sosiale medier har også vært en godsend. Så hvordan ser en vanlig arbeidsdag som en dating app ghostwriter ut? Jeg ser ut som noen som er knyttet til telefonen min ALLE DAG logger inn og ut av Facebook for å få tilgang til alle mine kunders datingapps. Seriøst, min tommel og håndledd på høyre hånd ACHE. Og jeg har ikke lenger 20/20 visjon.

Hvor mange klienter jobber du med om gangen?

For alt pakken er jeg begrenset til ikke mer enn 10 klienter per måned, bare på grunn av hvor tidskrevende det er. Dateringdiagnosen og konsultasjonsalternativet er mindre tidkrevende, så det er ingen grense ... ennå.

Hva slags klienter får du vanligvis?

De fleste av mine klienter er mellom sine sen 20s og tidlig 50s. De er basert over hele USA og England og Canada. Jeg har blitt nærmet seg for å jobbe med kunder i Australia, New Zealand og Tyskland, men trodde ikke jeg kunne klare det.

Så du har slått folk ned?

Hvis jeg ikke tror jeg kan hjelpe noen, forteller jeg dem. Det er viktig at en klient er fornøyd med arbeidet mitt. Hvis jeg jobber med noen, og de ikke følger noen av mine forslag og gir de samme resultatene de gjorde før de jobbet sammen, foreslår jeg at jeg kommer tilbake når de er mer villige til å prøve det min vei.

Vet du hva suksessraten din er?

To år i SpoonmeetSpoon og en av mine aller første klienter bare gi meg beskjed om at hun blir gift i slutten av måneden. Selvfølgelig gjør jeg cartwheels. To års innleggsmøte føles som en fin tid til å forplikte. Hun er over 40 år, aldri hatt en kjæreste før vi jobber sammen, og nå blir hun gift.

Omtrent 70% av klientene mine ende opp i forhold som følge av arbeidet vårt sammen. Noen møtes mens jeg fortsatt er på klokken min, andre vil sende meg e-post måneder senere for å fortelle meg at de møtte noen fordi de lærte å navigere i dating landskapet gjennom vårt arbeid sammen. Situasjoner som dette fyller min bøtte.

Har du noen dataprogrammer du foretrekker over andre?

Jeg prøver å bruke programmer som får mest mulig volum og passer godt til det kunden ser etter. Jeg pleier å velge fra samme app pool: Hengsel, JSwipe, Bumble, Coffee Meets Bagel, OkCupid, Minder, League, Match. Det er virkelig avhengig av klienten og deres individuelle behov.

Så hva er dine favoritt og minst favorittdeler av jobben din?

Jeg møter noen fantastiske mennesker, og jeg elsker mine klienter og vår tid sammen. Den mest givende delen er å se dem vokse og lykkes. Den vanskeligste delen er at jeg trenger flere timer på dagen og en klone - jeg jobber med dette.

Hva vil du si hvis noen fortalte deg fem eller ti år siden at du ville være i matchmaking-virksomheten?

Vel for 10 år siden, ville ikke mitt yrke selv vært et alternativ. Takk til Steve Jobs, Mark Zuckerberg og alle dating apps innovatører for å skape min drømmejobb! Jeg brukte år på å lete etter noe som er lukrativt, lar meg diktere hvordan jeg tilbringer dagen, og gir meg glede. Hvis noen fortalte meg for fem eller ti år siden at dette ville være i horisonten, ville jeg ha bekymret meg mindre.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar