Liv

Hvordan lage disse søte Popsicle Stick Juletre Ornamenter

Hvordan lage disse søte Popsicle Stick Juletre Ornamenter

Som ferien går nærmere, er det ganske normalt å begynne å freaking ut om de siste minuttene gaver du fortsatt trenger å kjøpe til tross for at din neste lønnsslipp ikke har ryddet ennå. Hvis du er den smarte typen, Dette er den ideelle tiden på året for å begynne å bøye dine kunstneriske muskler og lage håndlagde gaver til venner og familie å verne om.

Men hva om, som du, har du ikke et kunstnerisk bein i kroppen din?

Jeg har alltid ønsket å være den typen person som kunne lage julegaver, men vanligvis gjør alt jeg prøver å få til slutt å se ut som en preschoolers håndverk. Heldigvis for meg har jeg nå en pjokk som nesten er en barnehage for å "hjelpe" meg til å lage gaver til de som vil smile og si at de elsker dem - selv om de ikke vet nøyaktig hva de er.

Så satte jeg seg sammen med min 2½ år gamle datter Rose for å se hva vi kunne oppnå sammen. Sikkert kan vi kombinere hennes kjærlighet til maling og generelt gjøre et rot med mitt ønske om å gi gaver uten å bruke en formue for å komme opp med noe som er passabelt som en gave.

Takket være vårt fantastiske samarbeid, gjorde Rose og jeg disse virkelig kule popsicle-stavetrærne for å gi til besteforeldrene sine som feriepynt til å henge på trærne.

Hvordan lage Popsicle Stick juletrær

Planlegg prosjektet ditt

Først avgjøre hvor mange trær du vil gjøre - det er lettere å gjøre dem alle på en gang enn gjøre noen nå og noen få sekunder senere. Du trenger tre popsicle pinner per tre, så gjør matte og telle ut nummeret du trenger (pluss noen ekstra, bare hvis du rote litt).

Deretter trenger du grønn maling. Jeg brukte tempera maling fordi jeg hadde det allerede i huset. Som jeg nevnte, er jeg ikke god på smarte ting, men jeg klarte å lage en ganske anstendig grønn farge ved å blande sammen gul, blå og hvit. Hvis du ikke vil rote med det, må du kjøpe maling som allerede er grønn.

Mal Popsicle Sticks

Nå er det på tide å male popsicle-pinner. Vi la oss ned på et stykke kontaktpapir, som var mottakeren av mer maling enn popsicle-pinnen selv.

Jeg hjalp Rose med å male disse, siden hun ikke har frem og tilbake bevegelsen, men sammen kunne vi gi dem en anstendig kjole.

Ta en pause

Du må gi malingen litt tid til å tørke, så sett stengene til side og ta en pause. Vi jobbet på noen andre håndverksprosjekter mens vi ventet på at malingen skulle tørke, noe som tok ca. 15 minutter. Når du har tørket, må du male den andre siden og gjenta.

Monter din skog

Når begge sider av popsicle-pinner er malt og tørre, er det på tide å lim dem sammen. Jeg brukte Elmers skolelime til å lage en trekant (eller treform) av tre popsicle-pinner og gjentatt til jeg hadde samlet tre totalt. Limet trenger tid til å tørke, så du har ca. 15 til 20 minutter mer nedetid her.

Trim de trærne

Nå som popsicle pinner ligner trær, kan du dekorere dem som om du vil ha et ekte juletre. Himmelen er grensen så langt som det du bruker til å dekorere.

Glitter lim, pompoms og klistremerker er alle gode ideer for små fingre. La barnet ditt (eller deg selv, ingen dom) gå til byen og dekorere trærne, men de passer. Rose gikk rett for glitterlimet og presset det hele over ornamenter, stakk pompoms i kølvandet. Hun var ikke så interessert i perlen klistremerker jeg kjøpte og endte med å stikke dem på seg selv i stedet for på popsicle pinner.

Jo mer unikt du dekorere trærne, desto bedre, ettersom dine gaveopptakere vil vite at barnet ditt hadde en hånd i å lage ornamenterne i stedet for å gjøre det selv.

Legg til bånd og tilpass

Etter at trærne er dekorert og lim / maling / uansett innredning du har brukt, er tørr, kutte en lengde av glitrende bånd og lage en løkke. Lim løkken til toppen av treet på baksiden for å lage en krok der du kan henge ornamentet ditt.

Som et sluttmål, skriv ditt barns navn og året på baksiden av treet. På den måten kan dine venner og familie holde øye med året du laget ornamentet, noe som er spesielt nyttig hvis du, som jeg, bestemmer deg for at utforming faktisk er mye moro og planlegger å lage ornamenter hvert år med barnet ditt.

Catherine Hiles er forfatter, men ikke kunstner. På fritiden liker hun å lese bøker, løpe lange avstander og nå lage med barnet hennes.

Skrive Inn Din Kommentar