Virksomhet

Hvordan treffe det stort med et "alternativ" for din karriere

Hvordan treffe det stort med et "alternativ" for din karriere

Følgende er et gjestepost av Darwin. Darwin tar en evolusjonær tilnærming til penger, investeringer og karrieremuligheter. Hvis vi har lært noe de siste årene, er det at vi må tilpasse oss kontinuerlig til endringer i teknologi, arbeidsplass, investeringsmuligheter. Les mer på Darwins penger.

For de av dere som selv er ukjent kjent med aksjeopsjoner, er du sannsynligvis klar over hvordan du i hovedsak kan få en liten sum penger til en betydelig utbetaling hvis ting går på riktig måte for deg.

Som et eksempel, hvis du kjøpte ut av innkallingsalternativene på Apple for noen år siden, ville avkastningen ha vært over 1000%.

Hva om du kan bruke dette konseptet til karriere og lønnsomhet?

Du kan!

Her er noen eksempler på ektefelle (inkludert mine egne forsøk) der sideprosjektene enten kan fizzle eller lykkes utover forventningene:

Starte en ny bedrift

Hvis du ser Shark Tank ikke får dine kreative juicer, kan du kanskje vurdere å bare vurdere dine ferdighetssett og hvordan du kan bygge en virksomhet rundt den. Her er et fantastisk eksempel på noe jeg er involvert i.

Min gamle kollegium romkamerat ringte meg ut av det blå i fjor med en ide han hadde. Han er sivilingeniør og han visste at jeg hadde en god del online / blogging opplevelse. Han vet at i ingeniør- og designfirmaer betaler de normalt AutoCAD-drafters fra $ 30- $ 75 i timen avhengig av arbeidets kompleksitet. Gjennom noen Facebook-utvekslinger med sine kusiner på Filippinene (også CAD-utøvere), oppdaget han at de opprettholde det samme nivået på kvalitet og volum som en amerikansk-basert drakter gjør, men til en brøkdel av kostnaden.

Han ringte meg for noen ideer, vi måtte samarbeide og en bedrift ble født. Vi hver satte opp penger, jeg klarte de første onlineaktivitetene og klarte de operative aspektene ved å starte opp og ansette personell på Filippinene. Vi er nå på over 20 AutoCAD-dravere, 2 amerikanske kontoadministratorer, og vi har landet vår første seksfigursklient. Vår CAD drafting services virksomhet er virkelig å ta av. Dette er et eksempel på en potensiell stor utbetaling.

Vår virksomhet er mindre enn ett år gammel, og vi har allerede tiltrukket mer kapital ved hjelp av en annen stor partner / investor, og vi kan tenkelig få inn over $ 1 millioner i inntekter neste år. Når det gjelder aksjeopsjonstemaet, ville dette være en av de lange skuddene, en "ut av alternativet penger anrop"Som krever svært lite forhåndsinvesteringer, men kan ha et stort utbytte.

Fast eiendom Investering

Dette er et annet eksempel på en flott sidebedrift der folk kan bli svært velstående. Jeg har en medarbeider som startet med et enkelt kjøp på en høyskolekampus for 8 år siden, og han har vokst den til flere eiendommer, et stort leilighetskompleks, og vi har nettopp samarbeidet om et 5 eiendoms kjøp på et annet universitet. Dette er alt mens vi begge opprettholder ganske krevende heltidsjobber.

Fremvekstinvesteringen var den - derfra betaler inntektene fra eiendommene og egenkapitalen ned fra boliglånsfondet fremtidige kjøp. For en følge av aksjeopsjoner, vil dette være tilsvarer en "dyp i pengemuligheten", siden det er en betydelig investering foran for å komme i gang, men det vokser ganske jevnt og på en hevet måte derfra.

Vær en entreprenør på jobb

Mens eksemplene ovenfor involverte aktiviteter utenfor arbeidet, er det ingen grunn til at du ikke kan bryte ut i din egen arbeidsplass eller industri. Hvis du er i typen rolle hvor du har evnen til å påvirke endringen eller ha litt breddegrad i ditt ansvar, kan du formidle en ide eller et konsept til en helt ny forretningsenhet.

For eksempel, noen jeg jobber med, startet på en ny produktlinje, og han er nå "administrerende direktør" for en multi-million dollar virksomhet i et medisinsk utstyr firma. Her er en annen som driver medarbeiderne mine gal. Vårt firma har nylig lagt av mange ansatte.

Kort tid etterpå (ironisk), realiserte vårt firma behovet for flere ingeniører i en annen gruppe og begynte å ansette entreprenører som det ikke var i morgen. En av våre kolleger som hadde blitt sluppet, så en mulighet og dannet en LLC og kontaktet alle avskedigede ansatte. Han fungerte som deres tempelagentur og fikk mange av dem tilbake i (inkludert seg selv) som entreprenører og konsulenter, mens du barberte noen av toppen selv for å plassere hver person. Det kan høres litt fishy, ​​men det var et behov, og han fylte det.

Jeg antar at selskapet kan være ok med arrangementet fordi de vil kutte ut anleggsmidler (ting som pensjoner, helsevesen, bonuser osv.) Og gå til en mer fleksibel modell. Han så behovet, innlemmet, og utnyttet sitt nettverk. Noen ganger kan du parlay være på rett sted til rett tid i en ledende rolle av en hel organisasjon eller opptre som en "agent" for å fylle et behov og samle en premie for å gjøre det.

Dette er bare noen få eksempler på at folk ser på en mulighet rett under nesen deres for å skape verdier, skalere en bedrift og realisere leverte avkastninger.

Har begrepet karriere "Alternativer Kontrakter" Spurred noen nye ideer for deg?

Darwin deler også ulike investeringsstrategier på ETF Base og High Yield Edge.

Skrive Inn Din Kommentar