Investere

Hvordan kjøpe aksjer for barna dine

Hvordan kjøpe aksjer for barna dine

Som forelder er det naturlig å ønske å gi barnet ditt en best mulig start, spesielt når det gjelder penger. Du vil lære barna dine gode penger vaner, og de utvikler gode praksiser som vil gi dem mulighet til å lykkes økonomisk. I mange tilfeller handler dette om mer enn bare å undervise budsjettering 101 og hvordan du kan unngå kredittkortgjeld. Mange av oss ønsker også å hjelpe barna våre å lære seg innsats og outsourcing.

Kjøper aksjer for barna dine

Hvis du vil lære barna dine om å investere, kan det være lurt å kjøpe aksjer for dem. Småbarn kan ikke kjøpe aksjer, så du må gjøre det på deres vegne. Du har to alternativer når det kommer til å åpne en konto for barna dine:

  1. Foresakskonto: Du beholder eierskap av kontoen, og gevinster blir beskattet etter din rente.
  2. Depotkonto: Barnet eier tellingen, selv om du har kontroll over det. Gevinster blir beskattet til barnets skattesats. Når barnet når 18 eller 21 (avhengig av hvor du er), kommer eiendelene under hans eller hennes kontroll.

Du kan bestemme hvilken type konto som vil fungere best for barnet ditt. Hvis du velger en depotkonto, er det viktig å forstå begrensningene som følger med å administrere barnets penger før han eller hun kan gjøre det.

Når du har bestemt hvilken type konto du vil åpne for barnet ditt, er det på tide å sette opp investeringskontoen. Du kan vanligvis åpne en verne- eller depotkonto hos mange meglerhus, inkludert online meglerhandel som Scottrade. Finn ut hvilke minimumskrav som følger med å åpne en konto, og finn ut hvilken annen informasjon og dokumentasjon du kanskje trenger for å åpne en konto på vegne av barnet ditt.

Hjelpe barnet ditt Velg aksjer

Når du har konfigurert en konto, er det på tide å hjelpe barnet ditt å lære om valg av investeringer. Du kan se på selskaper som barnet ditt kan være interessert i, for eksempel Disney eller Coke. Snakk om hva som gjør en god investering, og diskutere ulike alternativer. Hvis barnet ditt er tenåring, kan du også diskutere fordelene ved utbyttebeholdning, slik at han eller hun kan begynne å lære om inntektsinvestering. Du kan også se etter direkte kjøp planer tilbys av noen selskaper, slik at du kan spare på transaksjonsgebyrer i noen tilfeller.

Vurder også penger. Det er ikke noe løp som introduserer en tenåring til konseptet indeksfond og børsnoterte fond. Snakk om kostnadene knyttet til midler, samt det øyeblikkelige mangfoldet som kan være tilgjengelig i noen tilfeller.

Ditt barn kan gå på en øvelsesløp, det du ønsker. Det finnes flere nettsteder og smarttelefonapplikasjoner som lar deg sette sammen en hypotetisk portefølje og spore dens ytelse. Hvis du vil, kan du oppmuntre barnet til å spore investeringer han eller hun er interessert i, bare for å få en ide om hvordan de gjør det. Les opp på selskapene av interesse og oppmuntre barnet ditt til å vurdere ulike grunnleggende faktorer i tillegg til de tekniske aspektene av hvordan aksjekursene stiger og faller.

Når barnet ditt er mer selvsikkert, kan du begynne å lage aksjekjøp på vegne av barnet ditt. Å la ham eller se at noen ganger det er tap som følge av en dårlig beslutning, kan være en del av læringsprosessen, men engasjementet ditt bør bidra til å forhindre store investeringsfeiler.

Merk fra meg ......

Kjøp aksjer gjennom selskapet

Da vi hadde vår første sønn, var jeg glade for å kjøpe noe lager for ham på en depotkonto direkte hos meglerfirmaet. Jeg kjøpte ham en del av Nike og en av Under Armor og var i stand til å be om at sertifikatet skulle bli sendt til meg. Jeg ble klar til å gjøre det igjen for vår andre sønn, men lærte at vårt firma (og mange andre) ikke gjør dette lenger. Du må ringe forvalteren av selskapet (en populær er Computer Share) og se om lageret er tilgjengelig.

Ønsker å kjøpe noe annet lager (jeg så på Google eller Apple) kunne jeg få kontaktinformasjon fra mitt kontor. Jeg var skuffet over at min første hakke, Apple, ikke lenger utsteder varemerker - boo! Så hvis du er en Apple-fan som meg selv og ønsker å få sertifikatet for en elsket, er du uheldig. Jeg vet. Jeg er også trist. 🙁

Jeg prøver fortsatt å finne ut hvilken lager å kjøpe. Jeg vil holde deg oppdatert…..

Skrive Inn Din Kommentar