Eiendom

Sosiale fordeler for mindreårige, □ Dødsydelsen for trygd

Sosiale fordeler for mindreårige, □ Dødsydelsen for trygd

For alle med barn kommer det en ny frykt. Hva ville du gjøre for å sørge for dem hvis noe skjedde med deg? Naturligvis er det derfor mange mennesker får livsforsikring; det er derfor jeg gjorde.

Andre begynner å planlegge begravelsesordninger, eller de tar andre tiltak for å sikre at de endelige utgiftene dekkes, og de har noe å gi sine barn også. Personlig har jeg ikke gjort det før begravelsesarrangementet ennå; bare litt for sykelig for meg siden jeg er fortsatt bare i mine 30 år.

Selvfølgelig er det en sosial fordel for mindreårige som ofte overses av bekymrede foreldre og en som jeg glemmer. Det er den Dødsydelse for trygdeordninger. Denne fordelen er faktisk en type fond som kan sette opp for å automatisk garnere lønnene dine for et visst beløp. Disse pengene blir så omgjort til kreditter som er deponert i et fond for sosial sikkerhet. Hvis noe skulle skje med deg eller din ektefelle, vil dine avhengige, inkludert barn, være berettiget til å samle inn midler slik at de kan møte deres grunnleggende levebehov.

Sosial sikkerhet Overlevelsesfordeler

Kjent også som Survivors Benefits, disse pengene blir tildelt både etterlevende ektefeller og barn (samt foreldre i visse tilfeller). Du må tjene et minimum av sosiale sikkerhetspoeng i løpet av tiden du jobbet. Antall år du kan trenge for familien din til å være kvalifisert, kan avhenge av din alder ved dødsfallet. For yngre mennesker, jo færre år har du behov for å jobbe. Selvfølgelig, hvis du ikke har mer enn ti år (tilsvarer førti studiepoeng) for å sikre totale fordeler.

Disse dødsfordelene kan samles i to former. Den første er en engangsbeløp for dødsavgift. Det er utstedt fra Social Security Administration. Den andre tar form av månedlige innbetalinger. Dette andre alternativet er mer sannsynlig å bli brukt til å sørge for mindreårige som bruker begge foreldrene, men trenger litt ekstra tilsyn med midlene.

Fordeler med Dødsfordeler for Sosial Sikkerhet

La oss se nærmere på fordelene med Dødsfordelen for barns sikkerhet. For det første vil de avhengige barna til en forelder som døde, kunne motta nevnte fordel. Barnet må oppfylle visse kriterier. De må være ugift, under 18 år, med mindre de er 19 år eller yngre, de er et avhengig barnebarn under 18 år, eller de er eldre enn 18 år, men ellers er deaktivert på noen måte.

Som med andre typer sosiale fordeler for mindreårige, må den være riktig administrert inntil barnet har lovlig alder. Dette kan ta formen til en form for forfølgelses- eller tillitsfond. Når barnet er 18 år, kan den sosiale trygghetsdødsydelsen ikke lenger brukes i de fleste tilfeller. Dette betyr at Sosialforvaltningen skal kontaktes for å opphøre ytterligere betalinger. Det er juridiske konsekvenser for vedvarende utbetalinger og å holde hjelpen så oppmerksom.

Ring ditt lokale trygdekontor for hjelp

Hvis du har flere spørsmål om sosiale fordeler for mindreårige som Social Security Death Benefit, er det best å gjøre ytterligere forskning for å finne det rette alternativet for din situasjon. Din beste ressurs er å ringe ditt lokale trygdekontor, og de kan gi deg den nøyaktige fordelen som barna dine har krav på.

For noen år siden lærte jeg at dette hjelper en nyutvikler å vurdere fordelene her barna hadde rett til. Jeg prøvde å bruke kunnskapen jeg fikk fra CFP-eksamenen, men lærte raskt at en enkel telefonsamtale til SSA-kontoret ga klienten min nøyaktig info de trengte.

Skrive Inn Din Kommentar