Penger

Aldri betale full pris på Anthropologie Again: 9 tips for å spare stor

Aldri betale full pris på Anthropologie Again: 9 tips for å spare stor

Å gå inn i antropologi transporterer meg øyeblikkelig til et godt sted. Det nøye kuraterte vinduet vises. Den gorgeously stylede mannequins. Den en-of-a-kind flytende kjoler, vintage-inspirerte smykker og søte tschotskes. Det selv lukter bra når du går inn i en antropologisk butikk.

Men ingenting på Anthro - selv den vakre drømmelike duften - kommer billig. (De lysene de har for alltid brent i butikkene, er $ 28 en pop.) Det er den som ikke er så bra med Anthropologie. En titt på prislappene, og jeg blir øyeblikkelig jolted fra mitt lykkelige sted til virkelighet.

Så mye som jeg elsker antropologisk utseende og stil, nekter jeg å betale full pris for sine varer. Så hva er en Anthro-kjærlig jente å gjøre? Gjennom årene har jeg samlet en håndfull pro tips fra mine egne shoppingopplevelser, samt fra venner som har jobbet der.

Her er mine topp ni måter å spare penger på Anthropologie, så jeg kan kysse de preposterously bratte prislappene farvel.

1. Bli med i klubben

Bli med på Anthropologys lojalitetsklubb, ANTHRO, gratis. Du får noen få snørig fordeler som tilgang til en personlig stylist, en sjanse til å handle nye ankomster før alle andre og inviterer til eksklusive butikkhendelser.

Men den beste fordel er en rabattkode på bursdagen din hvert år. Hvis du registrerer deg minst 30 dager før bursdagen din, får du en 15% rabattkupong via e-post. For mer informasjon, sjekk ut denne dypgående FAQ om bursdagsrabatten fra fanbloggen Endless Anthropologie.

Når du blir med, vil du også bli lagt til i e-postlisten. Brace deg selv for Anthropologie innboks overbelastning. De sender tonn e-post, inkludert salg og kampanjer.

2. Få en jobb

Hvis du har en seriøs Anthro-avhengighet, kan det være verdt å jobbe noen få skift i uken på din lokale butikk. Deretter kan du dra nytte av den sjenerøse ansattrabatten. Den ansattes rabatt gjelder også hos Free People, Terrain, BHLDN og Urban Outfitters. Her er akkurat hva Anthro-ansatte får, rett fra deres eget nettsted:

 • 40% rabatt på vanlige klær, tilbehør og sko i butikker og online. Klær og tilbehør unntak
  • 25% av Urban Outfitters skjønnhet, menns og kvinners klokker
  • 25% rabatt på Anthropologie estate smykker
  • 25% rabatt på BHLDN-varer
  • 25% rabatt på FP Pet Project
 • 25% rabatt på alle vanlig priset hjem / leilighet varer, Anthropologie spedbarn / barn
 • 25% rabatt på Terrengsykkelvarer i butikker og online
 • 20% rabatt på terrengkaféet for ansatte og en gjest. Inkluderer ikke alkoholholdige drikker og kjøp av gavekort.

Rabatter gjelder ikke for salgsartikler, med ett unntak: Anthropologie er tre ganger i året vert for ansettelsesvurderingsbegivenheter i alle butikker i nettverket. Ansatte får kjøpe ikke bare regelmessig prissatte varer, men også redjusterte salgsprisvarer på 40% avslag på alle Anthropologie, Free People, Terrain, BHLDN og Urban Outfitters steder og nettsteder.

3. Snag en lagerbevegelse

Ønsker du ikke å få en jobb hos Anthro? Du kan fortsatt få stor rabatt hvis du jobber med lagerbeholdning. Mens du tar vare på hver enkelt vare i butikken, kan det bli kjedelig, det er ikke en dårlig måte å gjøre noen ekstra penger for et par timer med arbeid. I tillegg får du kjøpe en vare for 40% avslag.

Det er ikke noe problem hvis du aldri har jobbet for antropologi. Hver butikk bringer vanligvis ekstra midlertidig hjelp til lager, så gi deg et anrop for å få detaljer.

4. Hold kvitteringen din

Noen ganger må du bare ha den kjole, selv om det er full pris. Men lagre kvitteringen din. Anthropologie tilbyr prisjusteringer innen 14 dager. Så hvis et element du har kjøpt, går i salg, kan du ta med kvitteringen for å få tilbake forskjellen.

Selv om varen allerede var til salgs når du kjøpte den, behold den kvitteringen. Antropologi kan fortsette å diskutere det, og du vil fortsatt være berettiget til å motta prisjusteringer på de ekstra pristilleggene.

5. Aldri Hopp over Salgslokalet

Mens du holder fast i salgsseksjonen, er det eldste trikset i boken, Anthropologie-salgsseksjonen er ekstra spesiell.

Alltid tucked away i et rom på baksiden, er det ofte chock full av edelstener. Her er hvorfor: Mange antropologiprodukter kan kun kjøpes online. Men alle Varer kan returneres i butikken. Ofte går disse online-returene direkte til salen, slik at butikken ikke trenger å sende dem tilbake til lageret.

Jeg har funnet dypt diskonterte $ 300 sko, $ 170 jeans og alle slags andre godbiter i salen som kom fra online avkastning. Salgslokalet er også et flott sted å score elementer som har blitt diskontert på grunn av mangler som en manglende knapp eller liten snag.

6. Handle med rabatterte gavekort

Noen andres gavekort søppel er en annen skatt. Du kan kjøpe rabatterte gavekort på flere legitime nettsteder for å få ned prisen på ditt Anthro-kjøp.

Jeg fant gavekort for 18% rabatt på Raise, 3% rabatt på Gavekort Zen og 3-5% rabatt på Gift Card Granny. Ikke glem å sjekke Craigslist også.Jeg fant noen som selger et $ 325 gavekort for $ 175 - selv om jeg innrømmer at det synes nesten for godt til å være sant, og jeg vil ta noen tiltak for å sikre at gavekortet var gyldig før overlevering av kontanter.

7. Bygg en ønskeliste på nettet

Du må opprette en antropologi-konto for å lagre elementer på din ønskeliste. Hvis noen av elementene går i salg, vil Anthropologie sende deg en e-post. Det er til og med verdt å inkludere utsolgte varer, fordi noen ganger kommer de tilbake på lager.

8. Handle etter merke på eBay

Jeg har nylig kjøpt en splitter ny, merker-fortsatt-på Anthropologie-kjole på Ebay for $ 80. Det var opprinnelig $ 300.

Likevel, siden eBay-selgere vet at Anthropologie-elementer er så ettertraktede, er de ikke alltid ærlige. Søk "Anthropologie" på eBay, og du kan bli revet av; Selgere kan ganske enkelt inkludere butikknavnet i tittel tittelen, slik at varen vises i søk. Den virkelige måten å fortelle er etter merkenavn. Søk etter merkene som Anthropologie selger, for eksempel Sweet Pea, Language, Velvet og Weston Wear.

Som Anthropologie og Urban Outfitters eies av samme firma, er det noen ganger forvirring om hvilke merker som selges der. Følgende merkevarer selges IKKE hos Anthropologie: Free People, Lux, Kimchi og Blue, Angie, Matty M, Truly Madly Deeply og ICE, ifølge selvutnevnt Anthropology obsessed eBayer eelbay9.

"En utmerket indikasjon på at varen er fra antropologi er tilstedeværelsen av den grå Anthropologie hangtag, og / eller et bilde av varen fra selve Anthro nettsiden eller katalogen," anbefaler eBayer siouxsie322. "Et annet godt tegn er hvis selgeren viser den opprinnelige detaljhandelskostnaden for varen, dvs." retailed for $ 118. "

9. Følg Fan Blogs

Anthropologie har en så forpliktet gruppe kunder at et par blogger er helt dedikert til butikken. Følg dem for å holde deg i løkken om rabatter og kampanjer.

 • Ubesværet antropologi: En av de mest populære Anthro-fanbloggene har også en Facebook-gruppe 5000 sterk hvor du kan selge, bytte eller kjøpe Anthropologie og BHLDN-elementer. Blogger Thea Domber samler selv noen ganger sammen med Anthro for å kjøre konkurranser, rapporterte Racked i fjor.
 • Frokost på Anthropologie: Sophie legger ofte inn om salg, pluss curates "best of sale" innlegg når varer blir diskontert.

Den bohemske, elegante Anthro-stilen kan være kostbar. Buzzfeed publiserte nylig en liste over latterlige ting du kan kjøpe på Anthropologie, som var så morsomt fordi det ringte så sant. Det inkluderte en $ 3000 armoire.

Men hvis du handler som en proff, må du aldri betale full pris på Anthropologie igjen. Med mindre du reaaaaally må ha det akkurat i stilen din. Og i så fall, hold kvitteringen din!

Din sving: Har du flere tips for å spare på Anthropologie?

Betsy Mikel er en Chicago-basert freelance copywriter. Hun elsker å sykle over hver by hun besøker for å finne sitt beste taqueria.

Skrive Inn Din Kommentar