Penger

Nyere grader: Kjøring for uber kan betale bedre enn en oppføringsnivå jobb

Nyere grader: Kjøring for uber kan betale bedre enn en oppføringsnivå jobb

Er du en ny grad eller tidlig 20-noe som prøver å komme videre i arbeidsstyrken? Kanskje det er på tide å slå ut på egen hånd som en uavhengig entreprenør. En nylig studie avslørte at mange unge tjener flere penger som arbeider for seg selv enn de kan ha tjent i en tradisjonell jobb.

Gruppen Forespørsler om oppstart undersøkte 1.330 personer som jobber med uavhengige entreprenørjobber, som de kaller "1099 økonomien", rapporterer Slate. Undersøkelsen delte respondentene etter alder, og fant noen svært interessante data i gruppen i alderen 18-24 år. Av disse yngre voksne valgte 54,8% å bli med i det voksende antallet frilansere i Amerika fordi de kunne tjene mer som uavhengige entreprenører enn de kunne som tradisjonelle ansatte.

Hvem jobber disse unge voksne for?

Hvis du trodde at ideen om å tjene mer som freelancer enn som en tradisjonell medarbeider var overraskende, vent til du hører hvilke selskaper disse 18-24-åringene har kontrakt med. Å sitere Skifer:

Forfatterne analyserte svarene ved å dele selskapene i fire segmenter: ri-deling (selskaper som Uber), manuell arbeidskraft (selskaper som HomeJoy, husrengjøring), levering (selskaper som postmates, matleveringsservice) og passiv inntekt (selskaper som Airbnb).

Ja, det stemmer: Hvis du er en 20-noe, kjøring for uber kan betale mer enn andre jobbalternativer. (Ifølge Uber, tjener den gjennomsnittlige driveren $ 19 i timen. Flere nøytrale kilder tilbyr et bredt spekter av tall, fra $ 10 en time til $ 50 eller mer.)

Disse yngre arbeidstakere verdsetter også fleksibiliteten som kontraktsarbeidet bringer; Studien viser at 82,1% valgte å bli uavhengige entreprenører på grunn av fleksible tidsplaner.

Hva om andre typer frilansjobb?

Vil du ikke være en uberpreneur? Det er mange uavhengige alternativer der ute. En nylig Payoneer-studie indikerte at den gjennomsnittlige frilanseren tjener 21 dollar i timen, noe som betyr at uavhengige kontrakter kan være svært lukrative for nyutdannede som kanskje har vanskelig tid å bryte seg inn på tradisjonelle opplæringsarbeid.

Også, hvis du er forelder som leser dette, ikke bekymre deg - barna dine er sannsynligvis ikke kommer til å være Uber-drivere for livet. Forespørsler om oppstartsundersøkelse indikerte også at etter hvert som unge flyttes inn i slutten av 20 og 30-årene, begynner de å lete etter forskjellige typer arbeid. Faktisk sa 50,7% av respondentene over 25 at de forlot kontraktsarbeidene fordi de ønsket noe med enda bedre lønn.

Vil du vite mer? Les hele historien på Slate.

Din tur: Har du jobbet for Uber, Postmates eller et lignende selskap? Var du i stand til å tjene mer som en uavhengig entreprenør enn du kanskje har tjent andre steder?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, Yearbook Office, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar