Virksomhet

Hvordan starte en ny bedrift mens du fortsatt er i college!

Hvordan starte en ny bedrift mens du fortsatt er i college!

Bare fordi du er på college betyr det ikke at du også kan være en bedriftseier. Mens hovedfokuset skal være på studiene, er ferdighetene du lærer fra å starte din egen virksomhet like viktig som hva du får ut av en lærebok.

Faktisk kan ferdighetene du lærer å bli entreprenør bli enda viktigere når du går ut i arbeidsmarkedet. Bare husk vårt intervju med Neil Patel - han startet siden hustling i videregående skole og jobbet med prosjektene helt gjennom college. Nå er han en ung millionær!

Hvis du er en student på college for å få tak i din entreprenørånd, så er det hva du kan gjøre.

Start Liten

Alle bedrifter starter et sted, og de starter med en liten ide. Du har ikke midler eller tid til å gå stor først, men til slutt kan du.

For å komme i gang på din forretningsreisende, trenger du bare en liten, men god idé. Din ide trenger heller ikke å være original. Alt det trenger å være, er noe som stemmer overens med dine interesser, og at andre vil betale penger for.

Her er noen ideer for å komme i gang:

  • webdesign
  • Frilans skriving
  • blogging
  • Læring
  • Klasser (Investering, gitar, webdesign, couponing, etc.)
  • Videoredigering
  • barnevakt
  • Rengjøring (kommersiell eller bolig)

Det burde gi deg nok ideer til å komme i gang. Stol på meg, det er en levedyktig forretningsidé som passer deg perfekt. Den beste siden bedriften du kan starte er en som du kan nyte. Still inn dine talenter og hobbyer, det er noe du kan gjøre til en bedrift.

Spre ordet

Ordet er det beste markedsføringsvåpen som er kjent for mannen. Når du har bestemt deg for forretningsidéen din, rop den fra hustakene. Fortell alle dine venner, familiemedlemmer og kolleger.

Annonser hvor dine potensielle kunder henger ut. Hvis du for eksempel tror dine potensielle kunder er medstudenter, skriv ut en flyger og lim det hele rundt campus. Hvis du tror at foreldre i videregående eller eldre barn vil være interessert i tjenestene dine, ta kontakt med disse skolene og se om du kan sende informasjon hjemme hos studentene.

Hvis du er interessert i å starte en virtuell Internett-bedrift, er det best å koble deg til de som har en lignende forretningsmodell. Hvis de liker deg, sprer de ordet om virksomheten din for deg.

Lag mål

Det er lett å gi opp virksomheten din i begynnelsen, spesielt når du jobber så hardt, men føler at du ikke kommer nede. Det var slik jeg følte meg for de første seks månedene av nettvirksomheten min. Så skjedde noe magisk. Arbeidet begynte å plukke opp og når det gjorde det hentet raskt!

For å være på toppen av ting må du sette opp mål for å holde deg selv ansvarlig. For eksempel kan du gjøre et mål å tilbringe tre timer i uken markedsføring i begynnelsen. Og et mål å kontinuerlig justere markedsføringen din til den blir effektiv.

Når markedsføringen din begynner å fungere for deg og du lander dine første kunder, kan du sette inntektsmål. Du kan starte med et lite inntektsmål de første par månedene og gradvis øke det. Før du vet det, blir du bestilt solid.

Lag tid

Når virksomheten din henter, kan det være vanskelig å finne den nødvendige tiden til å sette inn den. Det er da du må ta en tøff beslutning. Skal du skalere virksomheten din tilbake eller gjøre den til noe stor?

Du har andre forpliktelser som skole og sosialt liv å holde tritt med. Å ha en vellykket bedrift vil kreve at du gjør ofre. For meg inkluderer ofre søvn og et sosialt liv. Men jeg tror at disse ofrene vil være verdt det til slutt.

Et annet alternativ du har er å ansette ansatte. I stedet for å bruke hele fritiden din på jobben din, kan du legge ut arbeidet. Faktisk er det flere bedriftseiere som outsource alle aspekter av deres virksomhet. Dette er noe du kan gjøre også hvis du er kort tid.

Til slutt kan du se på automatisering så mye som mulig. For eksempel, i stedet for å ta manuelle innbetalinger og bruke en kredittkortleser, kan du sette opp en nettside som automatiserer alt for deg, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ting.

Konklusjon

Å starte en bedrift mens du er på college trenger ikke å være vanskelig. Hvis du kommer opp med en god ide og begynner liten, vil du kunne håndtere arbeidet. Du må hele tiden jobbe med markedsføringen din først til du lander noen pågående kunder.

Når bedriften din virkelig begynner å ta av, er når du blir presentert med det tøffeste settet med valg. Å være en liten bedriftseier kan lære deg leksjoner som du ikke kan komme ut av en lærebok, og alt ditt harde arbeid og ofre vil betale deg enormt.

Har du startet en bedrift eller en sidekast mens du var på college?

Skrive Inn Din Kommentar